Search
Close this search box.

Preview: Essence Magical Mystical Me

Automatische concepten

Zijn jullie klaar voor de nieuwe Essence collectie? Het orakel heeft gesproken: de look van het seizoen is mystiek! Rijke paarstinten en glinsterende diamanten betoveren zowel magiërs als niet-magiërs. Of het nu voor het meest populaire nieuwjaarsfeest in de stad is of voor een mysterieuze instashoot. De Essence Magical Mystical Me Trend Edition geeft de makeup die speciale, bovennatuurlijke touch.

Automatische concepten
Automatische concepten

Essence Magical Mystical Me Face Jewels – € 2,99

Adembenemend en hypnotiserend – deze gezichtsdiamanten in twee varianten geven elke mystieke make-up de perfecte finishing touch. Of het nu een betoverend accessoire voor Nieuwjaarsoutfits is of een sprankelende blikvanger voor een onvergetelijke feestavond: de glinsterende steentjes zijn zelfklevend en blijven goed zitten op de huid.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Automatische concepten
Automatische concepten

Essence Magical Mystical Me Eyeshadow Palette – € 8,99

Magisch! De twaalf matte, metallic en glinsterende oogschaduws zijn niet alleen ultra romig, maar ook hoog gepigmenteerd. Van prachtig paars tot een glamorous kopertint – de gevarieerde, betoverende tinten geven elke look een magische touch. De paarse, velvet verpakking met gouden ornamenten is bovendien een prachtige upgrade van elke make-up collectie.

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Essence Magical Mystical Me False Lashes – € 2,99

Deze kunstwimpers zijn als een perfect gekozen toverspreuk: ze maken een statement en betoveren gegarandeerd iedereen! Of je ze nu gebruikt als opvallende blikvanger, voor een hypnotiserende, mysterieuze look of voor een natuurlijke look die zegt “je eigen wimpers, maar dan beter” – de effecten van deze kunstwimpers spreken voor zich. De gemakkelijke applicatie en de bijgevoegde wimperlijm zorgen ervoor dat zelfs make-up newbees kunnen genieten van een mystiek beautymoment.

Automatische concepten

Essence Magical Mystical Me Hair Band – € 2,99

Om je look helemaal af te maken is er ook een super leuke haarband aan de collectie toegevoegd. Deze paarskleurige rozen maken het helemaal af.

Zelf vind ik het niet een hele spannende collectie, maar ik ben wel erg benieuwd naar het oogschaduw palette. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in de maand januari. Wat vinden jullie van deze limited edition?

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

6 reacties

  1. Prachtige items!
    De palette gaat meteen op mijn wishlist.
    Ben heel benieuwd of de teinten ervan zeer goed gepigmenteerd zijn…

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *