Search
Close this search box.

Primark Najaarscollectie ’14

Het moet nog echt zomer in Nederland worden maar mode- en beautyland gaat alweer langzaam over in de najaarscollecties. Ach, het heeft ook wel weer iets, de warme kleuren en stoffen. Straks zitten we allemaal weer onder een kleedje te nippen aan onze warme chocolademelk! Maar eerst laat ik jullie de Scandinavisch geïnspireerde najaarscollectie van Primark zien!

“Reis dit seizoen met ons mee naar het grote onbekende. Van Scandinavische eenvoud tot Slavische folklore, van typische jaren ‘60 silhouetten tot de herkenbare rechte lijnen van de mod revival uit de jaren ’80. Dit najaar draait alles om het kleden voor avontuur, zowel voor casual als voor chique outfits.” Aldus Primark over deze nieuwe collectie die speciaal voor het najaar en winter is!

We zien heel veel dikke en warme furry jassen terug in deze collectie, dit is wel mijn favoriet!

En weer lekkere warme en zachte stoffen, deze jurk vind ik erg tof!

Als ik dit zie moet ik toch wel echt aan Scandinavië denken, de trui vind ik best leuk!

Volgens mij waren ze deze zomer al helemaal hip, want op vakantie zag ik alle Engelsen er bijna mee lopen, de gepimpte waterschoen!

Die lange laarzen met jurk staan echt fantastisch!

Dat tasje is echt een musthave, die moet ik zien te scoren!

Accessoires van de Primark vind ik altijd geweldig, deze zien er ook goed uit!

Weer die furry jas!

Dit is echt mijn favoriete look van allemaal. Dat jasje móet ik hebben en dat jurkje vind ik ook super gaaf!

Ik zeg het niet heel vaak, maar deze najaarscollectie van de Primark vind ik echt heel erg geslaagd! De collectie ligt binnenkort in de winkels en is in elk filiaal van Nederland te krijgen. Of alles in elk filiaal te krijgen is weet ik niet omdat elke winkel vaak een ander assortiment heeft. Wat vinden jullie van deze collectie en welke items wil je graag toevoegen aan je garderobe?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Leuk om te zien! Ik ben niet razend enthousiast moet ik eerlijk zeggen, er zitten maar twee/drie items tussen die ik zelf zou kopen. Maar dat kan ook aan de gemaakte combinaties van Primark liggen, haha.

  2. Door het huidige weer krijg ik het spontaan bloedheet van het zien van al die kleren. Ook de furry jasjes zijn niks voor mij en die zie ik best veel. Toch ga ik altijd wel even rondneuzen. xxx

  3. Ik ben echt nog totaal niet bezig met de herfst, haha! Zitten wel mooie dingen tussen, ik zie het altijd vanzelf. Toen ik er gisteren was hadden ze ook nog heel veel leuke dingen, eigenlijk altijd wel :)

  4. Ik word niet zo enthousiast van deze collectie.. Geen fan van kaarsrecht vallende kledingstukken en die furry jasjes vind ik 10x niks.. Maar Primark heeft altijd wel leuke items (zoals dat jasje van een van de laatste outfits!) dus zal er deze keer ook wel wat leuks voor mij te vinden zijn ;) En natuurlijk de accessoires!

  5. Hmm. Nee, ik vind de combinaties niet geslaagd en daardoor ben ik ook niet getriggerd om te gaan kijken. Nou ben ik best “veilig” wat betreft mijn kledingstijl, misschien dat ik wat leuks zie als ik eenmaal in de winkel ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *