Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Lush Barbie Limited Edition

We zijn allemaal helemaal in de ban van de Barbie film, zelf heb ik hem ook gezien en vond hem echt heel erg leuk! De Barbie trend is ook niet voorbij gegaan bij de grote merken, want veel merken hebben nu een samenwerking met Barbie. Zo ook Lush! Lush komt met een mierzoete en roze collectie in Barbie thema en ik deel hem graag met jullie!

Een pionier als Barbie neemt alleen genoegen met het beste als het aankomt op haar selfcareroutine. Lush doet haar pionierswerk binnen de cosmetica-industrie met verse, handgemaakte, dierproefvrije en minimaal verpakte cosmetica. Daarnaast staan er bij Lush sterke vrouwen aan het roer, onder wie Lush-medeoprichter Mo Constantine die de beroemde bath bomb in 1989 in haar tuinhuis heeft uitgevonden. Lush verkoopt wereldwijd elke dag 1 bath bomb per seconde!

De Barbie x Lush-collectie biedt een complete selfcarecollectie in de bekende roze Barbie-tint en is bedoeld voor iedereen die de kleur wil terugwinnen als symbool voor empowerment, durf en onverschrokkenheid. Laten we snel de hele collectie bekijken.

De collectie bestaat uit ‘naakte’ producten die geen verpakking nodig hebben: van zepen tot bath bombs en bubble bars. Lush loopt voorop binnen de cosmetica-industrie in het tegengaan van oververpakking met de ontwikkeling van producten die zonder verpakking aan de klant kunnen worden verkocht.

De Barbie x Lush-collectie is vanaf nu te koop via lush.com/nl en in alle Lush winkels.

Barbie Bath Bomb – € 8,00

Breng je badtijd tot leven met hydraterende cacaoboter, kokoscrème en zoet, ­glinsterend, roze water.

Barbie Shampoo Pink – € 11,00

Ga voor de zachte, glanzende lokken van je dromen met vers aardbeien- en citroensap.

Barbie Heel, Boombox en Handbag Zeep – € 8,00

Verzamel alle droomaccessoires, zoals een boombox, handtas en hoge hakken, maar dan in een zeepvorm.

Barbie Parfum – € 45,00

Een frisse, vrolijke en fruitige geur met zoete, scherpe kersennoten.

Barbie Dream Scrub – € 12,00

Scrub je zacht en schoon met zoete suiker en een fruitige citroen-limoengeur.

Barbie Body Balm – € 15,00

Verwen je huid met ­verzachtende, biologische boters, zoete ruby chocoladelikeur en een subtiele glimmer.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *