Pupa Navy Chic Vamp! Eyeshadow Palette

 photo Pupa1_zps25435620.png

Klaar voor de zomer, vast al wel een beetje toch? Pupa komt dit voorjaar met wel een hele blauwe collectie! Niet meteen afschrikken hoor, want ik hoor je denken, nee geen blauw! Jawel, wel blauw! Veel mensen dragen geen blauw en het kan zo ontzettend mooi en zomers staan, merken zoals Dior hebben ook een navy blauwe collectie, het is echt dé zomer trend!

 photo Pupa_zpsaa2896fb.png

In totaal brengt Pupa een hele Navy Chic collectie uit met onder andere drie oogschaduw palette’s waar ik er vandaag 2 van aan jullie laat zien. Ze zitten in prachtige mooie gouden doosjes met kenmerkende blauwe strepen dat me eigenlijk meteen het marine idee geeft.

 photo Pupa6_zps34eaab2a.png

De oogschaduw palettes beloven je een echte dramatische look te geven door de intens gepigmenteerde kleuren. De vijf matchende kleuren in de verpakkingen laten je fantasie opspelen om hier een prachtige look mee te maken waardoor je deze lente en zomer echt de show steelt. De romige en zachte structuur zorgt voor een kleurexplosie op je ogen.

 photo Pupa2_zps744f2ab4.png

Oversea, is een prachtig palette met kleuren waarbij ik echt aan het strand denk, de blauwe zee, de blauwe lucht, het gouden zand en lekkere witte pina colada’s! Ik heb er echt zin in! Deze kleuren bij elkaar geven je het echte zomerse gevoel maar dan voor op je ogen. De verpakking is handig en ziet er leuk uit. De oogschaduws zijn precies groot genoeg om met je kwast in te kunnen en door de romige structuur wordt het product goed opgenomen maar zonder te kruimelen.

 photo Pupa3_zps73c4faf8.png

De swatches zijn dan ook geweldig, voorheen weet ik nog dat Pupa geen geweldig pigmentatie heeft, maar het lijkt wel dat overal waar Pupa Vamp! bij zet veranderd in een topproduct!

 photo Pupa8_zps73ea9ca6.png

 photo Pupa9_zpsa62f8248.png

Look met het oogschaduwpalette. Helaas komt deze foto niet echt goed over, in het echt zag het er een stuk mooier uit!

 photo Pupa4_zps5b9790f4.png

Dan hebben we nog het Atoll palette met wat meer blauwe tinten, maar de kleuren vind ik erg mooi en goed bij elkaar gekozen. De blauwe kleuren hebben een prachtige shimmer en de nude tint en de witte kleur hebben een vrijwel matte finish. Erg mooi om met elkaar te combineren.

 photo Pupa5_zps08c025bc.png

Ook van dit palette is de pigmentatie weer geweldig, Pupa komt echt met geweldige kwaliteit oogschaduw paletten met prachtige kleuren voor de lente en zomer. Je moet het wel aandurven blauw, maar ik weet zeker dat het iedereen fantastisch zal staan!

 photo Pupa7_zps9a693502.png

De Pupa Navy Chic Vamp! Eyeshadow Palette’s kosten € 17,95 per stuk en zijn te koop bij verschillende Pupa verkooppunten zoals bij de DA en vaak schoonheidssalons en kappers. Wat vinden jullie van de blauwe oogschaduwtrend, durven jullie je er aan te wagen?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  chucky1012
  2 april 2014 at 06:05

  Wauw, prachtige palettes met schitterende en goed gepigmenteerde kleuren ;-)
  Je hebt er een mooi look mee gemaakt.

 • Reply
  Anneloes
  2 april 2014 at 06:08

  Wat een gave kleurtjes! Ik vind vooral de combinatie in het eerste palette erg mooi. Ik weet niet of ik zo’n palette zo snel zou gebruiken, ik zou eerder een bruine/nude look maken en blauw gebruiken langs mijn onderste wimperrand ofzo als accentkleur.

 • Reply
  Kimberley
  2 april 2014 at 06:22

  Ik zou inderdaad niet zo snel voor blauw kiezen, maar het ziet er heel gaaf uit op je ogen!

 • Reply
  Beautydagboek
  2 april 2014 at 06:47

  De verpakking ziet er zich uit, maar toch is blauw niet helemaal mijn ding helaas :)

 • Reply
  brenda
  2 april 2014 at 07:13

  De Pupart palettes zijn ook gewoon goed qua pigmentatie en daar zijn 6 soorten van dus…

  • Reply
   Aranka
   2 april 2014 at 09:40

   Zo bedoel ik het helemaal niet ;). Vroeger had Pupa niet een geweldige pigmentatie en nu wel! En de Vamp! producten verrassen me elke keer weer :)

 • Reply
  Kelly caresse
  2 april 2014 at 07:31

  Ik ben helemaal verrast van deze mooie palettes! Ik ben dol op blauwtinten en vooral petrol kleuren vind ik erg mooi. Blauw staat heel mooi bij je!

 • Reply
  Jana
  2 april 2014 at 07:50

  Mooie ooglook heb je ermee gemaakt, mooie palettes :D x

 • Reply
  Marjolein
  2 april 2014 at 08:47

  Wat een prachtig palette! :D Blauw staat je mooi :)

 • Reply
  femketje
  2 april 2014 at 09:10

  Wauwie mooie pigmentatie! ♥

 • Reply
  BeautyOpinie
  2 april 2014 at 09:19

  Hoewel ik zelf nooit een blauw palette zou kopen, vind ik wel dat je er een mooie look mee hebt gemaakt. Het doet je ogen wel eer aan!

 • Reply
  Dionne Knooren
  2 april 2014 at 09:21

  Wauw, wat een super gave palette! Heel mooi!

 • Reply
  Paola
  2 april 2014 at 09:35

  Wauw wat een prachtig palette. Ik ben dol op blauw op mijn ogen en vind de pigmentatie ook heel goed.

 • Reply
  Frauke
  2 april 2014 at 09:38

  Ziet er goed uit, die pigmentatie is wauw! Ik vind blauw op de ogen heel mooi, heb ook het gevoel dat het wel bij mijn donkerblauw/grijs/groene (??) ogen past haha. Staat je trouwens super :).

 • Reply
  justjaxelle
  2 april 2014 at 10:25

  ik vind de kleuren echt heel mooi, leuke look!

 • Reply
  beautyjuf
  2 april 2014 at 12:23

  Mooie verpakkingen en een prachtige pigmentatie! Ondanks dit, is blauw niet helemaal mijn ding…

 • Reply
  MySimplySpecial
  2 april 2014 at 13:18

  Dat ziet er goed uit, maar blauw is niet helemaal mijn kleur.

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  2 april 2014 at 15:24

  Dat ziet er goed uit! Ik draag weinig blauw, maar de bruine tinten vind ik mooi!

 • Reply
  Linda
  2 april 2014 at 16:10

  Wat een prachtig palette! Wauw!

 • Reply
  Tess Evea
  2 april 2014 at 17:20

  Ik word haast verliefd op dit palette. Jeetje, deze is inderdaad echt prachtig. Ik word er helemaal blij van, prachtige kleuren en wauw wat een pigmentatie.

 • Reply
  Amy
  2 april 2014 at 20:23

  Wat een diepe mooie kleuren! En wat een pigment!

 • Reply
  Ines
  2 april 2014 at 20:29

  Wauw! Wat een pigment!

 • Reply
  Melike
  2 april 2014 at 21:04

  Jezussss wat een pigment..

 • Reply
  Bianca
  3 april 2014 at 01:00

  Mooie kleuren en het pigment ziet er prima uit, ik zou me er zeker aan durven wagen ja :)

 • Reply
  Danielle Springer
  4 april 2014 at 10:42

  Blauw is eigenlijk niet echt mijn ding. Zou je trouwens in de toekomst een keer weer een make-up stash update willen doen ?:)

 • Reply
  Nailz Craze
  8 april 2014 at 11:14

  These sets look great and I love the makeup look you created with them!

 • Laat een reactie achter