Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Preview: Essence Summer Days & Nights

Essence Summers Days & Nights

Een ding is zeker, het wordt warm deze zomer. Niet alleen overdag, ook de nachten. Met warme zomeravonden breekt ook de tijd aan voor de zomerfeesten. Waar je de avond ook door brengt, met deze collectie ben je klaar om te feesten.

Essence Summers Days & Nights

Essence Summer Days & Nights Eyeshadow Palette – € 7,99

Het multikleuren palet met matte, glanzende of metallic effecten laat elk beautyhart sneller kloppen. De tien hoog gepigmenteerde kleuren, varierend van warm koper tot stralend turkoois, bieden precies wat je nodig hebt voor een stralende zomerse make-up look.

Essence Summers Days & Nights

Essence Summer Days & Nights Glow Bar Highlighter Palette – € 9,99

Gimme the glow! Met dit jumbo highlighter palet wordt elke look zelfs stralender dan de zon. De vijf warme tinten goud, rosé, brons en champagne zijn hooggepigmenteerd en kunnen gemakkelijk worden aangebracht met een waaiervormige kwast. Zo tover je een prachtige, zomerse gloed op je gezicht.

Essence Summers Days & Nights

Essence Summer Days & Nights Plumping Lipgloss – € 2,59

Volumineuze en glossy lippen maken deel uit van elke perfecte zomerse make-up. De Plumping Lipgloss overtuigt met felle kleuren en een intensieve hoogglans finish en zorgt voor zichtbaar vollere lippen.

Essence Summers Days & Nights

Essence Summer Days & Nights Glow Enhancer Setting Spray – € 3,89

De must-have voor lange avonden op de dansvloer. De fixeerspray geeft een stralende tint, fixeert de make-up en laat een goudkleurig glansje achter op de huid. Dankzij de lichte verneveling geeft het ook een boost van frisheid tijdens warme zomerdagen.

Essence Summers Days & Nights

Essence Summer Days & Nights Glamour Lashes – € 2,99

Lashes on fleek? Zeker weten met deze glamour wimpers! De nepwimpers garanderen een expressieve blik en maken elke make-up look compleet. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen langs de wimperlijn met de speciale bijgeleverde lijm.

Essence Summers Days & Nights

Essence Summer Days & Nights Body Jewellery Tattoos – € 1,99

De tijdelijke Body Jewellery Tattoos zijn super gemakkelijk in gebruik. Kies de gewenste plaats waar je de tattoo wilt aanbrengen, maak nat met water, laat het even opdrogen en verwijder dan de folie.

Ik vind deze collectie een leuke zomerse collectie, maar niet echt met items er tussen waar ik voor naar de winkel zou rennen. De collectie is vanaf half augustus tot en met eind september te koop bij de Etos.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *