Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Essence X-mas Wishes Candy Kisses

Automatische concepten

Niets brengt ons sneller in de feeststemming dan de gezellige avonden op de kerstmarkt: de geur van peperkoek, zuurstokken en geglazuurde appels grijpt onze aandacht! De essence Trend Edition “x-mas wishes candy kisses” maakt de pre-kerstperiode van begin december tot half december extra
zoet en zorgt voor een puur kerstgevoel. Highlighters met een peperkoekontwerp, een mini eau de toilette in een zuurstoklook en een body shimmer puff met snoepjesgeur – geïnspireerd door onze favoriete kersttraktaties geeft de Trend Edition niet alleen een hemelse geur, maar is ook sweet as sugar om naar te kijken.

Automatische concepten

Essence X-mas Wishes Candy Kisses gingerbread lip balm – € 1,99

Suikerzoete lippenredder: de lippenbalsem met peperkoekgeur voedt de lippen en geeft ze tegelijkertijd een delicate roze tint. Het speelse ontwerp maakt het een ideaal cadeautje – voor je zelfgemaakte adventskalender of als leuke verrassing tijdens Sinterklaas.

Automatische concepten

Essence X-mas Wishes Candy Kisses highlighter – € 3,89

Een extra portie glow voor de feestdagen? Met een delicate goudtint en een perzikkleurige parelglans flatteert deze highlighter alle huidtinten en geeft zowel de ogen als de wangen een prachtige glans. De ultralichte textuur voelt aangenaam aan op de huid en de koekjesgeur wekt direct kerstgevoelens op.

Automatische concepten

Essence X-mas Wishes Candy Kisses almond lip scrub – € 1,99

Meet me under the mistletoe! Dankzij de Lip Scrub met de geur van zuurstok zijn onze lippen altijd klaar voor een kus onder de maretak. De praktische stick-vormige scrub exfolieert droge winterlippen in een mum van tijd met de ingrediënten van amandelpoeder en is de perfecte manier om ze onderweg te verzorgen.

Automatische concepten

Essence X-mas Wishes Candy Kisses scented nail polish – € 1,99

Deze twee nagellakken zijn gemaakt voor de perfecte kerstmanicure: glitterrode lak met een hoge dekking en de geur van candied appel voor een klassieke kerst-look of een ultraglanzende roze tint met een semi-transparante finish en zuurstokaroma voor ingetogen winterse nagels.

Automatische concepten

Essence X-mas Wishes Candy Kisses body shimmer puff – € 2,99

Twinkle, twinkle, little star – niet alleen de sterren sprankelen in de kersttijd, onze huid straalt ook onder de kerstboom dankzij de body shimmer puff. De fluffy kwast is gevuld met een fijne gouden shimmer die de huid of het haar een prachtige glans geeft met een zoete snoepgeur en glanzende glittertextuur.

Automatische concepten

Essence X-mas Wishes Candy Kisses eye brush set – € 4,99

De vier brushes met vegan haren in een roodgouden kerst-look zijn de ultieme musthaves voor elk make-uptasje: een oogschaduw-shader, een blender, multi-talent waaierkwast en een eyeliner-kwast bieden niet alleen alles wat je nodig hebt voor verbluffende oogmake-up, maar sprankelen ook net zo helder als de kerstverlichting in een sensuele candied appel-rood.

Automatische concepten

Essence X-mas Wishes Candy Kisses mini eau de toilette – € 1,99

Geïnspireerd door de heerlijke geur van zuurstokken roept de eau de toilette in een miniflesje meteen een feestelijke sfeer op. Het ontvouwt zich tot een betoverend zoete en poederachtige geur op de huid en brengt je in de stemming voor gezellige winteruurtjes.

Automatische concepten

Essence X-mas Wishes Candy Kisses scented nail stickers – € 1,39

Nageldesign met de sfeer van Kerstmis! Met schattige kerstafbeeldingen en een zuurstokgeur zijn de essence nagelstickers de kers op de taart van elke kerstmanicure. Kies uit 50 kerstachtige ontwerpen om het adventsseizoen op te fleuren met creatieve nail art.

Deze Trend Edition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat van begin december tot en met half december.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *