Zoek
Sluit dit zoekvak.

Primark Swimwear Collectie Zomer 2020

Automatische concepten

Ik vind het heerlijk om elk seizoen weer tussen de bikini’s en badpakken te neuzen. En vaak koop ik elk jaar ook wel een nieuw setje. Afgelopen jaren hadden we ontzettend warme zomers waarbij ik veel ik bikini of badpak lag. Primark heeft natuurlijk ook weer een ontzettend leuke collectie met betaalbare bikini’s, badpakken en zwembroeken voor mannen. Kijk je met mij mee naar de collectie?

De collectie badmode ligt vanaf nu in de winkels maar het aanbod kan per winkel verschillen. Ook kan het zijn dat sommige items eerder of later in de winkel liggen. In ieder geval zit er genoeg leuks tussen om te kunnen slagen wat mij betreft.

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Naast de badkleding heeft Primark natuurlijk ook een aantal toffe items voor over je badkleding aan. Ideaal voor bijvoorbeeld op het strand of naar het zwembad.

Automatische concepten
Automatische concepten

Echt heel erg tof aan deze campagne en beelden vind ik dat ze voor een plussize model hebben gekozen. Ook een model waarbij je gewoon de striae ziet, top Primark! Dit zijn echte lichamen om te laten zien.

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Ook voor de mannen is er genoeg keuze. Het zijn vrij basic zwembroeken, maar ik vind ze erg leuk!

Automatische concepten
Automatische concepten

Love deze bloemen bikini!

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Ook dit badpak vind ik erg tof!

Automatische concepten
Automatische concepten

En? Zitten er leuke items voor de zomer voor jullie tussen? Ik ga sowieso wel eventjes in de winkel kijken of er iets leuks tussen zit. Vaak hebben de items van Primark fijne prijzen dus dan is het niet zo erg als het maar één seizoen meegaat.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Wauw….
    Zoveel moois.
    Ik heb nieuwe beachwear nodig dus dit komt erg goed van pas.
    Zal er hoop ik snel heen gaan….

    Xoxo

  2. Heel leuk, maar niet voor mij. Badpakken haal ik meestal ergens anders. Maar ik mis keus in leuke cover ups, voor als je even buiten het zwembad zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *