Zoek
Sluit dit zoekvak.

Primark Beach & Swim Collectie

Primark Beach & Swim Collectie

Als naar de weersvoorspellingen kijk gaat het eindelijk weer mooi weer worden. Temperaturen boven de 20 graden maken mij altijd vrolijk en stiekem ga ik ook alweer naar een zomerse garderobe kijken. Primark heeft ook een prachtige collectie met items die perfect voor het strand en in het water zijn. Normaal heeft Primark vooral wat ‘gekke’ items voor de foto’s maar ik moet zeggen dat deze items erg mooi zijn!

Primark Beach & Swim Collectie

Primark Beach & Swim Collectie

Deze klassieke rode jurk vind ik echt heel erg mooi! Ik merk sowieso dat de kleur van dit voorjaar en zomer rood gaat zijn.

Primark Beach & Swim Collectie

De bikini’s zijn dit jaar ook allemaal vrij simpel, dit setje zou ik zou aantrekken!

Primark Beach & Swim Collectie

Dit klassieke witte badpak vind ik ook erg mooi, leuk gouden detail zit er ook aan om het af te maken.

Primark Beach & Swim Collectie

Niet voor iedereen is deze bikini geschikt, maar ik vind hem erg leuk! En van die slippers ben ik trouwens fan, ik ga maar eens kijken of ik die binnenkort kan scoren.

Primark Beach & Swim Collectie

Ook deze bikini is simpel maar wel heel erg leuk!

Primark Beach & Swim Collectie

Deze gehaakte jurk is helemaal hip en ideaal om over je bikini of badpak aan te trekken.

Primark Beach & Swim Collectie

Okergeel en een maxidress, ik denk dat het een hele populaire combinatie gaat worden.

Primark Beach & Swim Collectie

Simpel maar klassiek, ik vind het echt heel erg leuk!

Primark Beach & Swim Collectie

Primark Beach & Swim Collectie

Zelfs deze jumpsuit vind ik mooi, terwijl ik hier helemaal geen fan van ben.

Primark Beach & Swim Collectie

Dit is het eerste setje wat ik persoonlijk wat minder vind, maar ik snap wel dat anderen het leuk zouden vinden.

Primark Beach & Swim Collectie

Ik wil dit setje! Helaas met mijn dikkere benen vind ik een witte broek nooit zo een succes, herkennen mensen dat?

Primark Beach & Swim Collectie

Ik vind dit ook een hele mooie set! Zou het zelf niet zo snel dragen omdat ik het model iets te ‘bijzonder’ vind, maar mooi is het wel!

Primark Beach & Swim Collectie

En als laatst deze okergele bikini. Een erg leuk model vind ik zelf!

Ik vind het campagnebeeld van de zomercollectie van Primark echt heel erg tof! Normaal vind ik alles een beetje ‘bijzonder’ maar dat is deze keer helemaal niet het geval, ik vind vrijwel alles mooi! De collectie moet de komende maand de winkel binnen druppelen en ik ga zeker wat vaker de Primark binnen om te kijken of het er al hangt. Wat vinden jullie van de kleding?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Hmm misschien zit er wel iets leuks tussen. Ben benieuwd als ik het in de winkel zie hangen. Bij mijzelf door mijn dikkere bovenbenen vind ik witte broeken ook niet mooi staan. Of eigenlijk compleet egale broeken in het algemeen niet. Ook helemaal zwart vind ik niet echt mooi.

  2. Leuke dingen zijn er bij primark. Ook ik heb het dikke bovenbenen probleem en draag ook geen witte broeken meer. Ik had een witte broek van primark en al een maatje groter genomen omdat de broeken vaak klein vallen in deze winkel. Maar na een paar weken vond ik het toch weer niks. Ik kies dan toch voor een blauwe broek altijd goed. De bikini’s ga ik wel even passen,anders wordt het een Tankini. Ik weet nog niet wat ik wel en niet pas en er is weinig waar mijn borsten inpassen. Zeker met cup 75d pas ik hun bh’s niet,ook al neem ik die groter dan nog zitten de bh’s raar. En ze hebben ook leuke slippers,die neem ik wel even twee paar van mee als ik weer ga shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *