Producten waar ik niet zonder kan

Ik heb natuurlijk favoriete producten van een maand, maar ik heb ook producten die ik eigenlijk elke dag gebruik en waar ik echt niet zonder kan. Ik wissel ze wel eens af met andere producten, maar dit zijn mijn toppers die altijd met me mee gaan en waar ik niks beters voor heb gevonden en welke ik ook zeker weer opnieuw zou kopen als ze op zijn. Kijk snel mee wat ik over deze geweldige producten te vertellen heb.

We beginnen met mijn oogschaduw basis van Too Faced, na weet ik niet hoeveel oogschaduw basis producten te hebben geprobeert kwam ik een jaar geleden bij dit product uit en wat een geweldig product is dit. Ik gebruik hem elke dag en hij laat elke dag mijn oogschaduw weer perfect zitten en ik heb hem nu al een jaar en gebruik hem dus elke dag en hij is nog steeds niet op! Hij is dus ook nog eens heel erg zuinig in gebruik. Top product! Ik heb al een back-up!

Ongewenste haartjes haal ik altijd weg met mijn Tweezerman pincet. Ik dacht altijd dat het overdreven was om een Tweezerman te kopen, maar het is echt veel beter dan een gewone pincent, het is alleen de vraag of je er zoveel geld voor neer wilt leggen. Ik had niet zoveel geld over voor een grote daarom besloot ik de kleine versie te kopen. Voor mij is hij net zo goed, want ik heb toch geen grote handen en er zit nog eens een leuk printje op!

Dan hebben we nog mijn MAC MSF Natural, dit is zo een handig poedertje wat je eventjes in de tas mikt of even makkelijk op brengt. Echt een heerlijk product, het is niet zo dekkend als een foundation, maar hij geeft je net dat stukje zekerheid en egaliteit aan je gezicht.

Mascara’s ik heb er zat en ook oneindig veel getest, maar altijd als mijn Max Factor Flase Lash Effect op is koop ik weer een nieuwe, je kan wel stellen dat dit echt mijn favoriete mascara is. Ik heb zijn nieuwe broertje nog niet getest, maar dat ga ik zeker doen! Misschien is die nog wel beter dan deze, ik ben benieuwd!

En dan hebben we het Sleek Storm palette nog, zoals jullie misschien wel weten ben ik echt fan van de nude en naturel kleuren die niet echt opvallend zijn – alhoewel ik de laatste tijd steeds fellere oogschaduw durf en ga dragen -. Daarom is dit palette echt helemaal geschikt voor mij. In dit palette zitten echt prachtige kleuren die je perfect met elkaar kan combineren en het is ook nog eens geweldig gepigmenteerd! Wat wil een mens nog meer? Zoals je kan zien heb ik hem ook al wel lekker gebruikt!

Wat zijn jouw producten waar je niet zonder kan?

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Claudia
  7 juli 2011 at 07:54

  Jaaa de kleine tweezerman! Ik heb er ook eentje, fijne pincetjes en ik denk dat ik toch echt ooit nog overstag ga voor een grote!
  Ik moest even nadenken over je vraag, kan eigenlijk overal wel zonder qua make-up MAAR ben er inmiddels wel achter dat een goede huidverzorging heel belangrijk is. Maak iedere dag mijn gezicht schoon met de clinique clarifying lotion en breng daarna een serum aan, op dit moment gebruik ik vooral de Biodermal pigment serum, en daarna een goeie creme. Die wisselen bij mij nog wel ’s maar het gaat er met mijn huid vooral op dat ’t vocht inbrengend is.
  En wat ook heel erg helpt mijn huid zo zonder poeders of foundations heel egaal te houden is m’n Clarisonic Mia die ik op vakantie in Arizona heb gekocht, ik heb nog nooit zo’n mooi egaal strak huidje gehad :D

 • Reply
  Divaofgeneva
  7 juli 2011 at 07:56

  Wat een leuk artikel. Mijn favorieten waar ik niet zonder kan zijn mijn MAC paint pot, die gebruik ik als oogschaduwbasis. Ik kan op het moment ook niet zonder mijn INGLOT palette, omdat ik die echt dagelijks gebruik. Ik wil de MAC MSF naturel nog een keer proberen, want ik vind foundation vaak te dekkend, misschien dat dit een ideale uitkomst is om wat oneffenheden weg te werken?

 • Reply
  Yara
  7 juli 2011 at 08:00

  Leuk artikel!
  Ik kan niet zonder mijn eyeliner en mijn mascara, ik gebruik het elke dag, ongeacht wat ik ga doen.

 • Reply
  Paola
  7 juli 2011 at 08:12

  Leuk artikel. Ik kan niet zonder mijn 120 palette

 • Reply
  Laura
  7 juli 2011 at 09:35

  Leuk artikel hoor! Ik heb zelf sinds kort ook een Sleek palette en denk dat ik deze ook wel veel zal gaan gebruiken. De oogschaduw basis heb ik ook en hij is zo fijn… Je doet er inderdaad súper lang mee :grin: Ik gebruik zelf een gewone pincet, weet niet of ik ook een Tweezerman zou kopen. Hoeveel kost zo’n kleine en waar haal je die? ;-)

 • Reply
  Alyssa
  7 juli 2011 at 09:45

  Ik kan niet zonder mascara. Absoluut niet. En zonder mijn gekleurde dagcreme.

 • Reply
  Sabine
  7 juli 2011 at 10:28

  Dat commentaar bij het Sleek Storm palette… je klinkt precies zoals ik :D Ik ben fan van neutrale kleuren maar draag de laatste tijd ook steeds meer fel haha.

  Ik gebruik een pincet die ik in Thailand heb gekocht vorig jaar, suuuuuper fijn. Kostte mij omgerekend nog geen euro xD

 • Reply
  Maris
  7 juli 2011 at 11:49

  Mooie producten! Ik kan op dit moment niet zonder mijn Teeez waterproof mascara, concealer palette van Catrice en de foundation infinite matt 18h van Catrice. :)
  x

  • Reply
   Cedra
   7 juli 2011 at 18:22

   ja , ik ook! eerst droeg ik alleen mascara en eyeliner, maar sinds ik het allround concealer van catrice had ontdekt, kon ik niet meer zonder!

 • Reply
  Sharon
  7 juli 2011 at 12:45

  Leuke producten! Ik ben zelf ook helemaal verslaafd aan de False Lash Effect mascara!

 • Reply
  LottedeJ
  7 juli 2011 at 14:04

  Die mascara is ook mijn favoriete mascara, al 1 jaar lang ongeveer! En het storm palette ook, die gebruik ik ook dagelijks! Leuk om te zien :)

 • Reply
  Joyce
  7 juli 2011 at 14:44

  Oeh heerlijk om te zien wat dat je je producten echt gebruikt! :D

 • Reply
  Silva
  7 juli 2011 at 15:11

  Leuk om te lezen ^^ Ik wil die Sleek Storm Palette ook heel graag!

 • Reply
  Marijke
  7 juli 2011 at 15:36

  Leuk artikel! De mascara en de MSF staan ook in mijn favorieten lijstje!!

 • Reply
  Esmay
  7 juli 2011 at 18:04

  Leuk om te zien!
  Ik kan niet zonder mijn Maybelline Dream Mat poeder, m’n Bourjois concealer,
  en eigenlijk gewoon niet zonder mn hele stash haha!

 • Reply
  Miranda
  7 juli 2011 at 18:11

  Mooi producten (:

 • Reply
  Marjolein
  7 juli 2011 at 18:12

  Ik wil ook super graag een Sleek Storm palette! Supermooi. <3 Ik kan niet zonder mijn One by One mascara, YSL oogpotlood en foundation van Catrice.

 • Reply
  tessa
  7 juli 2011 at 21:43

  Hele mooie producten, ik wil nog een keer graag de too faced base. Ik kan zelf niet zonder mijn Catrice Photo Finish omdat mn voorhoofd weer onder zit.

 • Reply
  Nynke-Boudien
  8 juli 2011 at 19:58

  Ik kan niet zonder foundation, mascara, eyeline en lippenbalsem. En het liefst gebruik ik ook altijd blush.

 • Reply
  Evelien
  10 juli 2011 at 22:59

  Ik kan ook niet zonder m’n Storm palette en Too Faced primer <3

 • Laat een reactie achter