Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ray-Ban Erika Zonnebril

 photo RayBanErika_zps1a542f6f.png

Het is geen zomer meer, maar toch draag ik bijna elke dag een zonnebril. Een zonnebril is natuurlijk een fashion item, maar vooral ook heel handig en belangrijk. Een zonnebril in de herfst en winter is net zo belangrijk als een zonnebril in de zomer. Wat dachten jullie van die laag hangende zon of de plassen water en sneeuw die de stralen reflecteren. Deze prachtige najaar proof Ray-Ban zonnebril komt bij Smart Buy Glasses weg en ik ben er echt heel erg blij mee!

 photo RayBanErika1_zps88d45d67.png

Ik heb echt geen brillenhoofd en veel brillen staan mij dan ook echt niet, dus lastig is het wel een goede bril uit te zoeken. Het model Erika sprak me meteen aan door de simpele maar toch hippe vorm en de vele verschillende kleuren. Ik koos uiteindelijk voor het mooie bruine montuur. Wat ik ook heel goed aan deze bril vind is dat het een sleutelgat opening heeft bij de neus zodat hij bij iedereen past.

 photo RayBanErika2_zps6787d461.png

De glazen zijn heel mooi ombre gekleurd, hij loopt af in kleur. De zonnebril heeft bruine glazen waardoor je wereld er een stuk mooier uit ziet als je er doorheen kijkt. Door het kijkgedeelte zit genoeg kleuring om de zon goed tegen te houden, maar onderin zit gewoon bijna transparant glas, dat vind ik eigenlijk wel heel erg mooi! Het model is ook heel erg licht en zit daarom erg prettig op je neus!

 photo RayBanErika3_zps1a6e7e4a.png

Wisten jullie trouwens dat in de winter de UV-straling veel gevaarlijker is dan in de zomer? De groene omgeving in de zomer reflecteert ongeveer 6% van het licht, maar in de natte, witte winter ligt dit percentage bijna bij 95%! Dus heeft het geregend en laat het zonnetje zich daarna weer zien, wees dan goed voorbereid met een zonnebril! En natuurlijk met de wintersport is het helemaal belangrijk met de witte vlaktes. Maar met zo een mooie dag als vandaag is een zonnebril ook zeker nodig met een fel herfst zonnetje.

 photo RayBanErika4_zps5babf82b.png

Ik ben blij met mijn nieuwe Erika zonnebril, kunnen jullie het zien?

 photo RayBanErika5_zpsaa361469.png

De zonnebril komt weg bij Smart Buy Glasses, een webshop met ontzettend veel merk zonnebrillen die scherp geprijsd zijn. Ik wilde de Erika al een hele tijd hebben en in de winkels is hij overal ver boven de 100 euro en bij Smart Buy Glasses kost hij maar € 87,95! De bril had ik met een dag thuis en kon ik genieten van de zon met een prachtige zonnebril!

 photo RayBanErika6_zpse90d209e.png

Ben je op zoek naar een mooie zonnebril voor het najaar of de winter, dan kan ik jullie zeker de webshop van Smart Buy Glasses aanraden! Het model dat ik heb gekozen is het Ray-Ban Erika model in de kleur Rubber Havana, een prachtige bruine kleur en kost € 87,95 wat vele malen goedkoper is dan in de winkels. Ook zijn de verzendkosten gratis, dus betaal je niets extra’s en je krijgt ook nog eens een schoonmaak setje cadeau!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Mooie bril, hij staat je goed! Stiekem moet ik toegeven dat ik vaak een zonnebril vergeet te dragen in de winter. Ik denk er gewoon niet bij na dat de zon nu ook schadelijk is.

  2. Oh wauw, deze is zo ongelooflijk mooi ! Ik heb hiervan een neppe liggen, of nja, hij komt van de C&A, maar ik zou graag deze Ray-Ban willen!

  3. Wat een leuke foto’s heb je gemaakt! De bril staat je erg mooi :) Zelf heb ik ogen die vrij gevoelig zijn voor licht, dus draag ik ook altijd een zonnebril :) Helaas niet zo’n mooie als deze, misschien dat ik ook maar eens in een goed exemplaar moet investeren! X

  4. Mooie bril! En toffe foto’s. Ik heb ook nog steeds een Ray-Ban hoog op mijn lijstje staan, maar weet nog niet precies welk model haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *