Preview: Essence Make Me Pretty

Preview: Essence Make Me Pretty

Ik zag deze collectie al op veel buitenlandse blogs, maar kreeg maar geen bevestiging uit Nederland of deze prachtige limited edition vol met kwasten van Essence naar Nederland of België kwam. Tot gisteren, want ik mag jullie vertellen dat deze super toffe collectie vol met kwasten naar Nederland en België komt! Ik vertel jullie daar héél graag meer over.

Vanaf eind september t/m half oktober (België) en in november (Nederland) zal essence de trend edition “make me pretty” met een complete kwastencollectie presenteren. Alle kwasten hebben zachte, synthetische haartjes van hoge kwaliteit. Het aanbrengen van verschillende texturen met “make me pretty” kwasten is ideaal. De coole grafische designs in felle kleuren maken deze beautyhulpjes tot ware eyecatchers. De ‘musthave’ van deze collectie is de multi use eyeshadow brush, een multi-talent waarbij maar liefst drie kwasten worden gecombineerd.

Preview: Essence Make Me Pretty

eyeshadow blender brush – € 1,99

Oogcontact! De eyeshadow blender brush met platte haartjes is het ideale hulpje voor het blenden van oogschaduw. Met een paar gecontroleerde bewegingen heb je al een supermooie, egale finish. Verkrijgbaar in keep cool & brush on.

Preview: Essence Make Me Pretty

precise eyeshadow brush – € 1,89

Absoluut nauwkeurig… de ronde vorm van de zachte haartjes maken het gemakkelijk om nauwkeurig oogschaduw aan te brengen. Perfect om gedetailleerd te werken. Verkrijgbaar in eye to eye.

Preview: Essence Make Me Pretty

 

multi use eyeshadow brush – € 2,99

Trio-talent! De multi use oogschaduwkwast is de ultieme ‘musthave’ van deze kwastencollectie. De praktische tool combineert drie verschillende oogschaduwkwasten in één – een gehoekt kwastje, een sponsapplicator en een fijne arcadeboog kwast. De haartjes van het gehoekte kwastje zijn ideaal voor het aanbrengen van gedetailleerde accenten op de oogleden en wenkbrauwen, terwijl de sponsapplicator geweldig is voor het aanbrengen van oogschaduw op een groter huidoppervlak. De arcadeboog kwast gebruik je om een schaduw aan te brengen voor diepte en om de arcadeboog vorm te geven. De applicators kunnen gemakkelijk worden omgewisseld. Verkrijgbaar in cool tools.

Preview: Essence Make Me Pretty

eyebrow comb – € 2,59

Wow wenkbrauwen! De wenkbrauwkam met twee uiteinden is het optimale gereedschap voor het perfect definiëren van je wenkbrauwen. Met het ene uiteinde breng je gemakkelijk en precies wenkbrauwpoeder aan om wenkbrauwen te accentueren en vorm te geven terwijl het andere uiteinde wordt gebruikt voor het kammen van weerbarstige haartjes. Verkrijgbaar in here comes the brow.

Preview: Essence Make Me Pretty

Lip Brush – € 1,89

Mooie lippen! Vind je het lastig om een perfecte en vlekkeloze lipstick look te creëren? Dat is nu verleden tijd met de lip brush! Met de schuin afgesneden haartjes breng je de textuur heel precies aan. Voor een gegarandeerd perfect resultaat. Verkrijgbaar in shhh, just kiss me.

Preview: Essence Make Me Pretty

Concealer Brush – € 1,99

Undercover… de ronde kwast is een ware expert met het gemakkelijk blenden van concealer. Geen donkere kringen onder je ogen meer of ongewenste rode vlekjes en oneffenheden op je huid! Verkrijgbaar in beauty is my business.

 

Preview: Essence Make Me Pretty

Powder & Highlighter Brush – € 3,39

Poederpartner! Met de uitgewaaierde, superzachte haartjes en de speciale vorm van deze kwast breng je met gemak losse of compacte poeders aan. De kwast maakt het blenden van poeder en highlighter gemakkelijk en zorgt voor een vlekkeloze finish. Verkrijgbaar in powder to the people!

Preview: Essence Make Me Pretty

Blush Brush – € 2,99

Mooie blos. De blush brush met een speciale schuine kop en zachte haartjes past zich aan aan de contouren van de jukbeenderen voor het bijzonder subtiel aanbrengen van blush. De kwast is ook ideaal voor het creëren van schaduw en het ‘shapen’ van de gezichtscontour. Verkrijgbaar in blush up your life!

Preview: Essence Make Me Pretty

Bronzer Brush – € 3,39

Zomertijd … een perfecte, natuurlijk ogende teint creëer je met deze bronzerkwast. De platte vorm en soepele haartjes nemen precies genoeg bronzingpoeder op voor een zongekuste look. Verkrijgbaar in walkin on sunshine.

In het Nederlandse bericht stond helaas niets over de leuke bewaarbox en de brush cleanser. Wellicht dat deze dus niet naar Nederland en België komen. Al is het niet heel erg, Kruidvat heeft van haar eigen merk ook een fijne kwastenreiniger die ik je zeker kan aanraden! Ik wil zeker wat kwasten gaan aanschaffen om te testen! Naar welke kwasten ben jij benieuwd?

Bron afbeeldingen: Nihrida

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

31 reacties

 • Reply
  Femke
  21 juli 2015 at 06:44

  Ik zou deze kwasten nooit kopen..ik vind ze er gewoon niet leuk uit zien.. Jammer! Maarja, ik heb nou eenmaal mijn Zoeva kwasten dus eigenlijk heb ik ook geen kwast meer nodig haha!

 • Reply
  chucky1012
  21 juli 2015 at 07:14

  Dat ziet er zo leuk en handig uit.
  Mooie opvallende kleuren.

 • Reply
  Sandra
  21 juli 2015 at 07:39

  Ik ben erg benieuwd naar de blush brush! Al hadden de verpakkingen van mij wel iets chiquer gemogen en minder schreeuwerig. Al zal je hem zo niet zo snel kwijtraken tussen je andere kwasten hahaha.

 • Reply
  Dagmar
  21 juli 2015 at 08:02

  Ik vind de kwasten echt vrolijk en leuk! Ik ben er erg nieuwsgierig naar geworden :D

 • Reply
  Margot
  21 juli 2015 at 08:12

  Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van deze kwasten!

 • Reply
  Mandy
  21 juli 2015 at 08:18

  Wauw mooie kwasten!

 • Reply
  Olga
  21 juli 2015 at 08:31

  De multi use applicator lijkt me toch handig

 • Reply
  Paola
  21 juli 2015 at 08:44

  Ik vind de kwasten van Essence meestal wel fijn, dus ik ga zeker een kijkje nemen als ze in de winkel liggen!

 • Reply
  manon
  21 juli 2015 at 09:29

  Oeh kan niet wachten, vind ze mooi! En ook helemaal niet duur! Ik wil ze allemaal behalve die multi use eyeshadow brush niet.. Denk ik.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  21 juli 2015 at 09:43

  Ik vind het erg leuk dat ze met een paar nieuwe LE kwasten uitkomen, ik ben benieuwd naar de blush en bronzer kwast!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Stephanie
  21 juli 2015 at 10:25

  Ah wat leuk! En wat zien ze er schattig uit :). Ben heel benieuwd naar de kwaliteit, ga er zeker een paar uitproberen zodra ze in de winkel liggen!

 • Reply
  Maaike
  21 juli 2015 at 10:40

  Wow, ziet er lekker vrolijk en speels uit!

 • Reply
  Nicole
  21 juli 2015 at 11:19

  Oh wauw ik ben opzich best onder de indruk! Leuk zo een kwasten collectie.

 • Reply
  Danielle
  21 juli 2015 at 11:23

  Ziet er goed uit deze kwasten!

 • Reply
  Danielleeee
  21 juli 2015 at 11:28

  Ik vind ze heel leuk voor een super prijsje. Ben alleen wel benieuwd naar de kwaliteit.

 • Reply
  Mila
  21 juli 2015 at 11:47

  Ben super benieuwd! Die wil ik wel uitproberen! :)

 • Reply
  Amy
  21 juli 2015 at 11:50

  Ik ben vooral benieuwd naar de Multi Use brush, het eyeliner kwastje hiervan ziet er echt wel goed uit.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  21 juli 2015 at 12:01

  Oh wauw, ik ben mega benieuwd. Heb zelf nu al een blushkwast van essence die ik erg fijn vind maar ik heb ook een essence blendingkwast die ik echt verschrikkelijk vind. Hopelijk gaat deze kwastenlijn fijn zijn. Ik ga ze in ieder geval zeker uitproberen!

 • Reply
  Anita
  21 juli 2015 at 12:13

  Ik ben nog niet echt helemaal overtuigd, ik zou ze graag eerst echt willen bekijken als ze in de schappen liggen.

 • Reply
  Desiree
  21 juli 2015 at 12:20

  Stiekem ben ik best wel benieuwd naar de kwaliteit van deze kwasten. Zelf zou ik ze denk ik nooit kopen..

 • Reply
  Amelie
  21 juli 2015 at 12:35

  Dit maakt me zo blij! Ik ben onwijs benieuwd naar de kwaliteit en ik hoop echt dat die brush holder toch meekomt, zo’n ding wil ik al heel lang!

 • Reply
  Mylou
  21 juli 2015 at 13:56

  Wat zien ze er leuk uit! Ik ben het meest benieuwd naar het ’trio’, haha :)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 juli 2015 at 14:01

  Dit vind ik een erg leuke en vrolijke collectie

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  21 juli 2015 at 14:40

  Wat een toffe kwasten! Ik ben wel benieuwd naar de blending kwast en blush kwast!

 • Reply
  Naomi
  21 juli 2015 at 15:38

  Hmm beetje standaard vind ik en sommige ook totaal niet handig.

  x

 • Reply
  Yvet
  21 juli 2015 at 18:59

  Ben vooral benieuwd naar de multi kwasten set. :)

 • Reply
  Caitlyn
  21 juli 2015 at 21:12

  Héél benieuwd naar deze kwasten, ik zocht net zo’n wenkbrauwkwast met dubbel uiteinde en heb ze dan maar los gekocht. Bummer dat ik dit niet eerder las :p
  xx

 • Reply
  Elke
  22 juli 2015 at 12:04

  Ooh ziet er goed uit! Vooral de lip brush en de bronzer brush wil ik

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  26 juli 2015 at 20:35

  Wat een leuke collectie! Er zijn enkele kwasten die ik zelf zeker ga aanschaffen wanneer de collectie uitkomt :) Liefs! x

 • Reply
  Roxanne
  29 juli 2015 at 23:47

  Die 1e 2 kwasten, cute! Ik ben benieuwd of het ook wat is….

 • Reply
  alissia
  4 augustus 2015 at 18:22

  ik ben erg benieuwd naar bijna alle kwasten, aangezien ik wat meer kwasten wil ga ik in november een kijkje nemen!

 • Laat een reactie achter