Search
Close this search box.

Psst, de Sephora komt wel heel dichtbij Nederland

 photo Albufeira1_zps3e161ae4.png

Een vriendin tagde mij in een foto op Instagram waar wel hele leuke insider informatie stond over de Sephora. Namelijk een vacature voor verschillende steden waar een nieuwe Sephora winkel zou gaan open dit jaar nog. Helaas is het niet in Nederland, maar wel bij de buren in Duitsland! Als de vacature website echt is krijgt Duitsland dus heel wat Sephora filialen in verschillende steden en ook dichtbij de Nederlandse grens, kom maar door!

Als we deze site mogen geloven komen er in de volgende steden een Sephora winkel:

 • Keulen
 • Stuttgart
 • Mainz
 • München
 • Hannover
 • Düsseldorf
 • Frankfurt
 • Oberhausen
 • Aachen
 • Wiesbaden
 • Bonn
 • Berlijn
 • Hamburg
 • Heidelberg

Ik zie er meteen Oberhausen en Keulen tussen staan, steden die vanaf Nederland heel goed bereikbaar zijn! Ik hoop echt dat dit jaar nog Sephora winkels in Duitsland komen en dan natuurlijk ook met de merken zoals Too Faced, NARS, Hourglass, BECCA, Kat von D en ga zo maar door. En misschien nog het aller beste, misschien komt er ook ooit nog een Sephora naar Nederland!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

 1. Yes, Oberhausen. Centro is toch al een walhalla… met een Kiko-store, MAC-store, Urban Decay Counter in de Galeria en een NYX-schap bij de DM etc. Starbucksje erbij en ik heb daar een topdag. Gauw maar weer eens gaan :-)

 2. Ik heb een van de vacatures gezien, en in die vacature zoekt Sephora medewerkers vanaf Mei 2017 :) Dus Sephore DE zou al heel snel kunnen komen. Ik hoop dat ze ook een Duitse online shop gaan hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *