Zoek
Sluit dit zoekvak.

Primark Swim Collectie – de leukste badpakken en bikini’s

Automatische concepten

We moeten er nu nog niet aan denken want in Nederland is het nog veel te koud, maar over een paar maanden kunnen de bikini’s en badpakken weer uit de kast voor op vakantie of gewoon in eigen land. Primark heeft zoals gewoonlijk weer een uitgebreide collectie aan bikini’s, badpakken en zwembroeken en ik deel de campagnefoto’s met je!

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Ik moet eerlijk toegeven, ik vind de collectie voor Primark begrippen best basic en saai, normaal heeft Primark er wat meer uitgesproken stukken tussen zitten en dat valt dit keer wel mee. Ook dit jaar zie je dat de badpakken nog steeds helemaal hot zijn en de bikini’s zijn van verschillende soorten materialen gemaakt, dat is ook zeker leuk.

Ook voor de mannen is het wat veilig gebleven. Het zijn allemaal leuke zwembroeken met een vrolijke print of kleur.

Heb jij al een nieuwe bikini of badpak gescoord of doe je lekker nog een jaartje met eentje die je al hebt?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Oeh, ik zie toffe badpakken! Vooral de verticaal gestreepte vind ik erg leuk. Aan de neon trend moet ik nog wel een beetje wennen, moet zeggen dat ik het niet heel mooi vind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *