Real Techniques Silicone Liner Brush

 photo Real_zps630548c5.png

Ik zag laatst dat Real Techniques een nieuwe kwast in hun assortiment had en daar was ik eigenlijk wel heel erg benieuwd naar. Nu kan je het eigenlijk geen kwast noemen want het is een siliconen puntje waarmee je heel gemakkelijk je gel eyeliner mee zou kunnen aanbrengen. Ik denk dat jullie nu net zo nieuwsgierig zijn als ik, zou is fijn zijn en goed werken? Stiekem geloof ik er wel in, want ik ben fan van de Real Techniques!

 photo Real1_zps95e40820.png

 photo Real2_zpsbae09cec.png

Zou dit nou echt beter zijn dan zo een schuin kwastje om je eyeliner mee aan te brengen. Het leek mij eigenlijk wel, dit maakt makkelijk schoon, het borsteltje verslijt niet en gaat met zijn haren uit elkaar staan en dat waren voor mij een aantal punten waarom dit een betere oplossing zou zijn. Ook belooft het perfect aan te brengen en het is inderdaad volgens de verpakking ook heel erg gemakkelijk schoon te maken.

 photo Real4_zps796d6934.png

De ‘kwast’ is heel dun qua handvat en punt, je kan er dus zeker een goed dun lijntje mee zetten en bij de plekjes komen waar je normaal met een grotere borstel niet makkelijk bij kan komen. Het is lekker compact en fijn in gebruik. Hij ligt prima in de hand en je kunt er alle kanten mee op!

 photo Real3_zps2e2d66e1.png

Het puntje van de ‘kwast’ is van siliconen gemaakt en is daardoor erg flexibel, maar niet te. Je kunt er zeker een strakke lijn mee zetten waardoor het puntje iets buigt maar hij is niet zo slap dat je er vrij weinig aan hebt, perfect gemaakt dus.

 photo Real6_zpsfa64f82d.png

Alleen tsja, de swatches. Hier werd ik niet echt heel erg vrolijk van. Ik was echt een beetje teleurgesteld toen ik dit zag. Ik heb meerdere malen mijn kwastje in de gel eyeliner gedipt en daar kwamen deze lijnen uit. Natuurlijk neemt een siliconen punt niet zoveel product op als een kwastje dus op zich was het wel te verwachten. Maar voor mijn eyeliner had ik er niet meer zoveel vertrouwen in, bummer!

 photo Real7_zpsc102ed65.png

Maar toch na een paar keer oefenen werkt het heel fijn, het heeft een iets andere techniek nodig dan een kwastje want je moet toch wat vaker product oppakken. Zeg maar één keer dippen per oog en wil je een strakke wing, dan zal ik ook nog een keer bij dippen. Maar dan werkt het eigenlijk perfect. Wel merk ik ook dat de lijn niet zo dekkend word als met een kwastje, dat vind ik wel jammer maar goed dat is natuurlijk zo verholpen om er nog een keertje overheen te gaan.

 photo Real8_zps493ac605.png

Ik ben dus toch tevreden over deze handige uitvinding en wat ik helemaal handig vind is dat je het zo makkelijk kan schoonmaken, even met een doekje of watje er langs heen en hij is weer helemaal schoon. Met een kwastje moest je hem eerst wassen en kon je hem daarna niet meteen gebruiken omdat hij dan nog nat was en de liner waterig werd.

 photo Real5_zps5194540f.png

De Real Techniques Silicone Liner Brush is te koop bij onder andere Alice & Jo voor € 6,99. Wat vinden jullie van dit borsteltje, hebben of lekker laten liggen? Ik ben er in ieder geval erg blij mee!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  Budgetproof.nl
  19 februari 2014 at 06:10

  Ik word altijd afgeleid door je Blond collectie ;). Gewft zulke leuke foto’s!

 • Reply
  Anneloes
  19 februari 2014 at 06:17

  Hmm, lastig! Ik heb wel al een kwastje in die vorm die ik kan gebruiken voor fluidline/gelliner, maar eigenlijk grijp ik toch altijd weer naar mijn schuin afgesneden MAC 266 omdat dat gewoon het allerfijnste werkt voor mij! Het uiteindelijke resultaat waar je het kwastje gebruikt om de eyeliner op je ogen aan te brengen ziet er wel redelijk uit ^-^.

 • Reply
  Healthy Mommy
  19 februari 2014 at 06:30

  Volgens mij blijven écht kwastjes tóch net iets handiger en strakker! :)

 • Reply
  Laura
  19 februari 2014 at 06:46

  Zelf vind ik andere liner kwastjes fijner werken, dus ik laat ‘m liggen. ;)

 • Reply
  chucky1012
  19 februari 2014 at 07:02

  Ik had deze ook bijna gekocht omdat het me heel handig leek! De eyeliner die je hebt aangebracht is netjes dus ik zou het zeker wel gebruiken! ;-)

 • Reply
  lucindainwonderland
  19 februari 2014 at 07:29

  Ik vind het aanbrengen van liner al moeilijk genoeg om dat fatsoenlijk te doen, laat staan als ik een kwast ga gebruiken die toch echt wel wat meer skills vereist dan ik op dit moment heb. Voor mij een no-go dus, maar puur omdat ik er waarschijnlijk niet goed mee weet om te gaan en hem dus snel zal laten liggen.

 • Reply
  Jana
  19 februari 2014 at 07:46

  Ziet er goed uit vind ik :D x

 • Reply
  pamela
  19 februari 2014 at 07:49

  denk ik niet echt iets voor mij :P

 • Reply
  Beautydagboek
  19 februari 2014 at 08:05

  Ik gebruik zelf nooit eyeliner uit een potje dus ik denk dat ik hem laat liggen. Maar ik ben wel benieuwd :D.

 • Reply
  mywickedweirdlife
  19 februari 2014 at 08:28

  Ik heb hem ook gereviewt en ik vond het vrij lastig werken! zelf heb ik wel liever een dun kwastje als liner kwast dus dit leek me perfect maar ik merk dat ik hem sinds mijn review niet eens meer heb gepakt om te gebruiken… ik moet er eigenlijk meer mee gaan oefenen want het idee van dit kwastje vind ik echt perfect!! het maakt makkelijk schoon en ik denk dat het heel lang mee gaat!!

 • Reply
  Kim
  19 februari 2014 at 09:04

  Lijkt mij een fijne brush!

 • Reply
  MySimplySpecial
  19 februari 2014 at 09:05

  Hm, ik denk dat deze kwast niks voor mij is.

 • Reply
  Elise
  19 februari 2014 at 09:07

  Vaak wil ik eyeliner gebruiken maar het kwastje elke dag schoonmaken. Nadat ik hem gebruik houd me echt tegen. Misschien is dit een goede oplossing voor mij haha. Heb m’n gel liner al maanden niet aangeraakt

 • Reply
  Caro
  19 februari 2014 at 09:08

  Ik ben benieuwd of ik het ook fijn vind werken! Lijkt me lastig zo’n kwastje! :-)

 • Reply
  Frauke
  19 februari 2014 at 09:15

  Nee, ik ben niet overtuigd! Al helemaal niet voor de prijs haha. Geef mij dan maar gewoon een schuin kwastje :).

 • Reply
  Laura
  19 februari 2014 at 09:24

  Hm ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Ik denk eerlijk gezegd dat ik hem zou laten liggen omdat ik €7 best veel vind voor een kwastje waarvan ik het niet weet haha

 • Reply
  Kelly
  19 februari 2014 at 09:35

  Handig, maar eigenlijk gebruik ik altijd eyeliner pennen!

 • Reply
  Esmeralda L
  19 februari 2014 at 09:50

  Ik wil hem denk ik wel hebben. Ben blij dat je hem een review hebt gegeven.

 • Reply
  daantjelovestoread
  19 februari 2014 at 09:53

  Mmmmm ik ben nog niet overtuigd. Ik vind een wing zetten al een hel met een gewoon kwastje maar hiermee lijkt het me nog moeilijker.

 • Reply
  Beau
  19 februari 2014 at 10:45

  Niet echt iets voor mij!

 • Reply
  Dionne Knooren
  19 februari 2014 at 11:02

  Hij is echt heel mooi!

 • Reply
  Anouk
  19 februari 2014 at 12:26

  Lijkt mij ideaal!

 • Reply
  Manouk (@womanouk)
  19 februari 2014 at 12:50

  De andere liner kwast van RT vind ik ook erg fijn. Dus ik denk niet dat ik deze nodig heb. Maar het idee spreekt me eigenlijk wel aan en voor dat geld kan je ‘m toch niet laten liggen.. I want.

 • Reply
  Vera
  19 februari 2014 at 13:05

  Ik weet het niet eigenlijk! Op zich lijkt het me interessant om een keer te proberen, maar ben bang dat ik hem uiteindelijk toch niet zal gebruiken..

 • Reply
  Mattania (@Qtplace)
  19 februari 2014 at 13:16

  Echt fijn dat het makkelijk schoon gemaakt kan worden! Jammer van de swatches maar het resultaat ziet er wel goed uit :D

 • Reply
  Miranda
  19 februari 2014 at 13:25

  Hmm.. ik denk dat dit niet echt het kwastje voor mij is.

 • Reply
  Josanne
  19 februari 2014 at 13:43

  Ben nog niet overtuigd, ken betere en goedkopere kwastjes. Fijne review!

 • Reply
  Axelle
  19 februari 2014 at 14:15

  hmm lijkt me op zich nog meevallen!

 • Reply
  Daphne
  19 februari 2014 at 15:31

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Tess Evea
  19 februari 2014 at 16:24

  Klinkt op zich wel goed maar ik weet niet zeker of het iets voor mij is.

 • Reply
  Marloes
  19 februari 2014 at 19:47

  Mwah.. ik ben er niet zo weg van. Ik zou deze skippen!

 • Reply
  Paulien
  19 februari 2014 at 21:04

  Hmm dit lijkt me eerlijk gezegd helemaal niet fijn! Geef mij maar een old school kwastje!

 • Reply
  Hester
  19 februari 2014 at 22:48

  Ik vind hem wel origineel maar hij lijkt me eerlijk gezegd niet heel praktisch. Meer een hebbedingetje.

 • Reply
  AnnechiensBudgetBeauty
  20 februari 2014 at 21:13

  Ik hou het bij mijn kwastje van Catrice.. Ben niet echt overtuigd… Wel een fijn prijsje trouwens voor RT kwast…

 • Laat een reactie achter