Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Essence Rock Out!!

Vorig jaar was Essence ook al sponsor van de MTV European Music Awards en dit jaar doen ze dat gewoon nog een keer over. Op 9 november is Glasgow klaar voor de sterren uit de muziekwereld. Maar daar blijft het niet alleen bij, daar hoort natuurlijk ook een nieuwe trend editon bij! Vanaf half oktober tot en met eind november ligt de Rock Out!! collectie in de winkels.

Essence Rock Out!! Cream Eyeshadow – € 2,39

Eerst dacht ik dat het lipgloss was, maar niets is minder waar! Deze drie leuke tubes zijn oogschaduw. Ik vind de kleuren een beetje kinderlijk maar ik ben wel heel erg benieuwd hoe ze werken en of ze een beetje een goede pigmentatie hebben. Verkrijgbaar in de kleuren Best Rock, Best Look en Best Female.

Essence Rock Out!! Multicolour Blush – € 3,39

Dit is denk ik wel de topper van de collectie, de multicolour blush! Hij heeft bijzondere kleuren met het paarse. Hij laat me wel een beetje aan de MAC Azalea Blossom denken – die ik toevallig ook in mijn bezit heb! -. Ben erg benieuwd of het een dupe is! Dit is de kleur Global Icon.

Essence Rock Out!! Liquid Eyeliner – € 2,39

Een zwarte eyeliner is het tegenwoordig niet alleen meer. Steeds komen er meer felgekleurde eyeliners op de markt en ik vind het leuk! Ik ben heel benieuwd naar de paarse liner en de glitterliner maakt het natuurlijk helemaal af voor een feestje. Verkrijgbaar in Best Pop en Best Rock.

Essence Rock Out!! Vinyl Shine Lipgloss – € 1,99

Tijd om de lippen te laten glanzen en schitteren. Ze beloven een goede dekking te geven en ontzettend mooi te glanzen, daarmee kan je wel gezien worden toch? Verkrijgbaar in de kleuren Best Pop en Best Rock.

Essence Rock Out!! Glow In The Dark Topcoat – € 1,99

Deze vind ik echt heel erg gaaf, ik weet niet of jullie het goed kunnen zien op de foto, maar het is een glow in the dark topcoat met glitter sterren. Echt super gaaf om je nagels mee af te maken voor een feestje ’s avonds! Verkrijgbaar in de kleur Biggest Fan.

Essence Rock Out!! Nail Polish – € 1,99

Volgens mij is een collectie niet compleet zonder nagellak. Ook deze keer heeft Essence weer vier prachtige lakken met lekker shimmer glitter en glamour! Ze beloven ook nog een trendy glow-in-the-dark effect te hebben. Ik ben benieuwd! Verkrijgbaar in de kleuren Best Rock, Best Hip-Hop, Best Pop en Best Female.

Essence Rock Out!! Hair Dye Powder – € 2,99

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik het de dip dye met gekleurde lokken wel weer gezien. Maar het is misschien wel leuk voor een feestje. Nu maar hopen dat het je outfit niet verpest met de kleur die kan afgeven. Verkrijgbaar in de kleuren Best Pop en Best Female.

Essence Rock Out!! Glow In The Dark Finger & Body Tattoos – € 1,99

Tsja, wat moet ik er over zeggen. Niet echt mijn ding. Maar misschien voor een concert is het wel gaaf. Verkrijgbaar in Glow In Glasgow.

Essence Rock Out!! Shoe Accessory – € 3,39

Op het eerste gezicht heb ik echt geen idee wat dit moet voorstellen. Je schijnt dus door de gaatjes je veters te moeten doen om je schoenen helemaal klaar te maken voor de party… Juist! Ik denk dat ik deze skip. Verkrijgbaar in EMAzing Performer.

Dit was de hele Essence Rock Out!! collectie die vanaf half oktober tot en met eind november in zowel Nederland als België in de winkels ligt. Essence was juist weer zo goed bezig met mooie collecties uitbrengen maar deze vind ik niet echt bijzonder en een beetje kinderlijk. Alleen de blush en de topcoat lijken me leuk. Wat vinden jullie van deze collectie?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Qua verpakking doen ze het in ieder geval helemaal goed, dit ziet er super leuk uit. Ben het ook met je eens dat de blush wel eens de klapper uit de collectie zou kunnen zijn, daar ben ik echt benieuwd naar. xxx Lucinda

  2. Ik vind het Rock Out idee leuk, maar de uitwerking is wat minder helaas.. Bij rock denk ik eerder aan zwart, grijs, metallic, dat soort dingen.. De blush wil ik wel graag!

  3. Super enthousiast word ik niet van deze collectie, maar toch ben ik wel benieuwd naar de blush en de velvet lipglos! De collectie is inderdaad wat kinderlijk, maar essence is natuurlijk ook gericht op wat jongere meiden! Toch blijft het een leuk merk ;) x

  4. Erg gewaagde make-up. Het is niet echt wat voor mij. Het oogt een beetje goedkoop. Nu is essence ook goedkoop haha, maar meestal hebben ze mooie producten. Ben wel benieuwd naar de pigmentatie. Misschien dat ik voor mijn blog wel iets koop haha.

  5. Ik vind de blush mooi, weet alleen nog niet of ik deze ga halen, moet het eerst maar eens even swatchen in de winkel denk ik, en de glow in the dark top coat wil ik zeker gaan halen en er zitten ook wel mooie lakjes tussen, derest spreekt mij niet zo aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *