Zoek
Sluit dit zoekvak.

Producten waar ik niet zonder kan

Ik heb natuurlijk favoriete producten van een maand, maar ik heb ook producten die ik eigenlijk elke dag gebruik en waar ik echt niet zonder kan. Ik wissel ze wel eens af met andere producten, maar dit zijn mijn toppers die altijd met me mee gaan en waar ik niks beters voor heb gevonden en welke ik ook zeker weer opnieuw zou kopen als ze op zijn. Kijk snel mee wat ik over deze geweldige producten te vertellen heb.

We beginnen met mijn oogschaduw basis van Too Faced, na weet ik niet hoeveel oogschaduw basis producten te hebben geprobeert kwam ik een jaar geleden bij dit product uit en wat een geweldig product is dit. Ik gebruik hem elke dag en hij laat elke dag mijn oogschaduw weer perfect zitten en ik heb hem nu al een jaar en gebruik hem dus elke dag en hij is nog steeds niet op! Hij is dus ook nog eens heel erg zuinig in gebruik. Top product! Ik heb al een back-up!

Ongewenste haartjes haal ik altijd weg met mijn Tweezerman pincet. Ik dacht altijd dat het overdreven was om een Tweezerman te kopen, maar het is echt veel beter dan een gewone pincent, het is alleen de vraag of je er zoveel geld voor neer wilt leggen. Ik had niet zoveel geld over voor een grote daarom besloot ik de kleine versie te kopen. Voor mij is hij net zo goed, want ik heb toch geen grote handen en er zit nog eens een leuk printje op!

Dan hebben we nog mijn MAC MSF Natural, dit is zo een handig poedertje wat je eventjes in de tas mikt of even makkelijk op brengt. Echt een heerlijk product, het is niet zo dekkend als een foundation, maar hij geeft je net dat stukje zekerheid en egaliteit aan je gezicht.

Mascara’s ik heb er zat en ook oneindig veel getest, maar altijd als mijn Max Factor Flase Lash Effect op is koop ik weer een nieuwe, je kan wel stellen dat dit echt mijn favoriete mascara is. Ik heb zijn nieuwe broertje nog niet getest, maar dat ga ik zeker doen! Misschien is die nog wel beter dan deze, ik ben benieuwd!

En dan hebben we het Sleek Storm palette nog, zoals jullie misschien wel weten ben ik echt fan van de nude en naturel kleuren die niet echt opvallend zijn – alhoewel ik de laatste tijd steeds fellere oogschaduw durf en ga dragen -. Daarom is dit palette echt helemaal geschikt voor mij. In dit palette zitten echt prachtige kleuren die je perfect met elkaar kan combineren en het is ook nog eens geweldig gepigmenteerd! Wat wil een mens nog meer? Zoals je kan zien heb ik hem ook al wel lekker gebruikt!

Wat zijn jouw producten waar je niet zonder kan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Jaaa de kleine tweezerman! Ik heb er ook eentje, fijne pincetjes en ik denk dat ik toch echt ooit nog overstag ga voor een grote!
  Ik moest even nadenken over je vraag, kan eigenlijk overal wel zonder qua make-up MAAR ben er inmiddels wel achter dat een goede huidverzorging heel belangrijk is. Maak iedere dag mijn gezicht schoon met de clinique clarifying lotion en breng daarna een serum aan, op dit moment gebruik ik vooral de Biodermal pigment serum, en daarna een goeie creme. Die wisselen bij mij nog wel ’s maar het gaat er met mijn huid vooral op dat ’t vocht inbrengend is.
  En wat ook heel erg helpt mijn huid zo zonder poeders of foundations heel egaal te houden is m’n Clarisonic Mia die ik op vakantie in Arizona heb gekocht, ik heb nog nooit zo’n mooi egaal strak huidje gehad :D

 2. Wat een leuk artikel. Mijn favorieten waar ik niet zonder kan zijn mijn MAC paint pot, die gebruik ik als oogschaduwbasis. Ik kan op het moment ook niet zonder mijn INGLOT palette, omdat ik die echt dagelijks gebruik. Ik wil de MAC MSF naturel nog een keer proberen, want ik vind foundation vaak te dekkend, misschien dat dit een ideale uitkomst is om wat oneffenheden weg te werken?

 3. Leuk artikel hoor! Ik heb zelf sinds kort ook een Sleek palette en denk dat ik deze ook wel veel zal gaan gebruiken. De oogschaduw basis heb ik ook en hij is zo fijn… Je doet er inderdaad súper lang mee :grin: Ik gebruik zelf een gewone pincet, weet niet of ik ook een Tweezerman zou kopen. Hoeveel kost zo’n kleine en waar haal je die? ;-)

 4. Dat commentaar bij het Sleek Storm palette… je klinkt precies zoals ik :D Ik ben fan van neutrale kleuren maar draag de laatste tijd ook steeds meer fel haha.

  Ik gebruik een pincet die ik in Thailand heb gekocht vorig jaar, suuuuuper fijn. Kostte mij omgerekend nog geen euro xD

 5. Mooie producten! Ik kan op dit moment niet zonder mijn Teeez waterproof mascara, concealer palette van Catrice en de foundation infinite matt 18h van Catrice. :)
  x

  1. ja , ik ook! eerst droeg ik alleen mascara en eyeliner, maar sinds ik het allround concealer van catrice had ontdekt, kon ik niet meer zonder!

 6. Leuk om te zien!
  Ik kan niet zonder mijn Maybelline Dream Mat poeder, m’n Bourjois concealer,
  en eigenlijk gewoon niet zonder mn hele stash haha!

 7. Hele mooie producten, ik wil nog een keer graag de too faced base. Ik kan zelf niet zonder mijn Catrice Photo Finish omdat mn voorhoofd weer onder zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *