Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview Limited Edition: Catrice Glam & Doll without worries

Catrice Glam Doll limited edition

Klein formaat, groots effect – met de nieuwe Limited Edition Glam & Doll without worries is CATRICE erin geslaagd deze twee uitersten te combineren om aan de eisen van veel beautylovers te voldoen. De drie populairste Glam & Doll mascara’s komen in een verpakking gemaakt van maximaal 81% gerecycled plastic, wat niet alleen onze ogen laat sprankelen, maar ons ook een goed gevoel geeft wanneer we het aanbrengen. En het beste is: of je nu extra lang, extra volume of extra langhoudend wilt – dankzij de nieuwe miniformaten met de originele textuur, stick en borstelformaat, is het volgende onvergetelijke moment slechts een oogwenk hier vandaan, zelfs wanneer je onderweg bent.

Catrice Glam Doll False Lashes Mascara Waterproof 010

Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof – 3,99

Dramatisch gekrulde wimpers met perfecte definitie die elke situatie aankunnen? Dat is waar de Glam & Doll without worries False Lashes Mascara Waterproof voor gemaakt is! Gemakkelijk aangebracht met het gebogen elastomeerborsteltje geeft de diepzwarte, waterproof textuur, in een verpakking gemaakt van 78% gerecycled plastic, de wimpers een dramatisch valse wimpereffect.

Catrice Glam Doll Volume Mascara Waterproof

Catrice Glam & Doll Volume Mascara Waterproof – € 3,99

Onvergetelijke momenten gegarandeerd – omdat deze mascara bijzonder langdurig wimpers vol van volume creëert. De verpakking is gemaakt van 79% gerecycled PET, heeft een speciaal elastomeerborsteltje dat een bijzonder grote hoeveelheid van de zwarte, waterproof textuur absorbeert en elke individuele wimper bedekt zonder deze te verzwaren. Het resultaat: ultra volumineuze, perfect gedefinieerde wimpers met een adembenemende krul die de hele dag blijft zitten.

Catrice Glam Doll Volume Mascara 010

Catrice Glam & Doll Volume Mascara – € 3,99

I can’t take my eyes off of you! Poppenogen met een schoon geweten? Deze mascara zit in een verpakking gemaakt van 81% gerecycled plastic en zorgt er gegarandeerd voor dat de dromen van wimperverslaafden uitkomen. Gemakkelijk aangebracht met het speciale elastomeerborsteltje omhult de ultralichte textuur de wimpers in een diepzwarte kleur en geeft ze extra volume, lengte en volheid.

Catrice Glam Doll False Lashes Mini Mascara Waterproof
Catrice Glam Doll Volume Mini Mascara
Catrice Glam Doll Volume Mini Mascara Waterproof

Catrice Glam & Doll Mini Mascara – € 2,59

Klein maar krachtig! Deze drie nieuwe Glam & Doll without worries Mini Mascara’s komen in een praktisch handtasformaat en de verpakking is gemaakt van rond de 70% gerecycled PET – en ze bieden dezelfde prestatie als hun populaire grote zussen dankzij de originele textuur, het borstelformaat en de stick. Of je ze nu gebruikt voor touch-ups onderweg of om ze uit te proberen zodat je jouw nieuwe favoriete mascara kunt vinden, deze miniformaten verzekeren ware grote wimperliefde!

De Limited Edition musthaves voor duurzame wimperlovers is verkrijgbaar bij Kruidvat van half oktober t/m eind november 2021. Terwijl de reguliere formaten met gerecyclede verpakking op dit moment al onderdeel zijn van het standaard CATRICE-assortiment, zullen de mini’s permanent verkrijgbaar zijn online.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *