Zoek
Sluit dit zoekvak.

Primark Spring Summer Workout Collectie

Primark Active Living Workout Collectie

Ben je lekker fanatiek aan het sporten maar kan je sportkleding wel een upgrade gebruiken? Dat komt goed uit want Primark komt met een hele leuke workout collectie met hele toffe items en prints. Ben je nog op zoek naar een top, legging of sport BH? Dan moet je zeker even naar deze collectie kijken.

Primark Active Living Workout Collectie

Volgen jullie mij al op Instagram?

Deze set vind ik echt ontzettend gaaf! Het is dat ik niet het figuur voor de top heb, maar de broek moet nog wel lukken!

Primark Active Living Workout Collectie

Ook deze sportlegging vind ik heel erg gaaf!

Primark Active Living Workout Collectie
Primark Active Living Workout Collectie
Primark Active Living Workout Collectie
Primark Active Living Workout Collectie

Ook deze broek staat op mijn wishlist! Helaas weet ik niet hoe duur ze zijn maar ik gok rond een tientje.

Primark Active Living Workout Collectie
Primark Active Living Workout Collectie
Primark Active Living Workout Collectie
Primark Active Living Workout Collectie
Primark Active Living Workout Collectie

Love deze sport BH’s met toffe achterkant!

Primark Spring Summer Workout Collectie
Primark Spring Summer Workout Collectie
Primark Spring Summer Workout Collectie

Hou je niet van uitgesproken kleding in de sportschool? Dan heeft Primark ook nog wat subtielere items in de collectie.

Primark Spring Summer Workout Collectie

Sportsokken zijn ook altijd handig!

Primark Spring Summer Workout Collectie

De Primark workout collectie is vanaf nu te koop en het aanbod kan per winkel verschillen. Ik vind in ieder geval die grijs met roze legging en de blauwe met roze legging heel erg tof. Jullie?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Prachtige items.
    Heel jammer dat de sokken er niet in grote damesmaten zijn.
    Moet altijd die van de herenafdeling omdat ze daar in grotere schoenmaten te koop zijn.

    Xoxo

  2. Wat een toffe collectie! Volgens mij heb ik van de week al wat items in de winkel zien hangen, binnenkort nog maar wat beter kijken mijn dochter heeft nieuwe sportkleding nodig (en ik ook haha) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *