Zoek
Sluit dit zoekvak.

Primark Christmas Collection 2019

Automatische concepten

Zijn jullie dit jaar weer klaar voor de Primark kerstcollectie? Primark heeft altijd een heel leuke en complete collectie met toffe jurken en mooie accessoires, maar dit jaar is dat wat minder. Ook de persbeelden zijn dit jaar niet heel uitgebreid. We zien vooral veel zwart en glitter terug. Misschien dat de Primark zich toch meer op de kersttruien gaat richten. Hierbij de collectie!

Automatische concepten

Zoals je ziet is het dit jaar vooral erg zwart met glitter. Jurkjes, rokken maar ook stoer gecombineerd!

Automatische concepten

Love deze outfit, ben echt fan van deze rok met het leuke topje! Dit zou ik zelf ook nog wel kopen.

Automatische concepten

Of een zilveren plissé rok gecombineerd met een stoer shirt. Iets minder mijn smaak, maar het is best leuk!

Automatische concepten

Het chique broekpak kan natuurlijk ook altijd!

Automatische concepten

Glitter? Check! Je kunt het jurkje zo dragen, maar ook combineren met een shirtje.

Automatische concepten

Mooie lange jurk combineren met een shirt met print? Geen enkel probleem! En ik moet toegeven dat het nog leuk staat ook!

Automatische concepten

Dit was de vrij beperkte en beknopte kerstcollectie van de Primark dit jaar. Wat vinden jullie er van?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *