Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prodent White Now Triple Powder Gold Tandpasta

 photo ProdentWhiteNowGold_zps1aaa4a4e.png

Kieskeurig ben ik niet als het op tandpasta aankomt, zolang het mijn tanden maar schoon maakt. Mijn tandpasta was op en deze stond nog in de kast dus pakte deze en begon enthousiast voor het slapen gaan mijn tanden te poetsen. Ik heb al verschillende berichten over deze Prodent White Now tandpasta maar nooit een echte review, hoog tijd dus, want ik wil jullie even waarschuwen…

 photo ProdentWhiteNowGold2_zps3dbfb72a.png

Ik kreeg deze tandpasta een tijdje geleden op een Unilever event, met een heel verhaal achter deze tandpasta. Iedereen wil natuurlijk mooie en witte tanden, alleen dat is niet voor iedereen weggelegd. Maar met deze ‘nieuwe’ tandpasta van Prodent wel, want de tandpasta moet namelijk meteen voor wittere tanden zorgen en dat gaat op een bijzondere manier! In deze tandpasta maken ze namelijk gebruik van het bekende blauwe licht waardoor je tanden witter worden. Nu kunnen ze geen blauw licht in een tandpasta maken, maar wel blauwe tandpasta.

 photo ProdentWhiteNowGold4_zps3378f6fc.png

De verpakking zegt het al, de tandpasta bevat een Blue Light Technology waardoor je tanden meteen een stuk witter moeten lijken. De tandpasta belooft niet langdurig effect te geven, maar echt op met moment zelf na het tandenpoetsen. Dat komt omdat de blauwe substantie een laagje achter laat op je tanden waardoor ze optisch witter lijken, maar dus niet echt zijn. Op de achterkant vind je nog wat informatie dat het je glazuur niet aantast, een dagelijkse bescherming bied en heeft dus een witmakende werking.

 photo ProdentWhiteNowGold3_zps87f757ea.png

Ingrediënten van de tandpasta, niet heel bijzonder alleen de laatste twee, lekkere blauwe kleurstoffen en die ga je zo meteen zeker terug zien en dat is ook meteen hét grote minpunt aan deze tandpasta.

 photo ProdentWhiteNowGold5_zps4548d5b7.png

De tandpasta heeft een mooie en handige tube, ik vind hem er zelfs heel erg luxe uit zien. Hij is handig in gebruik en staat zeker mooi op je wastafel, daar heb ik zeker niets op aan te merken. Ook koop je hem in een doosje wat ik helemaal chique vind. Het is wel echt een luxe tandpasta, tenminste zo voelt het aan.

 photo ProdentWhiteNowGold6_zps9be8640f.png

Tijd om mijn tanden te gaan poetsen! Ik poets ze 2 minuten lang met een eclectische tandenborstel en daarna moet het blauw opgelost zijn en opgenomen worden door je tanden zodat ze er witter uit zien. Zoals je kan zien is de tandpasta echt goed blauw.

 photo ProdentWhiteNowGold7_zps861868fc.png

En dat merk je tijdens het poetsen ook! Alles is echt donkerblauw (op de foto’s lijkt het lichter) en alles zit er onder omdat je het zo goed kan zien. Mijn hele wastafel was blauw, mijn gezicht, en mijn haartjes van de tandenborstel willen niet eens meer wit worden. Het is zo chemisch dat ik niet eens mijn gezicht met een handdoek of washandje durf schoon te maken omdat het zo een heftige kleur heeft. Eerst maak ik mijn gezicht dus goed schoon met mijn handen en water, niet heel handig vind ik zelf. Daarna verdient mijn tandpasta een goede beurt om al het blauwe eruit te krijgen en daarna kan ik nog eens aan de slag met mijn wastafel. Ook niet geheel onbelangrijk, mors dit echt niet op je kleren!

 photo ProdentWhiteNowGold8_zps3e56f0a7.png

Mijn mond ziet er zo uit na het poetsen, hier valt het mee maar het kan echt heel erger. En je mag minimaal wel 5 keer spoelen wil echt al het blauwe weg zijn, nee dit is toch zeker niet mijn manier van tanden poetsen, dit schrikt mij gewoon echt af! Maar laten we naar de werking kijken, zijn mijn tanden écht witter geworden?

 photo ProdentWhiteNowGold9_zps82fbf132.png

Mijn tanden voor het poetsen met de Prodent White Now Triple Powder Gold tandpasta. Ze zijn hier wel een beetje gelig, nou ja best wel erg.

 photo ProdentWhiteNowGold10_zpsaed26717.png

Na het poetsen met de Prodent White Now Triple Powder Gold tandpasta! Mijn tanden zien er inderdaad een stuk witter uit, of in ieder geval, een stuk minder geel. Maar als je goed kijkt zijn mijn randjes tandvlees ook nog blauw, dat vind ik wel jammer. Voor de rest voelen mijn tanden heerlijk schoon en fris aan, dat is dan wel weer fijn en positief!

 photo ProdentWhiteNowGold1_zps81345c0b.png

De werking van de tandpasta is prima en doet wat hij belooft, maar verwacht natuurlijk geen worden. De uitvoerig vind ik alleen dramatisch. Prodent mag wel gratis een schoonmaker erbij meegeven om alles schoon te maken en een pot Vanisch voor alle eventuele vlekken te verwijderen. Nee, omdat zoveel moet schoonmaken en voorzichtig moet doen met mijn kleren is het mij die wittere tanden niet waard. Deze tandpasta zal ik nooit meer opnieuw kopen! De Prodent White Now Triple Powder Gold Tandpasta is te koop bij de supermarkten en drogisterijen voor € 3,69. Zijn jullie bekend met deze tandpasta en wat vinden jullie ervan?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Zijn de foto’s omgedraaid? Ik heb het idee dat op de bovenste foto van je tanden je tanden witter zijn er een blauw randje om zit. Vind het wel een leuk idee, maar betwijfel of het echt goed werkt.

 2. Ik vind het vooral geweldig omdat ie zo mooi is vanuit de tube op de borstel: we noemen het thuis dan ook de star wars tandpasta! Werkt prima, en aangezien ik mijn tanden toch poets in pyjama, maken een paar vlekken ook niet uit :-D

 3. haha ik let echt nooit op de werking van tandpasta. Tandpasta is voor mij tandpasta en of dat nu van het huismerk is of een duur veelbelovend merk, ik merk het verschil niet!

 4. Ahhh wat heb je een leuke bekertjes met je tandenborstel erin!! Jammer dat deze tandpasta totaal niet werkt. Ik zou het uitendelijk heeel erg irritant vinden om steeds die blauwe kleuren weg te moeten poetsen..

 5. Ik heb deze tandpasta ook en het is echt een smurfenbende in de ochtend in de badkamer, ik vind het maar niks. Ook vind ik de werking zeeeer minimaal en het minimale resultaat blijft ook niet zo lang bij mij. Ik zal hem niet nog een keer kopen in ieder geval. xxx Lucinda

 6. Ik lees je blog graag, maar reageer eigenlijk nooit.
  Nu doe ik het wel en ik wil niet zeuren, maar er staan erg veel spelfoutjes in deze post..
  Dat vind ik zonde want het leid, mij in iedergeval, wat af van de inhoud.
  Verder.. keep up the good work!

   1. Klopt.. ik maak ook foutjes.. zo zie je maar..
    Maar ik schrijf geen blogposts.. en het zijn ook geen grammatica fouten, maar dingen als wonderen/worden. Dat leest lastiger omdat je moet nadenken over wat er staat. :-)

    1. Dat kan kloppen dat er fouten in staan. Ik zie zelf mijn fouten niet door mijn dyslexie. Ik lees ze wel na, maar mijn hoofd vult de zinnen aan en lees zo helemaal niet meer wat er echt staat. Maar ik zal hem nog een keer nalezen en hopelijk kan ik dan de foutjes er uit halen :)

 7. Hi Aranka, briljante review. Deze tandpasta komt onze badkamer niet in. Daarnaast zie ik eerlijk gezegd ook geen verschil met de foto voor en na wat betreft dat je tanden witter zijn. Sorry. Er is overigens geen tandpasta die je tanden witter maakt. Helaas. Als je wittere tanden wilt zul je naar je tandarts moeten gaan om een bleek set te halen.Helaas is dit niet goedkoop maar werkt over het algemeen zeer goed. Succes iedereen.

 8. 5 keer spoelen? Daar heb ik geen zin in! Haha.
  Ik durf nooit whitening tandpasta te gebruiken, ook al zeggen ze dat er geen bleek in zit. Ben veel te bang dat ik mijn glazuur beschadig.
  Dan maar geen perfect witte Hollywood smile.

 9. Ik heb deze tandpasta ook en gebruik hem alleen als ik mijn tanden onder de douche poets. Dan valt het geklieder wel mee. Maar als ik ze gewoon bij de wasbak poets, pak ik ook een ander om geklieder te voorkomen haha!

 10. Prima review! Deze tandpasta ga ik dus niet aanschaffen.
  Het artikel is echter wel erg lastig te lezen, er zitten zeker 10 fouten in van woorden die niet kloppen of zinnen die niet kloppen. Ik snap dat het lastig is als je dyslexie hebt, maar dit staat wel heel erg slordig en onprofessioneel.

 11. Ik poets eerst zonder tandpasta om de gebruikelijke aanslag te verwijderen en tandvlees te masseren en spoel dan mijn mond. Vervolgens snoep ik een toef van de Prodent tandpasta uit de tube – vermijd zo blauwe lippen en blauwe tandenborstel. De pasta verspreid ik met mijn tong over mijn tanden en loop zo 10 minuten rond. Daarna moet ik echt 3 keer goed spoelen en met een borstel mijn tong ‘ontblauwen’. In de uren erna heb ik nog een prikkelend gevoel op mijn tong. Weet niet of dat het bleekmiddel is of de menthol. Ik ben net mijn 2e tube gaan gebruiken, doe het een of twee keer per dag en vind (helaas zonder teststrookje) dat mijn tanden echt witter zijn geworden.

 12. Oh ja, nog wat: nergens is te lezen of het aan- of af te raden is om het bleekmiddel langer zijn werk te laten doen en wat er gebeurt als je relatief veel landpasta gebruikt.
  Ik ken ook de verhalen van tandartsen die kritisch zijn op schurende tandpasta’s. Dat is de reden dat ik deze Prodent alleen gebruik vanwege de dosis bleekmiddel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *