Door Annemieke – Deze carpaccio pastasalade past ideaal bij dit weer. Het is nu namelijk lekker warm, en waarschijnlijk herken je het wel dat je dan absoluut geen zin hebt om boven het fornuis te hangen. Ook heb ik dan eerlijk gezegd helemaal geen zin in warm eten, want daar krijg je het dan nog weer warmer van. Deze salade maak je echt in een mum van tijd en je hebt weinig fornuis nodig!
Dit heb je nodig:
- 1 pakje carpaccio
- 170 gram pasta
- 2 eetlepels magere kwark
- 3 tl pesto
- 1 paprika
- 1 rode ui
- stukje komkommer (die ik vergat, story of my life)
- zongedroogde tomaatjes naar smaak
- zout & peper
- 2 eetlepels Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel pijnboompitjes
- rucola naar smaak
Voor 2 personen – 20 minuten
Zo doe je het:
- kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- ondertussen snijd je de groenten en maak de de dressing. De dressing maak je door het kwark te mengen met zout, peper en de pesto
- Giet de pasta af en verdeel over 2 borden.
- Verdeel ook de rucola, en de gesneden groenten en de zongedroogde tomaatjes over de borden. Verdeel er ook wat van de dressing over het bord.
- Rooster in een pannetje de pijnboompitjes, en verdeel dit ook over de borden.
- tot slot verdeel je de carpaccio over de borden.
Klaar is je carpaccio pastasalade! Eetsmakelijk <3! Meer heerlijke recepten van Annemieke vind je op haar eigen blog Sweetlittlekitchen.
Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’
8 reacties
Merlijn
24 mei 2017 at 15:13Ziet er goed uit! Is het misschien haalbaar om voedingswaarden erbij te zetten?
femketje
24 mei 2017 at 15:28Oehh het ziet er echt delish uit!
Mariska
24 mei 2017 at 16:26Het ziet er echt vet lekker uit hoor!
Susan
25 mei 2017 at 08:08Ziet er goed uit!
chucky1012
25 mei 2017 at 09:14Het ziet er heerlijk uit!
Xoxo
Claire
25 mei 2017 at 15:06Klinkt goed, vanavond maar even proberen, alleen laat ik zelf de paprika achterwege, niet zo’n fan van.
Laura
25 mei 2017 at 20:06Klinkt erg lekker!
rachel
26 mei 2017 at 09:36heerlijk!! en ga hem zeker een keer maken alleen dan zonder de pasta ;)