Queen Helene Mud Pack Masque

Na veel over dit masker gehoord te hebben was ik erg benieuwd! Ik heb dit masker bij de Afro winkel gekocht voor € 4,99 een goede prijs dus! Ik ben hem gelijk gaan testen! Want wat iedereen erover zei was ik echt heel erg benieuwd!

Het masker heeft een grote tube dus je doet er sowieso een tijdje mee!

Het product moet je poriën reinigen en je een heerlijk zacht gevoel geven. Het masker brengt fijn aan, het zit in een knijp tube. Dus je doet gewoon wat op je vingers en smeert het op je gezicht. Ik heb het best wel dik opgebracht. Toen ik heb masker op had gedaan voelde ik het gelijk broeierig warm worden. Ik vond dat eigenlijk wel een fijn gevoel. Het duurde eventjes voordat het masker opgedroogd was, in de tussentijd brak het masker helemaal open.

Ik heb het er met een washandje en lauw water van mijn gezicht gehaald. Het verwijderen ging heel snel en makkelijk! Echt een pluspunt wat ik heb een hekel aan een eeuwigheid te staan schrobben.

Het eindresultaat was een heerlijk zachte huid. Maar mijn porieën waren niet kleiner of leeg gezogen. Zoals het op de onderste foto wel lijkt. Dat vond ik wel erg jammer, ik had al mijn hoop hier een beetje op gegooid. Maar weer geen product wat mijn porieën kleiner maakt. Misschien moet ik het een keer proberen als ik onder de douche vandaan kom. Of het nog veel vaker achter elkaar gebruiken!

Maar voor de rest maakt het je huid heerlijk zacht!

Ik heb het Masker bij de Afrowinkel op de Thomas a Kempis straat gekocht in Zwolle en heb € 4,99 voor betaald.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  anne
  17 augustus 2010 at 12:58

  jammer dat hij niet ‘werkt’
  je zou bij de etos kleimaskers van het merk MUDD kunnen proberen, die vind ik erg fijn,

  x

 • Laat een reactie achter