Producten die mij tegenvielen

Dit keer een filmpje over de producten die me niet echt bevielen. Ik kreeg er veel vraag naar op youtube, dus vandaar een video. Ik ga dit niet elke maand doen omdat ik gewoon niet zovaak producten heb die ik helemaal niet fijn vind. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Ashley
  6 december 2012 at 07:41

  Best een origineel filmpje :D

 • Reply
  Paola (@ilovebeauty89)
  6 december 2012 at 07:53

  Leuk om te zien! Fijn om ook eens minder fijne producten te zien!

 • Reply
  dita
  6 december 2012 at 08:42

  Leuk om dit ook eens te zien :)

 • Reply
  Nadine
  6 december 2012 at 09:24

  Haha is die cattier waterreiniger niet op waterbasis, waardoor je watervaste make-up er niet af kan halen ;o. Had ik laatst ook per ongeluk gekocht haha.

 • Reply
  xaveenia
  6 december 2012 at 10:05

  Leuk om te zien, die Soda pop lipbalsem lijkt me echt heel vies haha.

 • Reply
  lifestylelou
  6 december 2012 at 10:33

  Haha, eigenlijk is dit wel eens ‘leuk’ om te zien. Origineel. Wel jammer dat ze zo tegenviellen.

 • Reply
  Tesseliene
  6 december 2012 at 10:34

  Haha jouw reacties en gezichtsuitdrukkingen zijn echt heel grappig! :-)

 • Reply
  talsbeauty
  6 december 2012 at 11:15

  Fijn om eens een keer producten te zien die minder zijn.

 • Reply
  PE
  6 december 2012 at 11:34

  Jaaa! Vaker doen!

 • Reply
  Barbara
  6 december 2012 at 12:27

  Leuk om een filmpje te zien met producten die tegen vallen, alleen jammer dat ze tegen vallen natuurlijk.

 • Reply
  Laura Louise - Fablouise
  6 december 2012 at 12:30

  Leuk filmpje, een keer iets anders!!

 • Reply
  BeautyFrique.com
  6 december 2012 at 12:30

  Heel handig dat je dit behandelt op je blog! Scheelt toch weer een aantal miskopen :).
  Haha, je gezichtsuitdrukkingen zeggen al genoeg..

 • Reply
  beautybysacha
  6 december 2012 at 13:53

  Leuk filmpje! Handig, zo weet ik ook weer wat ik waarschijnlijk niet moet kopen :)

 • Reply
  roos
  6 december 2012 at 16:41

  Goed dat ik het weet van die neusstrips, ik wou die eerst kopen, maar toch maar niet. Niet dat ik het nodig heb eigenlijk ik heb daar nooit mee-eters.

 • Reply
  Trâm
  6 december 2012 at 16:42

  Hmm bedankt voor de tips!

 • Reply
  Petra
  6 december 2012 at 17:34

  Ik vond het grappig/opvallend te zien dat de Andrelon laagjes accent pasta ertussen zat.
  Ik gebruik dit product echt heeeel graag namelijk. Ik heb zelf krullen en als ik sochtends wakker wordt zijn ze vaak wat uitgezakt omdat mn haar zo zwaar is/plat is geworden door het slapen. Als ik dan (een klein beetje!) van die pasta erin kneed (!dat is wel belangrijk om te doen, dus niet erin smeren en ook alleen van onderin erin kneden) heb ik weer een volle bos krullen terug. Ik ben echt ZOOO blij met dit spul want het maakt mn krullen vol en mooi.
  Ik kan me voorstellen dat als je er te veel van in smeert het je haar heel vies en plakkerig maakt. En misschien ook dat je er niks aan hebt met sluik haar… ?

  Ik vind het trouwens heel gek dat je deze verpakking hebt, want voorzover ik weet is deze al driekwart jaar uit het assortiment. Tegenwoordig verkopen ze het in andere verpakkingen en heet het Volume Lift up paste (ik kocht de laagjes accent paste namelijk vroeger altijd en moest echt huilen toen die uit het assortiment ging haha, maar kreeg daarna te horen dat dit precies dezelfde is maar in vernieuwde verpakking). Heb je dit zo toegestuurd gekregen van Andrelon? Of is het een product wat je al langer had liggen?

  • Reply
   Aranka
   6 december 2012 at 19:02

   Ik heb het een keer bij de action gehaald, vandaar denk ik ;)

 • Reply
  Charlotte
  6 december 2012 at 17:49

  Leuke video!
  Ook eens goed om de slechtere producten te zien ^^
  Die lippenbalsem vind ik ook niet fijn -_-
  xxxx

 • Reply
  Jana
  6 december 2012 at 19:48

  Altijd handig om te zien :D x

 • Reply
  Ris
  6 december 2012 at 22:36

  Jaa, handig om dislikes te zien! Is zeker leuk om vaker te doen. Ik vind dat je een hele mooie blush op hebt, welke is dat? c:

 • Reply
  Hester
  7 december 2012 at 07:29

  Leuk om je dislikes te zien! En die deo, ik weet nog dat je daar eerst zo tevreden over was. Vreemd joh!

 • Reply
  lovelacquer
  11 december 2012 at 22:15

  Leuk om te zien! De neusstrips van Kruidvat gebruik ik zelf graag, maar voordat ik ze op mijn neus doe stoom ik mijn gezicht. Hierdoor gaan je poriën wijd open staan en neemt de neusstrip zeker veel vuil op. Misschien moet je dat een keer proberen, want ik weet bijna zeker dat de neusstrip dan wel zijn werk doet. De pasta van Andrélon heb ik trouwens ook en gebruik ik af en toe. Ik heb ontdekt dat het belangrijk is om maar een heel klein beetje te gebruiken onder in je haar, want anders wordt het inderdaad een enorm vette bedoeling.

 • Laat een reactie achter