Zoek
Sluit dit zoekvak.

Primark cadeautjes

Ik ben echt gek op leuke accessoires en ik kan er ook nooit genoeg hebben! Jammer genoeg hebben ze in Zwolle niet echt hele erge leuke winkels waar je dit kan kopen. Nou ja we hebben er genoeg maar daar vind ik niet echt spectaculaire dingen tussen zitten of het is super duur. Ik vind dat ze meestal bij de Primark echt hele leuke dingen hebben. En een vriendin van mij ging daar toevallig heen en bracht 2 super leuke dingen voor me mee!

Deze haarschuifjes met een super schattig strikje eraan. Super leuk voor in je haar of voor op een shirtje te schuiven. Ik ben zelf helemaal gek van strikjes en van printjes die op de onderste strikjes zitten dus helemaal goed voor mij, ik ben er ook heel erg blij mee!

En dan deze geweldige knopjes! 9 paar super leuke oorbellen. Ik heb 2 gaatjes per oor dus die glittersteentjes kunnen mooi in mijn laatste gaatjes en dan met een pareltje of een beest figuurtje in mijn gewone gaatje. Ik vind de vlindertjes links echt super leuk! Hier ben ik ook echt heel erg blij mee en denk dat ik ze vaak ga dragen! (:

Wat is jullie favoriete winkel waar je je accessoires vandaan haalt?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. die strikjesschuifjes heb ik ook :D

    had ook een paar schuifjes met bloemen gehaalt daar, de accessoires zijn idd heel erg schattig daar, en lekker goedkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *