Preview: Essence Pride Applied Trend Edition

Zelfliefde, creativiteit en diversiteit – er is zoveel waar we trots op kunnen zijn en wat we aan de wereld kunnen tonen met kleurrijke, krachtige looks! De LGBTQIA+ community staat voor trots, authenticiteit en diversiteit – en juist dat willen we graag op een zichtbare manier ondersteunen! De community moet namelijk nog steeds vechten tegen discriminatie en intolerantie.

Iedereen is kleurrijk en uniek!

We geloven dat de wereld kleurrijk is en dat elk persoon uniek is. Daarom laat essence 365 dagen per jaar haar ware kleuren zien, en bekrachtigt de waarden van de LGBTQIA+ gemeenschap: diversiteit, zelfexpressie en fun! Het draait om het vieren van jezelf en jouw trots op je eigen identiteit en look – en hoe kunnen we dat beter doen dan met een perfect vleugje fun, glow en kleur!

Essence Pride Applied Colour Changing Lipgloss – € 3,29

Pride Applied is de nieuwe, gelimiteerde kleurveranderende lipgloss van essence. De unieke textuur heeft zeven levendige kleuren die gerangschikt zijn als een regenboog. De pH-reactieve formule verandert de huidtint van de lippen en creëert een glossy, natuurlijk roze finish! De flock applicator maakt het supergemakkelijk om de romige textuur precies en egaal aan te brengen. Met deze Pride Applied lipgloss is het tijd om je kracht uit te stralen, je eigen essentie te vinden en jezelf te durven zijn!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Heidi
    13 juli 2023 at 22:13

    Wat leuke kleurtjes zijn het.

  • Laat een reactie achter