PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

PUPA, een merk waar je eigenlijk niet zo veel over hoort, terwijl het gewoon bij de drogisterij te koop is en hele mooie producten heeft. Ik maak me er zelf ook schuldig aan dat ik het merk toch vaak wel vergeet en te laat kom met reviews. Maar vorige week kwam er een prachtig oogschaduw palette en lipstick binnen van de Velvet Garden collectie en ik kon het niet laten hier geen aandacht aan te geven.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

De Velvet Garden collectie draait om de herfst! PUPA heeft zich laten inspireren door de herfst en winter haute couture catwalks van 2016. Rijke formules die het heerlijke gevoel van fluweel oproepen en diepe kleuren die de collectie in al haar glorie uitdrukken. Een typisch vrouwelijke collectie die bedoeld is voor de vrouw met een eigen verfijnde allure die niet bang is om haar charme en vrouwelijkheid te tonen.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Ik heb niet alles van de collectie gekregen, maar wel een prachtig oogschaduw palette en een knallende lipstick. De collectie bevat ook nog een prachtige blush, paarse mascara, verschillende tinten nagellak en oogpotlood. De collectie is vooral heel erg op de romantische en paarse tinten gericht. Zelf vind ik het er echt heel erg mooi uitzien, echt een collectie voor de herfst.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Het paars loopt ook als een rode draad door de collectie heen en alle producten zijn paars gekleurd. De producten van PUPA vind ik er altijd ook heel erg luxe uitzien voor een drogisterij merk. Natuurlijk is de prijs ook een beetje aan de top van een drogisterijmerk, maar dat zie je ook wel meteen terug aan het uiterlijk en de kwaliteit van de producten.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Pupa I’M Pure Color Lipstick Absolute Shine 312 – € 17,95

De lipstick vormt de lippen met een dun filmlaagje. Pure kleuren die de lippen in slechts één vleugje strelen met een diepe, zuivere en prachtige kleur. De combinatie van glanzende polymeren zorgen voor een glanzende afwerking. De lipstick is verkrijgbaar in vier kleuren die elk een bloemrijk herfstgevoel oproepen.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Helaas heeft Pupa geen spannende namen voor de producten (of ik heb ze in het persbericht en op het internet totaal gemist) maar dit is nummer 312, een prachtige intense paarse kleur die er heel warm uitziet. Hij glijdt over de lippen heen en heeft een vrij intense dekking.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Pupa PUPArt Eyeshadow Palette – € 24,95

De ultrazachte melt-on textuur van de oogschaduw zorgt voor een goede mengbaarheid van de kleuren. Met het eyeshadow palette worden verschillende en elegante looks flawless gecreëerd. Het palette bestaat uit negen kleuren in drie types: matte, satijn en metallic.

Het palette vind ik er zelf heel erg mooi uitzien, strak, klassiek en heel erg mooi gevuld met warme oogschaduw kleuren met verschillende finishes. Het palette is compleet gemaakt met twee dubbele oogschaduw applicators en een spiegel in de deksel.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Bij het maken van de swatches stond ik echt versteld van de kwaliteit. Ik heb eerlijk gezegd niet heel veel vaker een oogschaduw palette van PUPA gehad of getest en wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten. Maar ik was echt verbaasd van de zachte en romige oogschaduws die ook nog eens een knallend pigment afgeven, echt heel erg goed. Zien de kleuren er niet fantastisch uit met een geweldig pigment? Hier worden we toch blij van?

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

Dan natuurlijk de look met het oogschaduw palette en de lipstick. De oogschaduws hebben een prachtig pigment en brengen ook heel erg makkelijk en kleurrijk aan. De kleuren blenden ook heel erg mooi in elkaar over zonder dat het kleur verliest. Ik kan er duidelijk over zijn, het oogschaduw palette is geweldig. De lipstick vind ik ook erg prettig, hij brengt aan als zachte boter en heeft ook nog eens een hele mooie warme kleur voor de herfst.

PUPA Velvet Garden Eyeshadow Palette & Lipstick

PUPA, toch een enigszins onbekend merk denk ik toch, maar met ontzettend veel potentie. De producten die ik heb mogen testen van de Velvet Garden collectie zijn geweldig en dan trekt natuurlijk meteen het palette de meeste aandacht. De collectie is nu te koop en PUPA kun je onder andere bij de DA en geselecteerde filialen van de Etos. Wat vinden jullie van dit merk?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Tessa
  3 november 2016 at 08:50

  Heey :) Ik ben even gaan kijken op de site van pupa, wat een mooie producten ! En daar staan namen bij de lipsticks: 312 is Burgundy Poppy xx

 • Reply
  Varenka
  3 november 2016 at 08:51

  Ik gebruik vaak producten van Pupa, zeker 20 jaar al (hadden zelfs een heerlijk parfum) vroeger was het alleen bij de parfumerie te koop. De kwaliteit is altijd super, mooi vorm gegeven ook. Ik vind het niet zo erg dat het niet zo bekend is, dat maakt het voor mij extra speciaal. Ik vind het echt goed betaalbaar voor luxe producten en de enorm goede kwaliteit.

 • Reply
  chucky1012
  3 november 2016 at 08:58

  Dit geweldige make-up merk gebruik ik al sinds kinds af aan.
  Prachtige look en de kleuren zijn zeer goed gepigmenteerd!
  Ik zal de palette zeker kopen

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  3 november 2016 at 09:26

  dat palette ziet er super uit :D

 • Reply
  Mariëlle
  3 november 2016 at 09:28

  Ik vind inderdaad ook dat het nog zo onbekend is, gek vind ik dat! Wel een heel mooi merk namelijk en dierproefvrij! :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 november 2016 at 09:32

  Wauw, wat een prachtig palette!

 • Reply
  rachel
  3 november 2016 at 10:37

  wauw!! dat palette helemaal!

 • Reply
  Vanessa
  3 november 2016 at 10:42

  Wauw, wat een mooie oogschaduw palette!

 • Reply
  Mariska
  3 november 2016 at 10:47

  Het oogschaduw palette vind ik wel erg mooi, mooie kleuren en ook wel mooi pigment.

 • Reply
  Manon Boerakker
  3 november 2016 at 12:07

  Mooie verpakkingen, ik vind de palette er erg mooi uitzien. De lipstick is ook een mooie kleur maar niks voor mij.

 • Reply
  Manon
  3 november 2016 at 12:45

  De lipstick is niet mijn ding, maar het oogschaduw palette vind ik wel echt prachtig!

 • Reply
  Sandra
  3 november 2016 at 14:29

  Oeh de lipstick is ook niet helemaal mijn ding. Hij leek me in de huls erg mooi, maar die rare metallic glans vind ik niet zo mooi. Het palette daarentegen is echt prachtig!

 • Laat een reactie achter