Preview Limited Edition: Catrice Glitterholic

Catrice Glitterholic

In december en januari is het weer tijd om net zo fel te stralen als de sterren! Wanneer het over make-up gaat, bestaat er niet zoiets als té veel glitter. Met de Limited Edition Glitterholic biedt Catrice van begin december 2019 tot en met begin februari 2020 de juiste trendproducten voor een schitterende look.

Catrice Glitterholic

Catrice Glitterholic Eyeshadow Palette – € 6,99

Wat is er nog meer voor nodig om een look te creëren die een echte eye-catcher is? Twee hoog gepigmenteerde oogschaduwpaletten, elk met negen harmonische kleuren, voorzien elk feestje van een perfect wow-moment. De poederoogschaduws van de GLITTERHOLIC oogschaduwpaletten – met finishes variërend van mat, metallic, zacht glinsterend tot intens glitterend – kunnen óf gebruikt worden om intense effecten te creëren óf om delicate highlights te zetten. De geïntegreerde spiegel laat je direct je oogmake-up bewonderen of kan gebruikt worden voor het onderweg opfrissen van je make-up.

Catrice Glitterholic

Catrice Glitterholic Highlighter Trio – € 9,89

Een zachte glow? De zijden textuur van de drie diamantvormige poederhighlighters laten je accenten zetten op individuele gedeeltes van het gezicht of zorgen voor een delicate all-over glow. Het perfecte trio in één palet om gedag te zeggen tegen het oude jaar op een schitterende manier!

Catrice Glitterholic

Catrice Glitterholic Glitter Lips – € 4,99

Met deze buitengewone lipstick is je nieuwjaarskus zeker weten de glinsterende highlight van de avond. Drie intense kleuren creëren een blikvangende lipmake-up met een glitterende finish. Dankzij de romige textuur voelen de Glitter Lips bijzonder fijn aan op de gevoelige lippen.

Ik vind het een leuke, maar wederom weer niet een hele spannende collectie. Jammer, zeker zo een collectie voor de feestdagen. De collectie is vanaf december tot januari te koop bij de Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Tessa
  20 oktober 2019 at 18:50

  Deze collectie sla ik over, ik ben niet zo heel dol op glitters

 • Reply
  chucky1012
  20 oktober 2019 at 22:08

  Prachtige en zeer mooie collectie.
  Ik hou van shimmers en glitters.

  Xoxo

 • Reply
  rachel
  21 oktober 2019 at 09:42

  het ziet er weer mooi uit maar ik skip hem aangezien ik niet zo van glitter op mijn ogen houd

 • Laat een reactie achter