Dit is de Primark Voorjaarscollectie 2019

Primark Voorjaarscollectie 2019

De feestdagen zijn voorbij, de sale is begonnen met alle winterkleding (terwijl de echte winter nog moet komen) en het is weer tijd voor de lente en zomer collecties! Primark heeft ook de campagnebeelden vrijgegeven die door niemand minder dan Cole Sprouse geschoten zijn (je weet wel, Jughead uit Riverdale). Bekijk hier de toffe foto’s en items van de collectie.

Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019

De shoot is gedaan in California door Cole Sprouse en vind het wel echt toffe foto’s geworden. Alleen Primark heeft er wel voor gekozen om behoorlijk uitgesproken kledingstukken te laten zien die leuk voor het campagnebeeld zijn, maar denk ik niet heel erg populair zijn onder het grote publiek. Ik vind de items die ze laten zien redelijk bijzonder en zou het zelf niet zo snel (of eigenlijk gewoon helemaal niet) kopen.

Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019

Eerlijk is eerlijk, er zitten niet echt dingen tussen die ik snel zou gaan dragen of kopen. Ik vind het bruine jasje met franjes nog wel leuk, maar de rest is mij net iets te bijzonder. De collectie ligt vanaf binnenkort in de winkels. Wat vinden jullie van de items van de Primark voor de lente en zomer?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  rachel
  10 januari 2019 at 09:34

  ik ben er al een tijdje niet geweest en zo te zien hoef ik er ook niet naar toe te rennen. zit inderdaad niet echt iets bij van wauw dat is leuk

 • Reply
  Suzanne
  10 januari 2019 at 10:45

  What’s up met die fietsbroek trend?!

  Ik vind m moeilijk hoor…

  Verder vind ik het wel logisch dat een mode-keten dus typische mode-producten laat zien in hun campagne, het vraagt ook een beetje ‘er doorheen kijken’ om te zien wat je met losse kledingstukken zou kunnen :)

 • Reply
  Nathalie
  10 januari 2019 at 12:46

  Niet echt bijzonder. Ik zou het zelf ook niet kopen namelijk. Ik ga dan toch liever naar miss etam, daar word ik altijd supergoed geholpen en de service is ook goed. Ik kom er altijd met een tas vol vandaan en missie geslaagd.

 • Reply
  anita kempenaers
  10 januari 2019 at 19:30

  niets voor mij , ben er eenmaal geweest en die winkel zegt mij niks, misschien goed voor bv kinderen die op kamp gaan maar dat kun je voor hetzelfde geld bij de zeeman ook kopen

 • Reply
  Mariska
  10 januari 2019 at 20:06

  Ik vind er heel weinig aan en zoals je zelf ook zegt zijn dit echt van die uitgesproken kledingstukken.

 • Reply
  G.j.van rinsum
  10 januari 2019 at 20:23

  Ik vind sommige dingen wel leuk,dus we wachten maar af,je kunt een gewone winkel niet met primark vergelijken.

 • Laat een reactie achter