Search
Close this search box.

Primark Voorjaarscollectie 2015

 photo Primarrkkk_zpse2bc909f.png

Primark komt deze lente en zomer met een collectie die bestaat uit een gevarieerde mix aan stijlen, ideeën en fraai gestylde ontwerpen. Tenminste, dat zegt Primark zelf. Alle kleding is mooi gesneden, met schitterende prints en een rijk spectrum aan oogstrelende kleuren. Heel wat lovende woorden van Primark over deze lente en zomer collectie. Maar ik kan er best kort over zijn, veel kleur, bijzondere items en tja… kijk maar gewoon verder.

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens_zpsc3346016.jpg

De rode draad in de lentecollectie is reislust, wat je terugziet in de oosterse invloeden van de Asia Nautica look. Prints met heldere kleuraccenten in tere bloesem- en orchideemotieven gaan harmonieus samen met de zachte structuren van gewassen denim. Plateausandalen, zonnekleppen en schuingedragen tassen in klare lijnen en heldere kleurcombi’s ondersteunen de nieuwe look, waarbij klassieke eenvoud de boventoon voert. Aldus Primark, dat zie ik zeker terug, maar of het echt mijn stijl is…

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens2_zps9fcb726a.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens3_zps5fbe0071.jpg

Bohemien

De Boho-lijn gaat terug naar de jaren ’70, toen deze uitbundige, vrijgevochten bohemientrend zijn doorbraak beleefde. Straploze topjes, geborduurde jurken en jeans met klokkende pijpen in combinatie met weelderig gekleurde shawls, breedgerande hoeden en kurkzoolsandalen hebben vandaag nog dezelfde zeggingskracht als in de tijden van Woodstock en Studio 54.

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens4_zps14c0523e.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens5_zps8aad8e88.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens6_zpsc4f95ac9.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens7_zpsdb41ca7e.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens8_zps39987660.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens9_zps8ecdc043.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens10_zps0027ee53.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens11_zpsd7c4e02a.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens12_zps8b805ce7.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens13_zps9ac141e3.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens14_zps54e98598.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens15_zpsd977ea53.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens16_zpse422c0c1.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens17_zps92146f39.jpg

Suikertinten

De collectie wordt gecompleteerd met Miami Memphis – een snoeperige look met matte suikertinten. Prints spelen hier de hoofdrol, de ene keer in monochrome banen, de andere keer met pastelkleurige kwaststreken. De look wordt aangevuld met accessoires in de vorm van verleidelijke chokers met tekstopdruk en pastelgetinte make-uptasjes. Ze vormen de afronding van de inspirerende en uitgesproken voorjaarscollectie voor 2015.

Energiek

Rave Camper is een energieke look, geïnspireerd op festivals, roadtrips en eindeloos lange zomeravonden. De stijl straalt zonne-energie uit met combinaties van nonchalante, ongecompliceerde vormen, chaotische prints en bakken stoere kleur op khaki fonds. Rugzakken, pilotenzonnebrillen, sleehaksandalen en espadrilles met sterrenprints geven de look extra kracht en uitstraling.

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens20_zpsd37b7fe1.jpg

Sportief

Retro Athletic maakt een statement met heldere, krachtige sportkledinglijnen in een palet van effen zwart en wit, en diverse pasteltinten. Moderne accenten als geperforeerde panden en met structuurprint verrijkt neopreen vind je terug in retrostukken als broekrokken en rompers, en worden doorvertaald in sportieve hooggehakte sandalen en buiktasjes.

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens22_zps319e2dc4.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens23_zpsc9428e38.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens25_zps791be0d2.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens26_zps09fd52ed.jpg

 

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens27_zps2e205e31.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens28_zps5d3b4bf1.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens29_zpsf880db76.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens30_zpsd648f837.jpg

 photo PRI009_SpringSummer_lookbook_PressWomens31_zps7bd9c2c0.jpg

Dat is hem dan, de voorjaarscollectie van Primark 2015, ik moet eerlijk zeggen, ik vind het helemaal niets. Ik heb geen enkel item gezien wat ik echt leuk vind of zou gaan dragen. Ik vind het allemaal een beetje te veel van alles en heel gewaagd, niet mijn ding! Ik ben heel benieuwd wat jullie van de collectie vinden! Wanneer het precies in de winkels komt te liggen weet ik niet, maar dat duurt vast nog wel een paar maand, wanneer ik het weet breng ik jullie op de hoogte!

Bron afbeeldingen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

27 reacties

 1. Wat een leuke prints in Afrikaanse stijl en veel pastelteinten!
  De flower trend word voort gezet!
  Het is allemaal erg mooi!
  Love de prachtige accesoires en de clutches etc..
  Kant is ook hip.
  Er is zoveel mooi en kan niet wachten tot het in de winkels hangt ;-)

 2. Ik word niet direct enthousiast, al denk ik wel dat Primark goed inspeelt op de komende trends. Ik moet zelf altijd even wennen aan trends en vaak begin ik het pas leuk te vinden tegen de tijd dat de trend weer voorbij is, hahaha!
  Dus als elke blogger dit vast draagt en promoot dan vind ik het leuk tegen de tijd dat het gewoon in de winkel ligt en nog maanden mee kan ;)

 3. Hm, ik vind het wel leuk! Veel variatie! Al weet ik ook wel dat ik sommige dingen helemaal niet zou dragen. Deze foto’s zijn wel superleuk zeg, het ziet er vrolijk uit allemaal! Liefs ♥

 4. Zou je zo vriendelijk willen zijn en deze images niet te hotlinken via onze site? Het kost ons kostbare bandbreedte en dit is echt not done. Zet ze gewoon op je eigen server.
  Redactie MM.nl

 5. Oh I loveeeeee it! Ik vind dat model met zwarte ‘doek’ op haar hoofd en rode lippen echt te gek.
  Moet even wennen aan de broeken, wijd en een lengte waar ik aan ik twijfel of het past bij iemand van 1,67 maar voor de rest zeg ik Goooo Primark!

  Ik ga er scoren.

 6. Ik heb een aantal kledingstukken met kant gezien en tjah, dan haal je mij wel binnen. Ik vind dit opzich wel een leuke collectie. Jammer dat jij het niks vind, maar dat is ook gewoon smaak… xxx Lucinda

 7. wow, dat is behoorlijk uh anders? Haha nee is ook niet echt mijn ding, deze kleding. Het leukste vond ik dat gele jurkje, maar die kleur staat mij dan weer niet haha.

 8. Ziet er vrolijk uit. Toch begrijp ik het niet helemaal. De outfits op deze foto’s zijn best fashionable, zeg maar op een catwalk manier, je ziet niet vaak dat iemand zo rond loopt. Maar als je dan in de Primark komt hangen er vaak totaal andere items, erg leuke daar niet van, maar niet echt dit. Zijn deze foto’s dan een impressie van hoe de werkelijke items eruit gaan zien, of komt dit wel in de winkel maar zie ik het gewoon nooit?

 9. Ik vond het ook helemaal niets, enige wat een beetje en let wel een beetje hé? leuk is , was foto nummer 8 en niet in kleur rood nee, maar zwart of donker blauw of wit , zou wel gaan voor dat ding.
  de rest is allemaal te kleurrijk TE OPVALLEND en je loopt voor lul, niemand trekt zoiets aan, misschien in Engeland maar niet in Hollandia, lijkt wel Clowns kleren hoor :-D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *