Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Ik zag dit palette al veel voorbij komen op Instagram en was meteen verliefd. Ik dacht dat het een palette was van een duur make-up merk, maar niets blijkt minder waar te zijn. Het is namelijk een prachtig palette van de Primark! Primark heeft een nieuwe make-up lijn PS… Nudes met onder andere dit oogschaduw palette.

Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Het palette ziet er op het eerste gezicht echt prachtig uit, maar je voelt wel dat het Primark kwaliteit is. Het is gemaakt van goedkoop en licht plastic en je voelt gewoon dat het niet de beste kwaliteit is. Maar toch heb ik nog steeds niet het idee dat het van de Primark is.

Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Het palette heeft in totaal 28 verschillende kleuren oogschaduw, in zowel matte en glanzende kleuren. De kleuren zijn zoals het palette al aangeeft in de nude categorie te plaatsen en hebben hele diverse kleuren zodat je er vele looks mee kunt maken.

De oogschaduws hebben een hele zachte en romige structuur en geven heel gemakkelijk kleur af, zelfs de matte kleuren. Ik heb hierbij echt weer niet het idee dat ik een goedkoop palette in handen heb. De pans zijn trouwens ook erg groot, grote oogschaduw kwasten kunnen er heel gemakkelijk in. Laten we naar de swatches gaan kijken

Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Swatches van de bovenste rij.

Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Swatches van de tweede rij.

Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Swatches van de derde rij.

Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Swatches van de onderste rij. Het eerste wat mij eigenlijk opvalt is dat de kleuren allemaal super goed gepigmenteerd zijn, zelfs de matte kleuren. Dit verbaasd mij echt! De kleuren brengen makkelijk aan en blenden mooi in elkaar over zonder al te veel kleur te verliezen.

Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Dit is de look die ik heb gemaakt met de kleuren roze uit de tweede rij. Een matte kleur over het ooglid en een glanzende in de crease. Ik vind het echt prachtige kleuren en blenden heel mooi in elkaar over. Ik ben echt erg onder de indruk!

Primark PS… Nudes Eye Shadow Collection

Dit prachtige palette met 28 kleuren oogschaduw van de Primark heeft mij echt positief verrast. Het is niet een heel goedkoop palette want je betaald er nog € 10,00 voor, maar daar krijg je ook zeker wat voor terug als je het mij vraagt. Het palette is vanaf nu te koop bij de Primark.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  chucky1012
  21 maart 2018 at 06:20

  Prachtige subtiele look!
  Mooie palette.
  Ik had veel goeds gezien van de nieuwe make-up producten die hier te koop zijn…

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  21 maart 2018 at 08:16

  super mooi palette voor die prijs :D had ik niet verwacht!

 • Reply
  Liset
  21 maart 2018 at 09:23

  Het palette ziet er prachtig uit! De verpakking is echt goed gedaan en ook de pigmentatie valt me niets tegen. Mooi!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  21 maart 2018 at 09:59

  Klinkt erg goed voor dat geld! Zeker het proberen waard!

 • Reply
  Rachel
  21 maart 2018 at 10:12

  wauw en voor dat geld :D super

 • Reply
  Laura J
  22 maart 2018 at 11:48

  Kwaliteit ziet er best goed uit, maar ik vind de kleurtjes toch een beetje te veel op elkaar lijken. Dan heb ik liever wat minder kleuren die dan meer van elkaar verschillen.

 • Laat een reactie achter