Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Primark Summer Collection Lookbook

Automatische concepten

Ik vind het heerlijk altijd even de Primark binnen te lopen en tussen de rekken met kleding en accessoires te snuffelen. Ik koop er niet altijd wat, maar ik vind het vooral erg leuk om te zien. De zomer staat voor de deur en daar horen luchtige en korte zomerse kledingstukken bij. Primark heeft een prachtige shoot gehad met al moet ik zeggen erg toffe items.

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Zoals je kan zien richt Primark zich met de zomercollectie vooral op aarde en roest tinten, heel erg mooi en warm! Ik dacht altijd dat het meer kleuren voor de herfst waren, maar het kan ook perfect voor de zomer. Ik vind vooral de lange jurken heel erg mooi!

Automatische concepten
Automatische concepten

Natuurlijk zijn er ook genoeg leuke accessoires om je outfit mee af te maken!

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Deze jurk vind ik echt geweldig en wil ik ook hebben! Ideaal om over je bikini of badpak heen te dragen!

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Deze bovenste twee items nemen me iets teveel terug naar mijn jeugd waarvan ik nog steeds denk ‘hoe heb ik dit kunnen dragen’, dus dit skip ik maar.

Automatische concepten
Automatische concepten
Primark Summer Collection Lookbook
Primark Summer Collection Lookbook

Het is dat ik het figuur hier niet voor heb (natuurlijk kan ik het wel dragen, maar niet aan mij besteed) want vind dit echt heel erg leuk!

Primark Summer Collection Lookbook
Primark Summer Collection Lookbook
Primark Summer Collection Lookbook

Eenvoudig maar chique deze jumpsuit, heel erg mooi!

Primark Summer Collection Lookbook
Primark Summer Collection Lookbook

Wat vinden jullie van deze zomerse items van de Primark? Ik krijg er in ieder geval helemaal zin in de zomer van! Binnenkort dus maar even een bezoekje aan de Primark brengen en hopen dat ze de items hebben. De kledingstukken liggen vanaf nu in de winkels maar per winkel is het aanbod verschillend.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Ik vind het jasje met flosjes en de gekleurde gehaakte trui uiterst mooi..maar spot hem niet op de site van Primark??
    Iemand weet waar ik die kan terugvinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *