Zoek
Sluit dit zoekvak.

Producten die ik onder de douche gebruik

Vandaag een kort filmpje over de producten die ik onder de douche op dit moment gebruik. Het is niet erg veel, maar ik vind het altijd wel leuk om van anderen te zien dus vandaar dat ik mijn douche collectie ook aan jullie laat zien. Mochten jullie vragen hebben dan hoor ik het graag!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Bij ons staat er echt veel meer onder de douche. Wel leuk idee trouwens omdat te laten zien, want ik vind het inderdaad leuk en interessant om van anderen te zien.

  2. Nice video! I have a Whats in my Shower video too :) I keep on buying the Pure Coconut products, though I am not totally satisfied with them but I love the scent. I’m such a coconut lover :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *