Zoek
Sluit dit zoekvak.

ProSet Style & Care Mousses

 photo Proset4_zps43fbbe95.png

Mooi haar geeft jezelf zelfvertrouwen, alleen als je er niets mee doet blijft mooi haar toch wel een beetje lastig. Daarom heeft het super betaalbare merk ProSet nieuwe Style & Care Mousses uitgebracht die je haar perfect laten zitten als je het föhnt! Ik testte de mousse uit, laat het mijn haar echt perfect zitten?

De nieuwe Style & Care Mousses van ProSet zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten. De 100% alcoholvrije ProSet Style & Care Mousse Volume Lift geeft je haar langdurig volume, versteviging én extra veerkracht. Voor een ultrasterke houdbaarheid van je kapsel is er de nieuwe ProSet Style & Care Mousse Ultra Strong. Deze variant beschermt je haar tevens tegen de hitte van je föhn en andere stylingtools.

 photo Proset12_zpsc7e67ac3.png

 ProSet Style & Care Mousse Ultra Strong – € 3,29

Wil jij het echte volume in je haar hebben, dan is deze mousse zeker iets voor jou. Hij heeft echt een sterke hold waardoor je er de hele dag plezier van hebt. De leuke en simpele verpakking maakt het allemaal net wat leuker.

 photo Proset6_zps967b66a9.png

 photo Proset7_zps10f4a147.png

Het product belooft een perfecte versteviging en veerkracht te bieden door memory hold, hierdoor blijft het echt lang goed zitten. Ook beschermt het meteen het haar tegen de hitte van bijvoorbeeld en föhn of stylingtool. Het bevat ook nog eens het ProVitamine B5 dat goed is voor de hydratatie van het haar.

 photo Proset11_zps82f74039.png

ProSet Style & Care Mousse Volume Lift – € 3,29

Dan hebben we ook nog de wat mildere variant die gewoon goed is voor dagelijks gebruik. Toch net even iets meer body maar toch voor heel veilig en safe willen spelen, dat kan perfect met deze mousse. Vandaar dat het ook de volume lift heet. Lekkere frisse groene verpakking die voor de rest niet heel bijzonder is.

 photo Proset9_zps986bb721.png

Eigenlijk belooft dit product niet zoveel als de andere variant, maar het is natuurlijk ook een heel basic product. Het zorgt voor langdurig volume en verstevigt het haar voor als je bijvoorbeeld iets van je haar wilt maken en dat het niet meteen uitzakt. Ook fijn is dat er maar 0% alcohol in zit.

 photo Proset_zps1c33b3d1.png

Let’s go. Ik kom net onder de douche vandaan en heb mijn make-up al gedaan. Mijn haren zijn nog een beetje nat, tijd om het droog te föhnen, maar eerst doe ik er een flinke dot ProSet Style & Care Mousse Volume Lift in.

 photo Proset13_zps3dd1ef20.png

De flacon heeft een handige schuim dop die niet knoeit en precies werkt.

 photo Proset1_zps9713787a.png

Wat er uit komt is een stevige mousse die lekker luchtig aanvoelt. Hij is niet echt ‘bouncy’ om het zo maar te zeggen maar vrij droog. Dat merk je ook aan het haar. Vaak na mousse aanbrengen zijn je handen erg plakkerig maar dat is in dit geval niet zo. Ook eenmaal in het haar en goed styled voelt het haar zacht en comfortabel aan, totaal niet stug.

 photo Proset2_zpscc5fccf0.png

En na het föhnen, wauw wat een volume! Ik föhn tegenwoordig elke dag mijn haar en het zit gewoon altijd plat zonder maar enige volume. Gewoon plat en futloos is mijn haar. Maar wauw, een beetje mousse in mijn haar doet echt wonderen!

 photo Proset3_zps4d1ed038.png

En een paar uur later nog steeds, ik ben echt enthousiast over deze product. Mijn haar voelt heerlijk comfortabel en zacht aan als of er niks in mijn heeft gezeten behalve een lekker serum of olie. Ik had het stiekem niet verwacht van het merk ProSet, maar ik ben echt heel erg enthousiast!

 photo Proset5_zps1bc8d5e2.png

Beide varianten van 200 ml zijn te koop voor € 3,29 bij onder andere Kruidvat. Vind je een 200 ml fles toch een beetje te veel of wil je bijvoorbeeld een kleinere fles meenemen op reis? ProSet heeft ook dezelfde producten in een 50 ml verpakking voor € 1,19!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Klinkt super goed en de foto’s zijn heel veel belovend! In de een na laatste alinea staat een mini, mini foutje, haha (: “deze product” zou ik veranderen naar “deze producten” of “dit product”! Waarschijnlijk was je zo enthousiast dat het je niet op viel! Fijne avond!

  2. Goh, dit ziet er uit als fijne mousse producten! Geeft je haar inderdaad lekker veel volume :) Ik gebruik zelf nu altijd die van Tigi, maar misschien probeer ik deze ook nog eens uit.

  3. Wat een mooi effect! En wat fijn dat ze niet zo plakken, dat vind ik altijd zo vervelend aan haarmousses (of haarmoussen.. hoe zeg je dat? :p)

  4. ziet er echt heel fijn uit, de foto’s vond ik juist ook heel mooi, maar misschien komt het omdat wij bloggers zijn en door het oog van een blogger kijken! maare over de mousse, inderdaad het geeft een mooi effect!

  5. Zo he, dat klinkt goed! Ik vind het effect op je haar echt wel mooi. Fijn ook dat die mousse niet zo plakt na gebruik, daar erger ik me altijd aan haha. Dus deze zou ik wel willen :D! Alleen gebruik ik zelden mousse omdat ik m’n haren meestal aan de lucht laat drogen (altijd, eigenlijk haha).

  6. Persoonlijk vind ik de foto’s ook erg apart. Je ziet niet je totale hoofd zodat we het gehele kapsel goed kunnen zien. De bovenkant ontbreekt zelfs, terwijl mij dit een belangrijk volume punt is. En ja waarom scheef?? Hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *