Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Essence Pink Is The New Black

Goodbye Black, hello Pink! Zwart is altijd trendy, maar soms hebben we kleurrijke, roze statements nodig om ons alledaagse leven meer kleur te geven en unieke blikvangers te creëren. Het is tijd voor kleurverandering! Daarom heeft deze nieuwe essence Trend Edition het motto PINK is the new BLACK, met acht beautyitems met een kleurveranderend effect!

De zwarte texturen van de gezichts- en lipproducten reageren op de pH-waarde en veranderen in een prachtige, individuele roze tint! De tools zoals de poederkwast, de make-up spons, de nagelstickers en de Click & Go nagels reageren op hitte, waardoor ze in een heldere roze tint veranderen; ze kleuren weer terug naar zwart wanneer ze afkoelen. De kleur- en levensveranderende Trend Edition staat gegarandeerd voor fun en verrast elke beautyroutine vanaf 9 oktober!

Essence colour-changing powder brush – € 3,99

Deze tool voegt variatie toe aan je beautyroutine: het zwarte soft-touch handvat van de kleurveranderende poederkwast verandert in roze, zodra deze in contact komt met hitte. De kwast wordt weer zwart wanneer hij afkoelt. Door de superzachte kwasthaartjes is het heel gemakkelijk om poedertexturen aan te brengen en te blenden.

Essence colour-changing nail stickers – € 1,69

Het is tijd voor verandering! Daarom veranderen deze nagelstickers van zwart in roze, op het moment dat ze in contact komen met hitte. Zodra ze weer afkoelen, is de look zwart – meer variatie kun je niet krijgen! De zelfklevende stickers zijn makkelijk aan te brengen en de mix van subtiele bloemetjes- en geometrische designs creëren absoluut een unieke nagellook.

Essence colour-changing makeup sponge – € 2,99

Dé must-have binnen de kleurverandering: de superzachte Beauty Sponge is perfect voor het aanbrengen en blenden van poedertexturen. Wanneer het in contact komt met hitte, verandert het zwarte sponsje op magische wijze in een roze
tint – en weer terug in zwart, afhankelijk van de temperatuur.

Essence colour-changing lip tint – € 2,79

Zwarte kleur, roze kus! De kleurveranderende lip tint heeft een superzachte, romige textuur, in zwart-grijs. Maar geen zorgen: zodra de formule je lippen raakt, verandert de kleur in stylish roze. Voor een glanzende finish met een verrassingseffect!

Essence colour-changing lip glow – € 2,99

Het is tijd voor glow én voor verrassing! De kleurveranderende lip glow van essence heeft een semitransparante, pH-reactieve textuur met fijne, roze glitterdeeltjes. De finish? De zwarte lipstick geeft de lippen een subtiele roze tint en creëert een natuurlijke glow.

Essence colour-changing click & go nails – € 3,49

Voor nagels met een WOW effect: deze trendy kunstnagels in verschillende lengtes zijn makkelijk aan te brengen dankzij de voorgelijmde pads. Is het koud, dan zijn de nagels glanzend zwart, maar zodra ze opwarmen – bijvoorbeeld in warm water of in de zon – krijgen ze een opvallende roze kleur. Ze veranderen weer terug naar hun originele kleur afhankelijk van de temperatuur. Dat zijn veranderingen waar we van houden!

Essence colour-changing blush – € 3,99

Ga ik weer terug naar zwart? No way! Eenmaal aangebracht, reageert de zwarte formule van deze kleurveranderende blush met de huid en verandert in een zacht mauve-roze finish met een natuurlijke glow! De textuur is romig, zacht smeltend en gemakkelijk te blenden.

Essence colour-changing lip & cheek balm – € 2,79

Zwarte diamanten zijn tijdloos! Dit nieuwe twee-in-een product verschijnt in een diamant look en is een ware blikvanger in je make-uptas. De zwart-grijze textuur van de kleurveranderende lip & cheek balm is gemakkelijk aan te brengen dankzij de ronde vorm. De lippen worden gevoed en de wangen krijgen een natuurlijke glow. Het pH-reactieve effect verandert de zwarte textuur in een subtiele roze tint.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *