Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dit is de Primark Voorjaarscollectie 2019

Primark Voorjaarscollectie 2019

De feestdagen zijn voorbij, de sale is begonnen met alle winterkleding (terwijl de echte winter nog moet komen) en het is weer tijd voor de lente en zomer collecties! Primark heeft ook de campagnebeelden vrijgegeven die door niemand minder dan Cole Sprouse geschoten zijn (je weet wel, Jughead uit Riverdale). Bekijk hier de toffe foto’s en items van de collectie.

Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019

De shoot is gedaan in California door Cole Sprouse en vind het wel echt toffe foto’s geworden. Alleen Primark heeft er wel voor gekozen om behoorlijk uitgesproken kledingstukken te laten zien die leuk voor het campagnebeeld zijn, maar denk ik niet heel erg populair zijn onder het grote publiek. Ik vind de items die ze laten zien redelijk bijzonder en zou het zelf niet zo snel (of eigenlijk gewoon helemaal niet) kopen.

Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019
Primark Voorjaarscollectie 2019

Eerlijk is eerlijk, er zitten niet echt dingen tussen die ik snel zou gaan dragen of kopen. Ik vind het bruine jasje met franjes nog wel leuk, maar de rest is mij net iets te bijzonder. De collectie ligt vanaf binnenkort in de winkels. Wat vinden jullie van de items van de Primark voor de lente en zomer?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. What’s up met die fietsbroek trend?!

    Ik vind m moeilijk hoor…

    Verder vind ik het wel logisch dat een mode-keten dus typische mode-producten laat zien in hun campagne, het vraagt ook een beetje ‘er doorheen kijken’ om te zien wat je met losse kledingstukken zou kunnen :)

  2. Niet echt bijzonder. Ik zou het zelf ook niet kopen namelijk. Ik ga dan toch liever naar miss etam, daar word ik altijd supergoed geholpen en de service is ook goed. Ik kom er altijd met een tas vol vandaan en missie geslaagd.

  3. niets voor mij , ben er eenmaal geweest en die winkel zegt mij niks, misschien goed voor bv kinderen die op kamp gaan maar dat kun je voor hetzelfde geld bij de zeeman ook kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *