Zoek
Sluit dit zoekvak.

Primark Home Lente en Pasen collectie

Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark

Ik vind het heerlijk om door de Primark heen te struinen, ik kom niet vaak met iets de winkel uit, maar vind het wel heel erg leuk om te bekijken. De kleding vind ik tegenwoordig niet zo heel spannend meer, maar de Primark Home afdeling vind ik wel heel erg leuk! Zo vind je hier heel veel leuke dingen voor in huis die helemaal volgens de huidige trends zijn voor een klein prijsje. Ook heeft Primark Home voor het voorjaar en de Pasen weer een super leuke collectie die ik maar wat graag aan jullie laat zien!

Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark

Lekker veel pasteltinten en bloemen in de Primark Home collectie

Ik vind de collectie Primark Home Spring collectie voor 2024 echt heel erg leuk. Je ziet meteen de vrolijke pasteltinten voor het voorjaar weer terug en bloemen spelen ook echt een hoofdrol. Zo zijn er mooie kransen met kunstbloemen te vinden en servies in de vorm van een bloem.

Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark
Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark
Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark
Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark

Primark Home voor Pasen

De Paasdagen staan natuurlijk voor de deur en overal vind je alweer paaseitjes in de winkel, maar ook komt langzamerhand de versiering voor de Pasen binnen te druppelen. Bij de Primark koop je super leuke hangers voor in je paastakken of andere decoratie die speciaal voor de Pasen is.

Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark
Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark
Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark
Primark Home Voorjaar en Pasen

Breng lente naar de badkamer en slaapkamer

En om het feest nou helemaal compleet te maken heeft Primark super leuke en vrolijke accessoires voor in je badkamer en slaapkamer om fris aan de lente te beginnen. Denk aan deze prachtige badmat, zachte handdoeken, zeeppompjes, prachtig beddengoed en gezellige lijstjes. Ik krijg echt helemaal zin in de lente als ik hier naar kijk!

Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark
Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark
Primark Home Voorjaar en Pasen
Copyright of Primark

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *