Zoek
Sluit dit zoekvak.

Producten die ik de afgelopen tijd heb opgemaakt

Ineens waren er zoveel producten op dat het me wel leuk leek om er een filmpje over te maken. Nu kan ik natuurlijk pas echt zeggen wat ik van het product vond. Als jullie dit vaker willen zien dan hoor ik het wel!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Wat fijn om zo’n egale huid van jezelf te hebben!
    Ik ben het er wel mee eens dat ik het 1 minuut masker niet echt een masker vind en meer een conditioner. De geur vind ik wel heel erg lekker en helemaal niet mannelijk haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *