Search
Close this search box.

Q&A: Ask me anything!

 photo Ask_zps4a68756a.png

Een hele tijd geleden heb ik het een keertje gedaan, een ask me anything! Een oproepje waar je me echt vanalles mag vragen en waar ik dan in een volgend artikel antwoord op ga geven! Je mag me echt vanalles vragen, of het nou gaat over mezelf, of misschien wil je wel weten hoe ik mijn foto’s maak, of welke plugins ik voor mijn website gebruik. Je kan het niet zo gek bedenken maar je kan het allemaal vragen!

Over een week – als er genoeg vragen zijn – want misschien weten jullie al genoeg van mij of willen jullie niks weten, komt er weer een artikel online met de vragen en de antwoorden. Vinden jullie dat trouwens leuk om te doen in een filmpje of gewoon in een geschreven artikel? Ik ben in ieder geval benieuwd naar wat jullie van mij willen weten, dus brand los in de comments!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Wat heb je nodig om een blog te beginnen en bij wie moet je zijn om de site van je blog te laten opbouwen? Een persoon die verstand heeft van websites opbouwen of zo?

  Alvast bedankt ;-)

  Fijne dag…..

  1. Deze zal ik alvast beantwoorden! Mijn gebit heeft een grote overbeet en mijn tanden staan scheef. Ik kan dus niet uit nature recht lachen. Nu denk je vast, had dan ooit een beugel genomen, maar dit kan helaas bij mij niet omdat mijn onderkaak te klein is en mijn bovenste te groot. Ik zou hiervoor dus een heftige operatie voor moeten ondergaan wat mij is afgeraden. Dus dan maar een scheve lach :)

   1. Volgens mij heeft mijn vader die operatie ook ondergaan, in elk geval iets soortgelijks en mocht je het ooit nog eens willen overwegen: het is heavy maar te doen :) Wat ik me afvraag, zou je ooit willen trouwen en kinderen krijgen? Heb je plannen om uit huis te gaan? Zou je graag een huisdier willen? Wil je blijven bloggen als baan? Kortom; hoe zie je je toekomst. En wat doe je als je lang in de auto zit (en zelf niet rijdt)?

  2. Je hoort mij toch niet zeggen dat Aranka er niet leuk uit ziet? Ik vind gewoon de foto’s waarop ze voluit lacht mooier en vroeg me af waarom ze vaak met een scheve lach lacht, het is toch een ask me anything artikel. Een reactie met “je ziet er gewoon leuk uit dus maak je niet druk” komt bij mij over alsof ik haar niet leuk zou vinden en hier een beetje bitchy zit te doen. Dat is echt niet mijn intentie.

   1. Je hebt wel een punt, de foto hierboven in het artikel vind ik zelf ook niet zo, de foto die op haar blog onder \welkom’ staat waarop ze spontaan breed lacht vind ik dan weer prachtig! :), dus meis gewoon lekker je tanden bloot lachen! staat mooI :-)

 2. Ik zou wel willen weten wat het allerleukste is dat je voor je blog mee hebt mogen maken? :) En het lijkt me leuk als je een filmpje over de antwoorden maakt!

 3. Een paar maanden geleden las ik dat je erg bezig was met gezonder leven en afvallen met een dieetprogramma . Nu post je hier vrijwel niks meer over, ik ben benieuwd hoe het gaat! Hou je dit nogsteeds vol?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *