Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Primark Pyjama Collectie

Preview: Primark Pyjama Collectie

De temperatuur is nog steeds aan de hoge kant voor het jaar, maar ’s avonds is het echt wel flink koud. Ik installeer mij dan graag met een warme kop thee, een dekentje en een lekkere pyjama op de bank. Alleen een leuke (en niet al te dure) pyjama vinden is best wel lastig. Ik zag een super leuk persbericht over de pyjama’s van Primark voorbij komen en werd er meteen hebberig van!

Preview: Primark Pyjama Collectie

Preview: Primark Pyjama Collectie

Preview: Primark Pyjama Collectie

Deze pyjama vind ik echt super leuk, vooral de broek met glitter hartjes! Ik vind het ook fijn dat de onderkant van de broek aansluitend is zodat het lekker warm blijft aan de benen.

Preview: Primark Pyjama Collectie

Deze met sterretjes is ook echt super leuk! Deze is wel wijd aan de onderkant en vind ik buiten het bed toch een stuk minder warm.

Preview: Primark Pyjama Collectie

Of deze twee broeken?! Ik vind het leuk dat Primark de shirts of tops gewoon basic heeft gehouden. Vaak zijn pyjama’s met van die kinderachtige plaatjes en teksten, dat hebben deze gelukkig niet!

Preview: Primark Pyjama Collectie

Weer een mooie aansluitende broek! Moet er trouwens wel bij zeggen dat ik vaak de stoffen van de Primark pyjama’s heel dun vind, dus echt warm voor in huis zijn ze ook niet. Maar voor in bed is dat natuurlijk wel lekker dat het niet te warm en dik is.

Preview: Primark Pyjama Collectie

En de laatste! Krijgen jullie ook al zin om lekker de hele dag in je pyjama te gaan zitten? Ik in ieder geval wel. Gelukkig is het bijna weekend dus dan kan het weer! De pyjama’s zijn vanaf nu te koop bij de Primark.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Deze vind ik nu persoonlijk wat saai ? maar ik ben wel fan van de pyjama’s van Primark. Ik ben gek van alles met een poezenprint en ze hebben er regelmatig in het assortiment.

  2. Er zitten superleuke exemplaren tussen, vooral die met de sterretjesbroek! Ik koop zelf ook graag pyjama’s bij Primark. Ik vind hun wat wijdere broeken zo fijn zitten :) De dikke, fluffy pyjama’s zijn ook echt fijn in de winter trouwens.

  3. Wat zien ze er heerlijk uit. Lekker basic met zo’n tshirt er boven, maar wel leuke broeken met prints! Ik slaap zelf altijd in hemd en ondergoed. Maar voor een chill dag is dit volgens mij altijd goed om in huis te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *