Zoek
Sluit dit zoekvak.

Real Techniques Multitask Set

Real Techniques Multitask Set

Ik ben gek op fijne en goede kwasten en heb nu dan ook wel een hele fijne verzameling bij elkaar gespaard. Ik gebruik elke dag mijn kwasten om mijn make-up aan te brengen dus vind het belangrijk dat ze van goede kwaliteit zijn en gewoon prettig werken. Ik kreeg dit leuke multitask setje van Real Techniques opgestuurd met daarin drie kwasten voor het gezicht, wangen en ogen. Alle drie de kwasten kun je voor meerdere doeleinden gebruiken dus zouden de perfecte basics moeten zijn,

Real Techniques Multitask Set

Ik heb al een aantal kwasten van het merk Real Techniques in mijn bezit en moet eerlijk toegeven dat ik vooral de kwasten voor het gezicht heel erg prettig vind. De oogschaduwkwasten hebben nog niet helemaal mijn hart gestolen. Maar de kwasten voor het gezicht, daar heb ik alleen maar lof voor. Deze drie kwasten zijn echte multitaskers en zouden je bijna van een complete look kunnen verzorgen zonder andere kwasten te gebruiken.

Real Techniques Multitask Set

Er zitten dus drie kwasten in deze set, eentje voor het gezicht die bedoeld is voor het aanbrengen van poeder, bronzer en het gezicht te contouren. Dan hebben de de Cheek Brush die bedoeld is voor het aanbrengen van highlighter op verschillende plekken en natuurlijk plaatselijk wat preciezer te contouren. En dan als laatst hebben we de oogschaduw kwast die gebruikt kan worden voor oogschaduw in de crease, blenden en highlighter onder je wenkbrauwen aan te brengen.

Real Techniques Multitask Set

Op het eerste gezicht ben ik enthousiast over deze set, het zijn zeker kwasten die ik vaak zal gaan gebruiken, omdat ze inderdaad voor meerdere doeleinden heel erg handig zijn. De kwasten zien er mooi uit en hebben een nieuwe strakke vormgeving. Al mijn andere RT kwasten hebben nog een brede onderkant, tegenwoordig zijn ze gewoon recht.

Real Techniques Multitask Set

Deze drie kwasten zijn helemaal nieuw en vind je dus niet los in het assortiment van RT, maar volgens mij wijken ze maar iets af van bestaande kwasten van het merk. Dus vergelijkbare producten van het merk kan je volgens mij prima los kopen. De kwasten zijn voorzien van hele fijne en synthetische haren die ik zelf erg prettig vind werken.

Real Techniques Multitask Set

In het setje zit ook nog een vrolijk en handig etui waar je eventueel je kwasten in kan bewaren of meenemen. Zelf gebruik ik dat amper tot nooit dus vind het een beetje overbodig. Maar mocht je op vakantie gaan je kwasten netjes en makkelijk willen meenemen is het natuurlijk wel weer handig.

Real Techniques Multitask Set

Real Techniques multitask face brush

Op het eerste gezicht doet deze kwast me meer denken aan een schuin afgesneden blush kwast, maar het is toch echt bedoeld om je gezichtsmake-up mee aan te brengen. Je kunt je make-up er mee setten in combinatie met een poeder of je gezicht shapen met een poeder bronzer.

Real Techniques Multitask Set

De kwast voelt heel zacht aan en is wel iets groter dan een normale kwast voor blush. Maar mocht je het willen kun je er ook prima je blush mee aanbrengen, het is tenslotte een multitask product toch? Ik vind het zelf prettig mijn poeder er mee aan te brengen en lichtjes te shapen met bronzer. Maar voor bronzer vind ik eigenlijk mijn MAC 116 kwast fijner.

Real Techniques Multitask Set

De kwast is vrij plat wat hem dus perfect maakt om plaatselijk te shapen en dit netjes uit te werken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo van de shape trend ben, maar ik weer dat genoeg het wel doen dus dan is het mooi meegenomen.

Real Techniques Multitask Set

Real Techniques multitask cheek brush

Hier was ik wel meteen heel erg benieuwd naar want dit is dé perfecte kwast om je highlighter mee aan te brengen en laat ik dat nou elke dag doen. Ik gebruik daar nu een vergelijkbare kwast voor van BoozyShop, maar die begint toch een beetje lelijk te worden. Ik denk dat dit een heel goed alternatief is.

Real Techniques Multitask Set

De kwast is mooi compact en stevig zodat je er heel gemakkelijk highlighter plaatselijk mee kan aanbrengen. Doordat hij ook wat harder is en afgerond is kun je er ook heel mooi mee blenden zodat het effect mooi en natuurlijk is.

Real Techniques Multitask Set

De kwast is mooi rond van vorm en werkt perfect! Dit is mijn nieuwe favoriete kwast om mijn highlighter mee aan te brengen. Maar ook voor bronzer is hij erg fijn en kan je hem goed uitwerken.

Real Techniques Multitask Set

Real Techniques multitask eye brush

Een echt unieke kwast is dit niet meer, elk merk – of het nou goedkoop of duur is – heeft tegenwoordig wel zo een soort kwast. Maar ik ben wel van mening dat de ene kwast de andere niet is. Deze kwast vind ik ideaal om mijn crease heel lichtjes en natuurlijk mee te vullen zodat de overgang heel natuurlijk wordt.

Real Techniques Multitask Set

De kwast is vrij smal en niet heel erg dik waardoor het oogschaduw lichtjes oppakt en heel mooi en subtiel aanbrengt zonder een echte duidelijke lijn te zien.

Real Techniques Multitask Set

Maar de kwast is inderdaad ook erg handig om het wenkbrauwbot op een natuurlijke manier even op te lichten of de kleuren daar mooi in elkaar over te laten lopen. De kwast is super zacht en voelt gewoon erg prettig aan op je huid.

Real Techniques Multitask Set

Ik vind het een leuke set, maar zoals altijd in een set zit er wel iets tussen wat je niet zo vaak gebruikt of gaat gebruiken. Ik ben heel erg enthousiast over de Multitask Eye Brush en de Multitask Cheek Brush, die gebruik ik nu met heel erg veel plezier. Maar de Multitask Face Brush wordt gewoon niet zo vaak gebruikt. En dat vind ik vaak jammer aan sets dat je betaald voor producten die je niet of amper gebruikt. Gelukkig is het setje in verhouding prima geprijsd want je betaald voor deze hele set € 26,99 wat ik een prima bedrag vind. Natuurlijk niet heel goedkoop, maar prima wat je er voor terug krijgt. De nieuwe en limited edition Real Techniques Multitask Set is onder andere te koop bij Themakeupspot.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ik heb net hetzelfde bij zulke sets. Ik vind ze leuk, maar er zit altijd wel een kwast tussen die ik weinig of niet gebruik en dan komt het soms goedkoper uit om ze toch apart te kopen. Ik vind de Real Techniques kwasten overigens heel fijn!

  2. Ik ben echt fan van RT, ik heb er ook een aantal kwasten van. Die heb ik overigens allemaal los gekocht, want inderdaad, zo’n set lijkt leuk, maar in de praktijk zit er altijd wel iets in wat je niet gebruikt. Hoewel ik laatst zo’n setje voor je ogen zag, voor de wenkbrauwen met een pincet er bij, en die leek me wel helemaal fijn. Ik ben ‘m alleen nog niet tegengekomen in de winkel, ha.

  3. Ik heb van RT het setje voor eyeliner en het setje voor de ogen een paar losse kwasten. Super kwasten. Ik zat nog te twijfelen of ik dit setje zou kopen. Ik heb ’t niet gedaan. Ik was bang dat er kwasten tussen zouden zitten die ik niet zou gaan gebruiken, aangezien ik nu voor al m’n make-up al kwasten heb.

  4. Deze kwasten heb ik ook en ik moet zeggen dat ik twee van de drie wel vaak gebruik, maar één dan weer helemaal niet. Dat heb je toch wel snel met sets, maar ze zijn dan ook vaak wel weer voordeliger dan los kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *