Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Essence Oh Happy Daisy! Trend Edition

Van de bloemenweide naar een nail art trend: de nieuwe essence Oh happy daisy! trend edition ontlokt een ware zomerkoorts: frisse kleuren en madeliefjes op de nagels zijn echte blikvangers tijdens het zonnige seizoen. Ze brengen ons meteen in een geweldige stemming, want madeliefjes staan voor zorgeloze zomerdagen en het maken van bloemenkransen met je bff‘s.

Vanaf eind juli biedt de nieuwe essence Oh happy daisy! trend edition alles wat je nodig hebt voor bloemennagels. Met bloemstickers voor de nagels, vier gel nagellakken, een duo nagel designer en nagellakremovers zijn madeliefjes-manicures nu heel gemakkelijk. De schattige bloemetjes zien er niet alleen prachtig uit in een wilde bloementuin, ze voegen ook een vrolijk statement toe aan een alledaagse look.

Essence Oh happy daisy! gel nail colour – € 1,99

Een vrolijke stemming gegarandeerd! Met de Oh happy daisy! gel nagellakken kun je verschillende madeliefjes-looks creëren. De pasteltinten in geel, paars perzik en felroze zorgen voor nagels als blikvangers, met een langhoudende hoogglans gel finish. De nagels zijn in no-time droog en klaar voor vrolijke actie – zelfs wanneer het regent! De highlight: de vier nagellakken hebben een schitterend madeliefjes design en vallen absoluut op!

Essence Oh happy daisy! nail stripe stickers – € 1,69

Nagelstickers met een flower power factor! De Oh happy daisy! nagelstickers geven elke nagellook een bloemige upgrade. De zelfklevende strips kunnen diagonaal of over de gehele nagel worden aangebracht. Roségouden versieringen en witte madeliefjes creëren individuele looks en kunnen ook met elkaar worden gecombineerd.

Essence Oh happy daisy! duo nail designer – € 2,49

Het perfecte duo voor alle nailart liefhebbers: de essence Oh happy daisy! duo nail designer is de ideale tool voor unieke nagelstijlen. De twee verschillende bal-groottes zorgen ervoor dat je zowel ingewikkelde als grotere motieven kunt creëren – je kunt je creativiteit dus rijkelijk laten stromen! Voor trendy nagels in margrietjes-stijl: dip de nail designer in een lichte kleur nagellak en maak vijf puntjes in een cirkel op je nagels. Plaats de puntjes in het midden van de nagel of op de randen van je nagel en laat het drogen. Tot slot gebruik je de grotere applicator om een gele stip in het midden van de bloemvorm; breng dan een topcoat aan en voilà – jouw perfecte madeliefjes manicure is klaar! De nagel designer laat je ook verlangen naar bloemige, zonnige dagen met zijn mooie margrietjes look.

Essence Oh happy daisy! nail polish remover – € 2,69

Er zit geen grens aan je creativiteit! Oh happy daisy! nagellakremover Daisy Dreamin’ verwijdert nagellak snel en effectief. Breng simpelweg een kleine hoeveelheid van de nagellakremover aan op een watje en druk zachtjes op de nagel. Haal dan het watje naar de punt van de nagel, tot de nagellak volledig is verwijderd. De nagellak remover heeft ook een fijne bloemengeur.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *