Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recept: Gevulde Kaiserbroodjes

 photo Gevulde-Kaiserbroodjes6_zpsdc15f16e.png

Het is weer tijd voor een recept op de woensdagmiddag! Van het paasontbijt hadden we nog veel kaiserbolletjes over die afgebakken moesten worden. Ik had wel eens ergens gezien dat je ook heel lekker kan vullen. Thuis hadden we nog het één en ander liggen en vulde ze heerlijk met groente en gehakt. Het was echt een groot succes, benieuwd naar het recept? Kijk dan snel verder!

 photo Gevulde-Kaiserbroodjes_zps00a10369.png

Wat heb je nodig?

– 2oo gram gehakt
– kaiserbroodjes
– champignons
– halve paprika
– uitje
– cheddar kaas
– mais
– ketjap
– olijfolie
– zout
– peper
– knoflook poeder
– paprika poeder
– curry

Twee broodjes per persoon is ruim voldoende voor een lunch. Ik at het met 3 personen, dus het is eventjes kijken hoeveel je van alles wilt gebruiken

 photo Gevulde-Kaiserbroodjes2_zpsc97b4175.png

Doe wat olijfolie in de pan en kruid het gehakt naar eigen smaak. Zelf vind ik het lekker met zout, peper, paprika poeder, knoflook poeder, ketjap en curry. Rul het gehakt en voeg daarna de paprika, champignons en uitjes toe. Voeg als laatst de mais toe. Verwarm de oven ook alvast voor op 220 graden.

 photo Gevulde-Kaiserbroodjes1_zpsc8fddc88.png

Ondertussen hol ik de broodjes alvast uit en bewaar ik het kapje van de kaiserbroodjes.

 photo Gevulde-Kaiserbroodjes3_zps772ff0df.png

Daarna vul ik ze met het gehakt mengsel.

 photo Gevulde-Kaiserbroodjes4_zps730110ff.png

Vervolgens doe ik er nog een plakje cheddar kaas overheen en weer het kapje! Echt niet de kaas vergeten, die maakt het broodje het aller lekkerste!

 photo Gevulde-Kaiserbroodjes5_zps5aeccb33.png

Vervolgens doe ik de broodjes voor 10 minuten in de oven op 220 graden!

 photo Gevulde-Kaiserbroodjes7_zps1957ee1e.png

En zo ziet het heerlijk broodje eruit! Wij aten er twee als lunch wat echt genoeg was! Maar je kan het ook als avondeten eten met een lekker frisse salade erbij!

 photo Gevulde-Kaiserbroodjes8_zps57c478b7.png

Eetsmakelijk allemaal!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

  1. Ohh dat ziet er heerlijk uit zeg! Helaas mag ik het bijna allemaal niet! :( misschien een keer een variant bedenken die ik wel mag! :) thanks voor eht idee in ieder geval!

  2. Dit ziet er ook weer zo goed uit! Ik zag het idee van gevulde kaiserbroodjes al voorbij komen om pinterest maar jouw variant met de kaas vind ik wel origineel. Ik maakte trouwens vorig weekend de bladerdeeghapjes met pesto en ham die je een tijd geleden postte, heerlijk!

  3. Ziet er goed uit! Ik heb zojuist je tosti met hüttekäse geprobeerd die was echt heerlijk! Ik vroeg me alleen 1 ding af. In je foto staat bij de ingrediënten van de kaiserbroodjes ook een blikje tomatenpuree maar die zie ik nergens terugkomen in het recept. Doe je die wel er door heen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *