Zoek
Sluit dit zoekvak.

Producten met een speciale betekenis

Als je eventjes door je stash snuffelt kom je soms producten tegen waar je een bepaalde herinnering aan hebt. Bijvoorbeeld je eerste mascara, je eerste make-up product waar je heel wat centjes voor hebt moeten betalen, of een heerlijke parfum die je op een speciale gelegenheid van een dierbare hebt gekregen. Vandaag laat ik een aantal producten zien die voor mij een ‘speciale’ betekenis hebben! 

Toen ik begon met mijn website was het nooit de bedoeling om er geld mee te verdienen of producten te ontvangen. Ik wist niet eens dat het zo kon gaan. Na een jaartje bezig te zijn geweest, werd ik benaderd door Demak’up of ik hun nieuwe lijn wilde testen en reviewen. Ik was als een kind zo blij, dit waren de eerste producten die ik had ontvangen voor mijn site. Ja, dat is dan toch wel een beetje speciaal toch?

Een aantal jaar geleden mocht ik van mijn moeder wat leuks voor kerst uitzoeken, maar het moest wel iets speciaals zijn. Ik had nog helemaal geen luchtje en wilde er eigenlijk wel heel graag eentje. Samen met mijn moeder ging ik naar de ICI Paris. Ik was nog nooit echt in die winkel geweest om de snuffelen en iets te kopen, maar vandaag was het dan zover. De verkoopster vroeg ons enthousiast of ze iets voor ons kon betekenen en mijn moeder vertelde haar dat ze een parfum voor mij zocht.

Na heel wat gesnuffeld te hebben kwam ik op DKNY Be Delicious uit, vast bij iedereen wel bekend. Toen ik de geur kreeg was hij net uit en dus nog een beetje uniek, haha!

Bij de Glamour zat een keertje een mini-mascara van Chanel en deze vond ik ontzettend fijn. Dit was helaas wel nog in de periode dat ik helemaal geen geld had voor dure make-up en andere dingen die ik eigenlijk helemaal niet nodig had. Toch wilde ik deze mascara zo graag hebben dat ik een deel van mijn welverdiende geld hieraan heb uitgegeven. En het grappige was, ik vond hem helemaal niet zo fijn!

Ik denk dat het elke beautyliefhebber wel bij blijft, je eerst MAC product. Met een gespannen lijf en een aantal vragen in mijn hoofd, stapte ik op de counter af. Straks dachten ze dat ik niets wist of dat ik het niet kon betalen en zo had ik nog andere rare gedachtenspinsels. Uiteindelijk werd ik ontzettend goed en lief geholpen en liep ik met een prachtige blush naar buiten in de kleur Dainty!

Uit de oude doos, de Maybelline Dream Matte Mousse foundation! Dit was mijn eerste echte foundation. Deze heb ik gekocht, omdat een vriendin me altijd opmaakte met deze foundation. Ik vond het altijd zo mooi dat ik hem zelf ook wilde hebben. Elke keer als ik deze foundation in mijn lade tegenkom moet ik denken aan de tijd die ik had met mijn vriendin!

Kennen jullie deze nog? De click lipgloss van Maybelline. Ik vond dit zo’n gave uitvinding dat ik hem wilde hebben. Helaas heb ik de lipgloss eigenlijk nooit gebruikt omdat het net lijm was, zo erg plakte hij!

En dan, denk ik, het duurste item uit mijn collectie. Ik wilde deze prachtige highlighter van Dior heel graag hebben, maar hij was bijna 50 euro. Dat vond ik toch wel echt veel geld. Nadat ik er een half jaar kwijlend naar gekeken had, kocht ik hem eindelijk tijdens een kortingsavond van de Douglas. En wat was hij mooi!

Heb jij ook speciale herinneringen aan producten?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Wat grappig, die Glamour heb ik ook gekocht en ik heb de mascara echt opgemaakt tot de bodem. Ik vind hem echt fantastisch, één van de beste mascara’s. Ik wil hem nog altijd een keertje kopen :) Verder heb ik vaak een herinnering aan parfums. Qua make-up niet echt, mijn eerste make-up producten kreeg ik zo’n vijftien jaar geleden als van mijn moeder (toen ik een jaartje of 13 was).

 2. Leuk om te lezen! Ik merk ook aan de manier van schrijven dat de producten wat waarde voor je hebben. Heel bijzonder is het eigenlijk dat we ons soms hechten aan spullen.

 3. Ik heb dat vast ook wel, maar dan moet ik wel even goed mijn stash gaan doorzoeken. Zo uit mijn hoofd zou ik het niet zo snel weten denk ik. Leuk artikel!

 4. Superleuk om te lezen! Ik heb een hele goede herinneringen aan mijn eerste 3 nagellakjes die ik van mijn ouders kreeg, terwijl mijn moeder zelf helemaal niet van make-up/nagellak houd!

 5. Wat een leuk artikel Aranka! Een eerste MAC product is zeker speciaal, maar ook die Dior highlighter blijft speciaal, want da’s echt een dure aankoop! Oke, sowieso is alles speciaal want daar gaat dit artikel over, maar oke. :P

 6. Oh geweldig! Leuke herinneringen. Ik kan me ook nog wel herinneren dat ik voor de eerste keer een MAC product ging halen. Ben er nog altijd hartstikke blij mee en voel me iedere keer weer zo blij als een kind in de snoepjeswinkel, als ik weer iets nieuws gekocht heb!

 7. De prachtige highlighter van Dior is echt prachtig, wauw, te snappen dat hier een speciale betekenis van heb! Het is namelijk echt zo’n dure aankoop, maar whatevv – ik zit hier echt zwijmelend, hij is zo mooi haha! Leuk om te lezen, Aranka! :’)

 8. Ik heb hetzelfde met de dream matte mousse foundation :) Toen was ik denk ik 16/17. Een klasgenootje had zo’n mooie huid, toen liet ze me zien dat ik dat ook zou hebben met die foundation. Daarvoor gebruikte ik enkel coverstick in een verkeerde kleur ;)
  Daarnaast mijn Miss Dior Cherie eau de parfum, ik had voor de grap tegen mijn vriend gezegd dat ik die voor mn verjaardag wilde. Ik wilde absoluut niet dat hij deze zou kopen en verwachtte het ook niet. Verder had ik goedkope parfums genoemd en andere dingen. Pakte ik op mijn verjaardag ineens een 50ml uit!

 9. Leuk artikel! Ik kan me inderdaad voorstellen dat je het niet over je hart krijgt om ze weg te gooien. Heb hetzelfde met mijn allereerste lipgloss, die was van Rimmel. Gebruik hem nooit meer, maar kan hem toch niet weggooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *