Zoek
Sluit dit zoekvak.

Primark Spring Summer Basics Collection

Primark Spring Summer Basics Collection

Ik vind het altijd leuk even de Primark binnen te lopen om te kijken of ze nog leuke dingen hebben. Tussen de basics vind ik nog wel eens wat leuks om mee te nemen voor een zacht prijsje. Helaas kunnen we op dit moment niet de winkels in, maar online kunnen we alvast naar de basic collectie voor de lente en zomer kijken.

Ik ben gek op simpele dingen, van mij hoeft het allemaal niet zo bijzonder en uitgesproken te zijn. Daarom vind ik deze basiscollectie van de Primark ook echt heel erg leuk. Er zitten veel toffe en simpele dingen tussen die voor iedereen geschikt zijn. En daarbij zijn de kleuren ook lekker zacht waardoor ze vrijwel tijdsloos zijn. Wat vinden jullie van de onderstaande items? Ga je er voor naar de winkel als ze eindelijk weer open mogen?

Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection

Heerlijk basic setje, daar hou ik van!

Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection

Leuke topjes voor in de zomer of met een blazer!

Primark Spring Summer Basics Collection

Love dit setje, echt super leuk voor op een warme zomerdag!

Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection

Dit lijkt me een heerlijk luchtig vest voor in de lente en zomer, deze wil ik wel hebben!

Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection

Love de top!

Primark Spring Summer Basics Collection

En natuurlijk past dit jurkje ook perfect bij mij!

Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection

Deze broek weet ik zo net nog niet, haha.

Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection
Primark Spring Summer Basics Collection

En als laatst dit super leuke tasje! Ik ben al tijden opzoek naar zo een tasje voor de zomer maar ik kan er steeds maar niet eentje vinden (of hij is vet onhandig).

Ik vind deze basics collectie heel erg leuk van de Primark. Ik ga binnenkort wanneer het kan zeker even in de winkel kijken, jullie?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Rachel, komende week gaan ‘fun shoppen’? Je bent een gevaar voor je omgeving als je dat daadwerkelijk gaat doen en je draagt bij aan een totale lockdown.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *