Q&A: Ask me anything – de antwoorden

Een tijdje geleden vroeg ik jullie of jullie nog brandende vragen voor mij hadden en dat hadden jullie zeker. In dit artikel geef ik antwoord op de vragen die werden gesteld! Heb je nog meer vragen, stel ze gerust, misschien komt er nog wel een vervolg!

Wat heb je nodig om een blog te beginnen en bij wie moet je zijn om de site van je blog te laten opbouwen?

Als eerste, Google is je beste vriend zo heb ik het ook allemaal uitgezocht. Je kunt beginnen met een blog via bijvoorbeeld wordpress – dat gebruik ik – of blogger. Een gratis account heeft vaak niet zoveel mogelijkheden dus daarom kocht ik al vrij snel een domein. Eigenlijk had ik tot nu toe alles zelf gedaan, maar ik vond het er gewoon niet zo mooi uitzien en wilde het beter. Daarom heeft Jessica voor mij deze prachtige lay-out gemaakt en Sanoma regelt alles achter de schermen voor mij, het technische gedeelte dus. Handig, want ik ben daar dus helemaal niet zo handig in. Maar het is allemaal prima zelf te doen als je het basic wilt houden. Voor de rest heb je denk ik een onderwerp nodig wat mensen aanspreekt en een leuke schrijfstijl de rest komt denk ik vanzelf.

Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik heb altijd al een website gehad of een profiel. Het begon al heel vroeg met Kindertent, waar ik best wel een grote ‘pagina’ had. Toen had ik echt Photoshop skills en maakte de mooiste icons en blends van de celebs, daarna begon ik met korte meiden berichten typen en het sloeg echt aan. Daarna wilde ik iets anders en begon een Kylie Minogue fansite, echt ontzettend leuk en ik was er dag en nacht mee bezig, alleen na een tijdje vond ik haar niet echt meer wat. Ik stopte daarmee en miste na een jaar toch wel iets op het internet. Zo begon ik een blog over dagelijkse dingen en berichtjes met wat ik leuk vond. Dit is alweer 2,5 jaar geleden. Ik merkte dat iedereen beauty en leukst vond dus daar ben ik me op gaan focussen.

Durfde je het meteen aan iedereen te vertellen van je blog?

Nee, dat durfde ik zeker niet. Ik schaamde me er een beetje voor. Ik was altijd heel onzeker over mezelf en ook over wat ik deed, en nu stond alles open en bloot op internet , ik was ontzettend bang voor kritiek en nu eigenlijk nog wel. Maar gelukkig kan ik het nu snel naast me neer leggen. Nu ben ik trots op wat ik doe en mag iedereen het van me weten.

Wat vind je vriend ervan?

Hij vind het erg leuk, en vind het knap wat ik allemaal voor elkaar heb gekregen. Maar hij vindt wel dat ik zakelijker moet worden.

Waarom heb je altijd een scheve lach op je gezicht?

Ik heb een hele erge grote overbeet wat helaas niet op te lossen is met een beugel. Hierdoor steekt mijn gebit aan de ene kant wat meer uit waardoor het vel daar strak getrokken wordt en het niet mee krult als ik spontaan lach. Dit is alleen op te lossen met best wel een ingrijpende kaakoperatie wat de tandarts mij heeft afgeraden. Ik heb zelf totaal geen last van mijn gebit dus waarom zou ik daaraan beginnen? Dan maar een wat minder mooie lach. Het kan altijd nog als ik er echt last van ga krijgen.

Zou je ooit willen trouwen en kinderen krijgen? 

Ja, alleen dat mag van mij nog wel een paar jaar wachten.

Heb je plannen om uit huis te gaan?

Ja, die hebben we zeker. We zijn hard aan het sparen voor onze uitzet en natuurlijk geld. Alleen jammer genoeg werkt de sociale woningbouw in Zwolle totaal niet mee, dus we zijn al snel op kopen aangekeken. Alleen dat is voor starters ook niet gemakkelijk…

Zou je graag een huisdier willen?

Ja en nee, maar het wordt toch nee. Ik vind huisdieren echt ontzettend leuk, alleen dan wel van anderen. Ik ben niet zo een zorgzaam type dat met plezier de hond uitlaat of die de kattenbak regelmatig schoon houdt. Nee, dan maar geen huisdier.

Wil je blijven bloggen als baan?

Dit is een moeilijke, ik heb nu een gewone baan en mijn blog is op dit moment ook mijn baan. Beide doe ik met heel veel plezier en ik zou met beiden niet willen stoppen. Ik ben ook nog teamleider bij de Albert Heijn en vind dat echt super leuk en thuis mis is echt collega’s om me heen. Ik denk dat de toekomst het gaat uitmaken of ik hier écht mijn baan van ga maken.

Wat doe je als je lang in de auto zit?

Slapen, haha! Ik kan echt overal slapen en dat doe ik ook graag, haha! Of ik zit saai op mijn telefoon te kijken.

Wat is het allerleukste wat je voor je blog hebt mogen meemaken?

Pfoe, dat zijn zoveel dingen. Maar tot nu toe was het toch wel de genomineerd worden voor de VIVA 400, wat ik vorig jaar was. Dat was echt een onvergetelijke ervaring en er zijn toen veel deuren voor mij open gegaan.

Ben je nog bezig met afvallen?

Nee, uiteindelijk was het niets voor mij en mijn motivatie was ook snel nergens meer te vinden. Ook mijn gezondheid liet het niet echt toe, daarom ben ik er mee gestopt. Of ik nu nog echt op mijn voeding let, nee ook niet. Zonde eigenlijk.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Nina
  3 november 2013 at 20:20

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Anne Solveig
  3 november 2013 at 20:21

  Leuk! Ik was ook altijd met Kindertent bezig, super leuk! Misschien heb ik je daar ooit wel gezien!

 • Reply
  Diana
  3 november 2013 at 20:31

  Ik vind dat je net een hele mooie lach hebt :-)

 • Reply
  Marieke
  3 november 2013 at 20:41

  Scheve lach? Waar dan? Is me nooit opgevallen, je hebt echt een leuke lach :D

 • Reply
  judithr8
  3 november 2013 at 20:50

  Erg leuk om te lezen! De ‘scheve lach’ zie ik alleen echt niet..

 • Reply
  beautyxtherapy
  3 november 2013 at 21:32

  Grappig ik zat vroeger ook op kindertent haha! En je hebt een prachtige lach, nog nooit opgevallen dus!

 • Reply
  Kim
  3 november 2013 at 23:35

  Heel leuk om te lezen!

 • Reply
  Jana
  3 november 2013 at 23:50

  Leuke vragen ! Leuk om te lezen over je blogervariningen en succes met sparen voor je huis! x Jana

 • Reply
  femketje
  3 november 2013 at 23:55

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  nikkivand1986
  4 november 2013 at 02:50

  Erg leuk!

 • Reply
  Ashleey
  4 november 2013 at 08:29

  Heel leuk om te lezen! :)

 • Reply
  MySimplySpecial
  4 november 2013 at 08:34

  Wat leuk om te lezen!

 • Reply
  Beautystijl
  4 november 2013 at 12:15

  Leuk om te lezen! :)

 • Reply
  Marieke
  4 november 2013 at 13:36

  Ondanks je scheve lach heb je wel altijd super mooie reviewfotos van lipsticks en lipglosses!

 • Reply
  Jewelyz
  4 november 2013 at 17:23

  Leuk om te lezen, dat van die scheve lach was mij nooit opgevallen eigenlijk. Je bent gewoon mooi zoals je bent!

 • Reply
  Hester
  4 november 2013 at 18:26

  Er zaten echt veel vragen van mij tussen haha, leuk om te lezen! Ik denk dat het zeker een goede optie is om je blog te combineren met een parttime baan, dan heb je nog een ‘achtervang’ en is je leven ook lekker afwisselend. Ik vind de foto in dit artikel trouwens wel erg mooi van je!

 • Reply
  Danielle Springer
  5 november 2013 at 21:11

  Wat leuk om dan nu de antwoorden te lezen. Er zijn een aantal leuke vragen gesteld!

 • Laat een reactie achter