Zoek
Sluit dit zoekvak.

Qiriness Fresh Cleansing Gel (Gel Nettoyant Fraîcheur)

Qiriness Fresh Cleansing Gel (Gel Nettoyant Fraîcheur)

Mijn reiniger voor het gezicht dat ik elke dag onder de douche gebruik was op, dus was het tijd voor een nieuwe. Dat uitkiezen vind ik altijd erg leuk omdat mijn beautykast vol ligt met producten die wachten op een test en een review. Mijn aandacht ging meteen uit naar deze Qiriness Fresh Cleansing Gel. Ik had nog nooit eerder dit merk echt gebruikt dus ben erg benieuwd!

Qiriness Fresh Cleansing Gel (Gel Nettoyant Fraîcheur)

Qiriness is zo een merk dat iedereen denk ik wel kent (vooral van het populaire wrap masker van een tijdje geleden) maar niet echt geprobeerd heeft. Hier maak ik me ook aan schuldig maar vanaf nu is dat verleden tijd, want deze cleanser staat alweer een tijdje in mijn badkamer en ben erg enthousiast over!

Qiriness Fresh Cleansing Gel (Gel Nettoyant Fraîcheur)

Van de verpakking loop je niet meteen warm, het is namelijk een hele saaie en basic verpakking, maar tegelijkertijd heeft dat eigenlijk ook wel weer iets, het straalt iets uit. Goed, het is dus een reiniger die je gezicht reinigt en ontdoet van onder andere make-up. Maar daarnaast heeft het nog een veel uitgebreidere werking op de huid.

Qiriness Fresh Cleansing Gel (Gel Nettoyant Fraîcheur)

Deze gel waar je je gezicht mee kan reinigen heeft als doel de dofheid in het gezicht te verwijderen en het te laten stralen. De substantie is een mix van Citroen, Sinaasappel, Grapefruit, aangevuld met Essentiële oliën van Zoete sinaasappel en Grapefruit. Het eerste is dan ook meteen de geur wat je opvalt tijdens het gebruik en die is echt heerlijk kan ik je vertellen. Ook als ik naar de ingrediëntenlijst kijk word ik vrolijk, veel voedende ingrediënten zijn aanwezig.

Qiriness Fresh Cleansing Gel (Gel Nettoyant Fraîcheur)

De gel om je huid mee te reinigen heeft een hele waslijst aan beloftes die ik graag met jullie deel:

 • Reinigt en verwijdert make-up. De zachte tensio-actieve bestanddelen helpen de opperhuid zich te verwijderen van onzuiverheden en make-up, terwijl het natuurlijk hydrolipid-nevenwicht in balans blijft.
 • Behoudt de hydratatie. De rode microalg Porphyridium cruentum bevordert de hydratatie van het gelaat dankzij zijn beschermende film aan de oppervlakte van de huid.
 • Maakt de huid gezonder. De zuiverende eigenschappen van Moerasspirea zorgen voor het regelen van de talgproductie en het vrijmaken van de poriën zonder enig trekkend gevoel.
 • Verzacht de huid. De verzachtende eigenschappen van Kaasjeskruid geven de huid al haar zachtheid en soepelheid terug.
 • Beschermt de opperhuid. De groene bolletjes geven bij het contact met de opperhuid de antioxiderende vitamines C en E vrij, die ze bevatten. De huid wordt zo beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Qiriness Fresh Cleansing Gel (Gel Nettoyant Fraîcheur)

De tube heeft een inhoud van 125 ml wat niet heel erg veel is. Maar ik merk al meteen dat de gel super zuinig in gebruik is en dat ik veel te veel pak. Een erwtje is echt ruim voldoende voor het gezicht en meer is zeker niet nodig. De verpakking vind ik heel handig door het slanke design en de dop waar je hem mee neer kan zetten. Zo neemt de tube niet te veel ruimte in beslag en staat hij netjes onder de douche. Ook kun je prima doseren met deze verpakking.

Qiriness Fresh Cleansing Gel (Gel Nettoyant Fraîcheur)

De structuur van de gel is echt vergelijkbaar met een gel en als je goed kijkt zie je er allemaal blauwe bolletjes in zitten. Deze zijn gevuld met onder andere Vitamine C en E. De hoeveelheid die ik trouwens op mijn hand heb is ruim voldoende voor drie wasbeurten, dit is dus veel te veel om één keer je gezicht mee te reinigen. Ook vind ik het prettig dat de gel in aanraking met water niet gaat schuimen maar gewoon een lichte gel structuur houdt.

Dan natuurlijk de grote hamvraag, maakt het mijn gezicht goed schoon. Ja, ik heb echt het idee dat deze cleanser mijn gezicht goed schoonmaakt op een milde en zachte wijze. Mede dankzij de geur en het niet schuimen vind ik het echt een heel prettig product dat mijn huid schoon achterlaat zonder trekkerig of strak aan te laten voelen.

Qiriness Fresh Cleansing Gel (Gel Nettoyant Fraîcheur)

Ik gebruik de Qiriness Fresh Cleansing Gel nu al een paar weken met heel veel plezier dagelijks onder de douche. Heel goedkoop is deze reiniger niet want voor deze tube moet je € 28,90 maar dat vind ik zijn geld wel waard. Ik denk dat ik hem namelijk nog fijner vind dat Purity Made Simple van Philosophy. En aangezien ICI Paris XL – waar die exclusief te koop is – vaak mooie aanbiedingen heeft kun je hem vast voor een betere prijs bemachtigen!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

 1. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Het klinkt als een fijn product al gebruik ik toch liever mijn eigen budget reiniger van de action in combinatie met de 2e stap van Clinique

 2. Ziet er goed uit….zocht nog een orgineel cadeautje voor een vriendin die gek is op beauty maar z’on beetje alles al geprobeerd heeft haha.
  Ik denk dat dit wel leuk is om te geven/krijgen dus thnx voor de tip.

 3. Ik vind het een fijn merk dat nog betaalbaar is ook. Het is niet veel duurder dan de duurste drogisterijproducten, dus voor een high end merk is het zeker betaalbaar. Als je dan kijkt hoe lang je met hun producten doet, dan ben je zeker niet duurder uit dan met bv producten van Olaz. Ik heb zelf hun nachtmasker gebruikt (gisteren opgemaakt, ca. 6 maanden om de nacht gebruikt) en heb ook een tijd hun enzymatische exfoliant gebruikt ( ca. 4 maanden mee gedaan bij 2x per week gebruiken, maar ik gebruikte vooral in het begin veel te veel, denk dat je er 6 maanden mee kunt doen). Heb nu hun toner en die gebruik ik nu een week en je kunt nauwelijks zien dat er wat uit is.

 4. Ook ik heb nog nooit van dit merk gehoord! Op dit moment gebruik ik een cleanser die mijn gezicht een beetje uitdroogt dus misschien is dit een goed product om eens te proberen! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *