Search
Close this search box.

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Over 2 maanden is het alweer zo ver, de feestdagen! Ik wil me nu nog even onderdompelen in lekkere warme en fluffy truien, maar straks wil ik weer een mooie en nieuwe kerstoutfit hebben. Je kunt dat natuurlijk zo gek en duur maken als je zelf wilt, maar wil je er nou niet al te veel geld aan uitgeven heeft Primark weer een super toffe en feestelijke kerstcollectie voor je!

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Dit is niet helemaal mijn stijl en al helemaal niet voor de feestdagen, maar dat jack vind ik nog wel leuk bij een sportieve outfit.

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Op zoek naar een pailetten broek? Check, de Primark heeft hem!

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Toffe top is dit trouwens, vraag me dan altijd wel af hoe het bij mij gaat zitten (of dus niet).

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Deze jurk vind ik echt ontzettend gaaf! Hier ga ik zeker even naar kijken.

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Klassiek zwart, altijd goed! Het is wel echt een glanzende kerstcollectie van Primark.

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Natuurlijk maakt een mooie tas je outfit helemaal af, deze kun je trouwens ook nog prima na de feestdagen gebruiken.

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Nog meer glitter leggings!

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Of natuurlijk een toffe glitterrok!

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

Hoe gaaf is deze jurk met een plissé onderkant?

Primark Winter- en Kerstcollectie 2018

En dan als laatst, deze jumpsuit met toffe print! De Primark kerstcollectie ligt vanaf november in de winkels en ik vind hem er best leuk uitzien! Vooral naar het jurkje ga ik even kijken, maar wellicht dat ik ook met en pailettenrokje thuis kom! Zit er iets tussen wat jullie leuk vinden?

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

12 reacties

  1. Die glitterlegging, faux fur items en gekleurde tas zijn wel leuk. De rest vind ik een beetje tegen vallen. Ik was van de week ook in primark en toen heb ik al een aantal items zien liggen. Wat ik zelf erg jammer vind is de ‘hoogwater’ broeken. Ik vind dat voor de lente heel leuk maar in deze tijd van het jaar niets.

  2. Oh nee deze collectie is echt niks voor mij. Ik mis het ‘normale’ kerst gehalte? Heb het idee dat deze collectie ook rondom carnaval uitgebracht had kunnen worden.

  3. Er zitten best wat leuke dingen tussen maar de Primark is tegenwoordig gewoon niet meer zo mijn ding. Ik vind de kwaliteit altijd zo tegenvallen en de kleren vallen eigenlijk nooit zoals ik de voor ogen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *