Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Essence Pride Applied Trend Edition

Zelfliefde, creativiteit en diversiteit – er is zoveel waar we trots op kunnen zijn en wat we aan de wereld kunnen tonen met kleurrijke, krachtige looks! De LGBTQIA+ community staat voor trots, authenticiteit en diversiteit – en juist dat willen we graag op een zichtbare manier ondersteunen! De community moet namelijk nog steeds vechten tegen discriminatie en intolerantie.

Iedereen is kleurrijk en uniek!

We geloven dat de wereld kleurrijk is en dat elk persoon uniek is. Daarom laat essence 365 dagen per jaar haar ware kleuren zien, en bekrachtigt de waarden van de LGBTQIA+ gemeenschap: diversiteit, zelfexpressie en fun! Het draait om het vieren van jezelf en jouw trots op je eigen identiteit en look – en hoe kunnen we dat beter doen dan met een perfect vleugje fun, glow en kleur!

Essence Pride Applied Colour Changing Lipgloss – € 3,29

Pride Applied is de nieuwe, gelimiteerde kleurveranderende lipgloss van essence. De unieke textuur heeft zeven levendige kleuren die gerangschikt zijn als een regenboog. De pH-reactieve formule verandert de huidtint van de lippen en creëert een glossy, natuurlijk roze finish! De flock applicator maakt het supergemakkelijk om de romige textuur precies en egaal aan te brengen. Met deze Pride Applied lipgloss is het tijd om je kracht uit te stralen, je eigen essentie te vinden en jezelf te durven zijn!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *