PUPA Vamp! Definition Mascara

PUPA Vamp! Definition Mascara

De Pupa Vamp! mascara is al tijden een bijzonder populaire mascara, ik hoor er dan ook alleen maar positieve verhalen over. Zelf heb ik hem ook een hele tijd gebruikt, maar ik vond het jammer dat hij aan het eind van de dag toch een zwarte waas onder mijn ogen achterliet. Toen Pupa mij de nieuwe Vamp! Definition mascara toestuurde, was ik meteen benieuwd; zou deze mascara mij beter bevallen dan de eerste versie? Het plastic borsteltje maakte me in ieder geval meteen enthousiast.

PUPA Vamp! Definition Mascara

De eerste versie van de Pupa Vamp! mascara vond ik echt geweldig, want hij gaf je mooie en zeker aanwezige wimpers zonder dat het effect té was. Maar zoals ik hierboven al beschreef gaf hij toch wel een iets wat zwarte waas onder mijn ogen aan het einde van de dag en dat vond ik jammer. Als ik deze nieuwe versie zie, ben ik wel erg benieuwd, want de mascara ziet er niet alleen erg mooi uit, hij belooft ook nog eens goede dingen zonder te vlekken!

PUPA Vamp! Definition Mascara

De naam zegt het natuurlijk al een beetje, deze mascara zorgt voor perfect gedefinieerde wimpers. Dat doet de mascara door een speciale formule met wax en olie. Deze formule garandeert intens veel volume en met een heel erg licht gevoel, waardoor de wimpers niet verzwaren. Omdat de mascara zo comfortabel zit, merk je amper dat je iets draagt. Ook heeft de formule speciale pigmenten waardoor de kleur intens zwart is.

PUPA Vamp! Definition Mascara

De mascara belooft trouwens ook niet te klonteren en daar zorgt het borsteltje onder andere voor. Het is ook niet zomaar een borsteltje, het borsteltje zorgt ervoor dat je wimpers per stuk bedekt worden met een subtiel laagje mascara en de wimpers niet aan elkaar gaan plakken. Het resultaat is dus prachtig gescheiden wimpers.

PUPA Vamp! Definition Mascara

Het borsteltje is gemaakt van plastic en dat zijn mijn favoriete borsteltjes, omdat deze vaak voor lekker veel volume zorgen. Ik kon dan ook niet wachten om deze mascara te testen en te kijken wat het voor mijn wimpers doet.

PUPA Vamp! Definition Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

PUPA Vamp! Definition Mascara

Mijn wimpers met de PUPA Vamp! Definition Mascara! En wauw, wat een mooie mascara die mijn wimpers mooi van elkaar scheidt. Het effect krijg je trouwens super makkelijk, met een paar keer kammen had ik al het gewenste resultaat!

PUPA Vamp! Definition Mascara

Ik blijf toch kritisch, want ik weet dat de andere Vamp! mascara er in het begin fantastisch uitzag, net zoals deze mascara. Maar aan het einde van de dag was ik toch een stuk minder enthousiast en dat is helaas bij deze mascara ook het geval. Omdat de mascara zo vacht aanvoelt op de wimpers zakt het effect helemaal in en zie je aan het eind van de dag amper nog dat ik mascara draag. De krul is er zo goed als uit en ik heb het idee dat gedurende de dag de lengte er ook is afgesleten. Ja, dat vind ik jammer.

PUPA Vamp! Definition Mascara

Ook deze Vamp! mascara van Pupa is voor mij geen holy grail en stelt me wat teleur. Ik vind het echt een hele fijne mascara met aanbrengen en het effect daarna is ook echt geweldig en heel erg mooi. Alleen ik vind het jammer, dat als ik aan het eind van de dag weer in de spiegel kijk, er nog amper wat van te zien is. De PUPA Vamp! Definition Mascara is vanaf nu te koop bij onder andere de Etos en DA voor € 18,95 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  chucky1012
  2 maart 2017 at 06:59

  Ik vindt het resultaat prachtig!
  Was het wel van plan om te kopen omdat ik van dit merk hou.

  Xoxo

  • Reply
   Suzieq
   23 juni 2018 at 19:53

   Voor het geld een slechte mascara. Effect is mooi, maar na een uur brokkelt hij al af. Echt zonde! De vorige pupa mascara’s was ik niet blij mee omdat ze klonterden. Deze doet dat absoluut niet. Maar deze brokkelt helaas. Kreeg er jeukende ogen van. :(

 • Reply
  Varenka
  2 maart 2017 at 07:46

  Bij mij blijft hij gelukkig wel de hele dag mooi zitten.
  Ik heb altijd wel een Pupa mascara in huis, ik ben er altijd zo tevreden over.
  Vervelend dat hij bij jouw niet mooi blijft gedurende de dag.

 • Reply
  Susan
  2 maart 2017 at 08:00

  Oh ik vind het resultaat heel mooi! Jammer dat die niet zo goed blijft zitten.

 • Reply
  Manon
  2 maart 2017 at 09:33

  Ik vind het resultaat echt heel erg mooi, alleen jammer dat het niet goed blijft zitten

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  2 maart 2017 at 09:50

  Het resultaat is mooi maar wel heel erg jammer dat hij niet ‘longlasting’ is. Persoonlijk vind ik dat wel echt een must bij een mascara!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  2 maart 2017 at 10:18

  Wat een prachtige foto’s! Het resultaat vind ik ook erg mooi, maar wat jammer dat dat geen stand houdt gedurende de dag!

 • Reply
  aboutsbstyle
  2 maart 2017 at 13:19

  wat een mooie foto’s weer zeg, en wat een prachtige wimpers. Helaas vallen mi de pupa mascara’s ook wat tegen iedere keer weer. liefs soraya

 • Reply
  Frederieke
  2 maart 2017 at 19:32

  Ik heb deze mascara ook en had ook altijd een zwarte waas onder mijn ogen aan het einde van de dag, maar door het ‘bakken’ van mijn concealer blijft de waas weg! Misschien helpt dat bij jou ook! ?

 • Reply
  Anna
  2 maart 2017 at 21:23

  Oh wat jammer dat het effect in de loop van de dag zo afneemt. Op de foto’s ziet het resultaat er namelijk echt super goed uit!

 • Reply
  rachel
  3 maart 2017 at 10:05

  jammer en zeker voor die prijs maar vind het resultaat wel mooi

 • Reply
  Britt
  3 maart 2017 at 13:15

  Het resultaat is heel mooi maar als je dan ziet wat ervan overblijft dan is het weggegooid geld, jammer!

 • Reply
  Mariska
  4 maart 2017 at 18:41

  Dat is inderdaad jammer dat het toch niet goed werkt. Voor een veel lagere prijs heb je een veel betere mascara!

 • Laat een reactie achter