Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Primark Spring/Summer HOME Collectie

Primark Spring/Summer HOME Collectie

Ik ben gek op de Primark, je hebt er vaak leuke dingen voor weinig geld. Ik moet zeggen dat het niet altijd van de beste kwaliteit is, maar simpele basics vind ik er altijd erg prettig van. Als ik dan toch bij de Primark ben snuffel ik ook eventjes bij de HOME afdeling want vaak hebben ze daar ook hele leuke dingen. Ik kreeg een persbericht binnen met de nieuwe HOME collectie voor het voorjaar en de zomer en kon het niet laten om deze met jullie te delen!

Primark Spring/Summer HOME Collectie

Ik vind de collectie erg mooi en simpel, het zijn vooral veel natuurlijke en industriële materialen waar gebruik van wordt gemaakt. Op deze foto vind ik de waxinelichthouder en het potje in draadmand super tof.

Primark Spring/Summer HOME Collectie

Kussens en warme kleden, ik kan er geen genoeg van krijgen! Maakt me niets uit of het nou warm of koud buiten is, het geeft toch altijd sfeer aan je huis.

Primark Spring/Summer HOME Collectie

De letterborden zie je tegenwoordig ook overal terug! Ik vind het een leuk idee maar ik weet van dit soort dingen nooit waar ik het kwijt moet in mijn interieur.

Primark Spring/Summer HOME Collectie

Die kussens en accessoires, echt super leuk! Zo zou ik mijn woonkamer ook wel willen hebben!

Primark Spring/Summer HOME Collectie

Ik ben vast de enige die deze trend niet zo goed snapt met tig planten in de woonkamer hebben staan en zo een raar half afgemaakt kleedje aan de muur. Maar blijkbaar is het hip en moet ik het leuk vinden, haha.

Primark Spring/Summer HOME Collectie

Dit dekbedovertrek is echt prachtig! Hebben jullie ervaring met dekbedden van de Primark? Zelf koop ik altijd vrij dure omdat ze kwaliteit vaak beter is en de stof lekker zacht. Maar zijn die van de Primark aan te raden of niet?

Primark Spring/Summer HOME Collectie

Hoe leuk zijn al deze kussens en accessoires? Het past niet echt in mijn interieur, maar ik vind het wel heel erg leuk om dit allemaal te zien!

Primark Spring/Summer HOME Collectie

De neon flamingo en cactus lampen kunnen blijkbaar nog steeds en ik vind het ook nog steeds leuk!

Primark Spring/Summer HOME Collectie

En dan als laatst deze sfeerfoto met een super leuk dekbedovertrek. De Primark HOME collectie zal in delen in de winkel komen te liggen met vriendelijke prijzen voor iedereen. Wat vinden jullie van deze collectie?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Ik heb zelf in november geleden een dekbedovertrek van Primark gekocht. Het was een mooie print met donkere kleuren, maar ze zijn nu al vaal geworden! Ik heb elke keer maar 1 kussensloop nodig en deed pas de ‘nieuwe en nog ongewassen’ sloop erom en er was een heel groot kleurverschil! Ik heb deze overtrek wel afgewisseld met 2 anderen, dus ik heb die van Primark niet elke week uitgewassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *