Search
Close this search box.

Recept: Gevulde Paprika Caprese

Recept: Gevulde Paprika Caprese

Door Annemieke – Caprese is denk ik de meest bekende combinatie die er bestaat. Tomaat, mozzarella en basilicum. Elke menu kaart heeft wel iets met caprese, en terecht! Het is echt wel een hele lekkere combinatie. Tijd om er een paprika mee te vullen. Lekker en gezond! Je kan de gevulde paprika caprese eten met wat rijst, maar gebakken krieltjes kan ook.

Dit heb je nodig:

  • 2 rode paprika’s
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 150 gram kip (of kippengehakt)
  • 1 gesneden ui
  • 1 boletje mozzarella (light)
  • Hand verse basilicum
  • 1 blokje kippenbouillon
  • chilipeper naar smaak

Voor 2 personen- 40 minuten

Recept: Gevulde Paprika Caprese

Recept: Gevulde Paprika Caprese

Recept: Gevulde Paprika Caprese

Zo doe je het:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Was en snijd de paprika doormidden.
  3. Doe de paprika in een ovenschaal en bak deze 10 minuten voor.
  4. Verhit wat olie in een pan en bak de kip gaar. Doe hier ok het uitje bij
  5. Doe wat chilipeper en eventueel andere kruiden bij de kip en ui.
  6. Doe dan de tomatenblokjes erbij en verkruimel het Laat dit geheel 10 minuten koken.
  7. Haal de paprika’s uit de oven en vul ze met het mengsel. Verdeel er vervolgens mozzarella overheen.
  8. Bak de gevulde caprese paprika nog 15 minuten in de oven.
  9. Scheur voor het serveren basilicum overheen.

Recept: Gevulde Paprika Caprese

Eetsmakelijk <3! Meer heerlijke recepten van Annemieke vind je op haar eigen blog Sweetlittlekitchen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Laat een antwoord achter aan rachel Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *