Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Rituals M’Gouna Limited Edition

2023 M39Gouna Heroes 011 LANDSCAPE

Je kunt mij altijd wakker maken voor een heerlijk ruikend product van Rituals. Ik ben dan ook altijd heel erg benieuwd naar hun nieuwe lanceringen en geuren. Dit voorjaar hebben ze ook weer een heerlijke limited edition genaamd M’Gouna. Deze nieuwe limited edition collectie is een eerbetoon aan de Marokkaanse Rozenvallei en de aromatische rozenbloesems die hier geoogst worden. Het verfijnde parfum van M’Gouna stimuleert je zintuigen met de sprankelende geur van Damascusroos, frisse cactusvijg en warme arganolie. Ik heb al eventjes stiekem in de winkel geroken en vind hem echt heerlijk!

2023 M39Gouna Productmix WholeSale 032

Rituals M’Gouna, eerbetoon aan de Marokkaanse Rozenvallei

Deze nieuwe Rituals limited edition collectie is dus een eerbetoon aan de Marokkaanse Rozenvallei en de aromatische rozenbloesems die hier geoogst worden. Ik vind dat een mooi idee en de producten zien er ook echt prachtig uit. De kleuren zijn warm en romantisch en doen mij wel meteen denken aan een rozengeur. Normaal ben ik niet zo van de rozengeuren, maar deze is wel echt heel erg lekker. Hij is wat warmer waardoor hij heel comfortabel aanvoelt en ik mij er helemaal senang bij voel!

2023 M39Gouna Shower Foam and scarf 019
2023 M39Gouna Kitchen Set 005
2023 M39Gouna Fragrance Sticks and Parfum D39Interieur 017

De geur van Rituals M’Gouna

De collectie heeft twee hele aanwezige geurnoten, waar het natuurlijk ook allemaal om draait. Dat zijn de Rose Damascena en de Cactusvijg. Hieronder wat meer informatie over deze twee bijzondere ingrediënten.

ROSE DAMASCENA

De roos fascineert de mensheid al sinds 4000 v. Chr., als symbool van schoonheid en zuiverheid. Ze is een van de mooiste en veelzijdigste ingrediënten voor parfum, en staat bekend als de Koningin van de bloemen. Voor onze reukzin is ze zowel fris, nevelig en bloemig als rijk, nectarachtig en honingzoet. De damascusroos uit Marokko is bloemig met een kruidige touch. Ze groeit in de Dadèsregio, in de stad Kelaat M’Gouna, een historische plaats voor rozenteelt. De rozengeur komt alleen uit Marokko.

Cactusvijg

Cactusvijgzaadolie, ook wel barbarijse vijgenolie of Indiase vijgenolie genoemd, komt uit de prachtige cactusvijg, een lid van de cactusfamilie. De veelzijdigheid van de cactusvijg is werkelijk bijzonder. Ze heeft een unieke geur die fruitig is, maar niet zoet. De vrucht wordt al eeuwen gebruikt voor koken en genezing. El Hindia, zoals ze in Darija wordt genoemd, is een geliefde en verfrissende snack in de hete zomermaanden. Cactusvijgzaadolie is recentelijk populairder geworden in cosmetica. Deze woestijnvrucht staat symbool voor zowel hoop als voor uithoudingsvermogen in zware omstandigheden en bevat uitzonderlijk veel essentiële vetzuren, omega-6 en -9, evenals de natuurlijk antioxiderende vitamine E.

2023 M39Gouna Heroes 084 DLF
2023 M39Gouna EDP 50 ml 017

Rituals M’Gouna collectie:

  • Rituals M’Gouna Foaming Shower Gel 200 ml – € 9,90
  • Rituals M’Gouna Body Cream 220 ml – € 19,90
  • Rituals M’Gouna Home Perfume 500 ml – € 27,90
  • Rituals M’Gouna Fragrance Sticks 250 ml – € 29,90
  • Rituals M’Gouna Kitchen Set (Hand Wash 300 ml + Hand Balm 175 ml) – € 21,90
  • Rituals M’Gouna Body Mask 200 ml – € 15,90
  • Rituals M’Gouna Hair oil 45 ml – € 15,50
  • Rituals M’Gouna Eau de Parfum 50 ml – € 44,90
  • Rituals M’Gouna Body Mousse-to-oil 150 ml – € 13,90
  • Rituals M’Gouna Garden Candle 600 gr – € 40,90
2023 M39Gouna Foaming Shower Gel 008

De gehele collectie vind je online in de Rituals webwinkel, maar natuurlijk ook in hun eigen winkels waar je de producten uitgebreid kan testen en ruiken. Ik vind vooral de geurstokjes heerlijk en de foam mag ook wel met mij mee naar huis! Hebben jullie de nieuwe Rituals M’Gouna geur al geroken?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *