Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prodent White Now Glossy Chic Instant White + Gloss Tandpasta

Prodent White Now Glossy Chic Instant White + Gloss Tandpasta

Ik ben niet echt trouw aan tandpasta, als het maar goed schoonmaakt en een prettige smaak heeft. Je ziet alleen steeds vaker bijzondere tandpasta’s voorbij komen die beloven je tanden witter te maken of optisch witter te maken. Ze halen daarvoor alles uit de kast en pakken groots uit. Ik neem het altijd maar met een korrel zout want geloof er gewoon niet zo in. Prodent heeft weer iets nieuws, een optisch witte glimlach na het poetsen mét glans. Klinkt spannend, maar werkt het ook?

Prodent White Now Glossy Chic Instant White + Gloss Tandpasta

Laten we eerlijk zijn, iedereen wil graag wittere tanden en ik moet ook eerlijk toegeven dat ik vrijwel altijd een tandpasta gebruik die belooft je tanden witter te maken. Alleen ik heb tot op de dag van vandaag nog nooit een tandpasta gevonden die dat ook echt doet. Aangezien we al zoveel jaar verder zijn en de technologieën alweer een stuk verder zijn wil ik graag geloven dat Prodent het wel gaat doen met deze tandpasta. Ik test het dan ook enthousiast en vol goede moed uit.

Prodent White Now Glossy Chic Instant White + Gloss Tandpasta

Prodent White Now Glossy Chic bevat de bij Prodent bekende Blue Light Technology met miljoenen delicate Blue Light deeltjes. Zodra deze in contact met je tanden komen vormen ze een kleurenfilter en creëren ze een direct visueel wit effect. Dit optische effect blijft werken op je tanden, zelfs na het wegspoelen van het tandpastaschuim, tenminste dat beloven ze. Naast het optische witte effect reinigt deze tandpasta natuurlijk ook goed je tanden.

Prodent White Now Glossy Chic Instant White + Gloss Tandpasta

De eerste indruk van de tandpasta is positief, de meeste tubes zien er heel saai en clean uit. Deze glanst en heeft toffe knallende kleuren zodat hij er meteen uitspringt tussen alle andere tandpasta’s.

Prodent White Now Glossy Chic Instant White + Gloss Tandpasta

De White Now formule bevat naast Blue Light Technology ook een langdurig witmakend effect. In de tandpasta zit een lichte korrel die niet schadelijk is voor je glazuur, maar net sterk genoeg is om oppervlakkige vlekken van je tanden af te poetsen. Hoe vaker je poetst, hoe witter je tanden worden. Kijk, dat zijn leuke beloftes, maar eigenlijk neem ik ze altijd met een ‘korrel’ zout, ik zie nooit verschil als ik eerlijk ben.

Prodent White Now Glossy Chic Instant White + Gloss Tandpasta

En dit is de tandpasta! Het blauwe wat je ziet is de  Blue Light Technology die het schuim blauw laat kleuren voor een optisch witter effect van je tanden. En als je nog beter kijkt zie je allemaal kleine glinsteringen in de tandpasta. Dit zijn de Ultra-Glans Kristallen, dit zijn glinsterdeeltjes die licht reflecteren en je tanden een glossy effect geven. Vandaar natuurlijk de naam Prodent White Now Glossy Chic Instant White.

Prodent White Now Glossy Chic Instant White + Gloss Tandpasta

En dan natuurlijk de resultaten, daar was ik zelf ook heel erg benieuwd naar! Ik begon vol goede moed, maar eigenlijk had ik al wel weer een onderbuik gevoel dat het eigenlijk niets tot bijna niets zal uithalen. En ik denk dat het resultaat duidelijk mag wezen op de foto. Links zie je voor en rechts zie je na het poetsen met de Prodent White Now Glossy Chic Instant White tandpasta. Eerlijk, ik zie geen enkel verschil. Ook als ik goed blijf staren zie ik maar iets verschil of denk ik verschil te zien.

Prodent White Now Glossy Chic Instant White + Gloss Tandpasta

Wat mij betreft is het effect nihil en vind ik het echt onzin om deze tandpasta voor het whitening effect te gebruiken, ook het tijdelijke optische effect vind ik niet van toepassing. Wel vind ik mijn tanden iets meer natuurlijk glanzen, maar wellicht bereik je dat met elke andere tandpasta omdat je natuurlijk de tandplak er af poetst.

Ik vind de Prodent White Now Glossy Chic Instant White tandpasta een fijne tandpasta voor normaal gebruik en reinigt goed, alleen het blauwe schuim vind ik een minpunt, als je het niet goed schoonmaakt heb je een blauwe wastafel en je moet ook oppassen met je mond afvegen. Voor het wittere tanden effect zou ik hem toch echt laten staan, ik geloof er niet in. De Prodent White Now Glossy Chic Instant White + Gloss Tandpasta is te koop voor € 3,99 bij drogisterijen en supermarkten.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. hmmz, duidelijke review! ik heb ook altijd het idee dat het meer een verkooppraatje is en een leuke verpakking dan dat het echt een belofte is die waar gemaakt wordt XD

  2. Duidelijk verhaal! Ik geloof er ook niet in hoor, die whitening tandpasta. Ik heb ooit ‘gehoord’ dat er in Nederland in de tandpasta’s niet zoveel van het benodigde product mag zitten, waardoor je met tandpasta alleen echt geen wittere tanden krijgt. Zelf gebruik ik eigenlijk altijd de whitening variant van Sensodyne, want ik heb gevoelige tanden, en die smaak vind ik het lekkerst.

  3. haha ik heb dat al een hele tijd geleden opgeven die mooie beloftes van pasta’s en whitners ect. wij hebben deze ook gehad en neuhh werd hem ook niet haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *